24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
25-02-2018, 15:17, (This post was last modified: 25-02-2018, 15:17 by bulancak28.)
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
Ben açıkçası bugün ki oyuna çok üzülmedim. Tabi ki ligin ilk devresiyle kıyasalanamaz, ama son 3 haftaki rezaletten bir nebze daha iyiydi yine. Bana göre bu oyun iş yapar. Yani en azından kümede kalır.
Dialiba denen adam bu takımı sabote ediyor burası çok net. Abdülkerim biraz toparladı, Aykut da dönüyor bence idare eder bir ikili olurlar. Dodo kızağa çekilip, Hakan Barış monte edilmeli, Fatih Atik ilk onbir başlamalı. Almeida yetmez ama mecburen. Sağa Abed, sola her ne kadar yeteneksiz ve yetersiz olsa da, Murat Gürbüzerol diyorum. Hiç değilse mücadele eden bir adam olsun. Küme dahi düşsek, Dialiba denen kancığı bir daha bu takımda görmek istemiyorum.
Reply
25-02-2018, 15:18,
Bu takimi bu hale sokanin allah belasini versin. Aylardır yuzumuz gulmez oldu. Yonetim defolup gitmeden de gulemicez anlaşılan. Giresunspor kimsenin babasının malı degil. It de kopek de size haddinizi bildirecek bekleyin
Reply
25-02-2018, 15:21,
(25-02-2018, 15:17)bulancak28 Wrote: Ben açıkçası bugün ki oyuna çok üzülmedim. Tabi ki ligin ilk devresiyle kıyasalanamaz, ama son 3 haftaki rezaletten bir nebze daha iyiydi yine. Bana göre bu oyun iş yapar. Yani en azından kümede kalır.
Dialiba denen adam bu takımı sabote ediyor burası çok net. Abdülkerim biraz toparladı, Aykut da dönüyor bence idare eder bir ikili olurlar. Dodo kızağa çekilip, Hakan Barış monte edilmeli, Fatih Atik ilk onbir başlamalı. Almeida yetmez ama mecburen. Sağa Abed, sola her ne kadar yeteneksiz ve yetersiz olsa da, Murat Gürbüzerol diyorum. Hiç değilse mücadele eden bir adam olsun. Küme dahi düşsek, Dialiba denen kancığı bir daha bu takımda görmek istemiyorum.
Herkes küfür edebilir ama su takım bozmasın 1 2 değişik le ilk 6 yi zorlar. 
2.siradaki umraniyenin pozisyonu yok ezdik resmen
Derelili çotanak
Reply
25-02-2018, 15:22,
(25-02-2018, 15:10)kerasus Wrote:
(25-02-2018, 15:07)maicon_28 Wrote:
(25-02-2018, 14:56)kerasus Wrote:
(25-02-2018, 14:52)maicon_28 Wrote: yılmaz vural dönemine göre bir nebze iyiydik ama karman çorman bir futbol oynadık, oyun sistemimiz yoktu

hani, daha ligin ilk yarısı falandı. kazandığımız maçların hiçbirinde metin hocanın katkısıyla aldığımız maç yok diyordu birisi. (kimdi cidden hatırlamıyorum). al işte takım nekadar mücadele ederse etsin taktik teknik olmayınca bi cacık olmuyor o takımdan. düşündükçe kafayı yiyorum ya, tek kale top oynayan takımı beğenmiyorlardı ya.

nicki bende hatırlamıyorum da o zaman da dile getirmiştik. Futbolda teknik direktörün maç kazandırması sadece oyuncu değişiklikleriyle olmaz, öyle bir sığ düşünce olamaz..

hayır bide kenarda değiştirip oyuna hareket katacak adam yoktuki bu takımda. fatihi aldı diye az küfür yemedi metin hoca. al işte aynı fatih bugün maçın yıldızı neredeyse.

Neredeyse değil yıldızıydı modric gibiydi
Derelili çotanak
Reply
25-02-2018, 15:29,
Mehmet birinci paylaşım yapmış "çakalin hükmü kurt gelene kadardır diye imalı bakalım
Derelili çotanak
Reply
25-02-2018, 15:35,
Ya o degilde, Bozbag gitse simdi Dursun Ozbek falan gelir iyice kanser oluruz, gelen gideni aratir misali Big Grin
Reply
25-02-2018, 15:35,
Çakalına bir kurduna iki arkadaş
Bu nedir "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" hayvanat bahçesi oldu iyice ortalık
Yeter daha
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
25-02-2018, 15:53,
takım 2. - 3. iken homurtular başlatan, hocayı istifaya çağıran taraftar kına yakabilir.

Sanki her sene açık ara 34 maç 34 galibiyet 102 puanla şampiyon oluyoruz , canımız istemediği için süper lige çıkmıyoruz da , bu sene 2.- 3. olunca başarısız gibi homurtular başlatıp, hocayı istifaya çağırdılar. Taraftarın biraz kendini eğitmesi lazım, bu kafayla bu yönetimle süper lige çıksak dahi tutunamayız. Harcarlar..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
25-02-2018, 16:04,
(25-02-2018, 15:53)maicon_28 Wrote: takım 2. - 3. iken homurtular başlatan, hocayı istifaya çağıran taraftar kına yakabilir.

Sanki her sene açık ara 34 maç 34 galibiyet 102 puanla şampiyon oluyoruz , canımız istemediği için süper lige çıkmıyoruz da ,  bu sene 2.- 3. olunca başarısız gibi homurtular başlatıp, hocayı istifaya çağırdılar. Taraftarın biraz kendini eğitmesi lazım, bu kafayla bu yönetimle süper lige çıksak dahi tutunamayız. Harcarlar..

Bu kez ilk iç saha maçında malzemeciyi istifaya çağırırlar heralde. metin hoca gitti, sorun onda değilmiş. Yoılmaz hocada gitti, sorun onda da değilmiş. Futbolcular bu maçta daha bi yürekten oynadı mücadele etti, sorun onlarda da değilmiş. bozbağ zaten efssne başkan onda zaten olamaz. olsa olsa malzemeciden kaynaklanıyor bu düşüş.
Reply
25-02-2018, 16:06,
(25-02-2018, 15:53)maicon_28 Wrote: takım 2. - 3. iken homurtular başlatan, hocayı istifaya çağıran taraftar kına yakabilir.

Sanki her sene açık ara 34 maç 34 galibiyet 102 puanla şampiyon oluyoruz , canımız istemediği için süper lige çıkmıyoruz da ,  bu sene 2.- 3. olunca başarısız gibi homurtular başlatıp, hocayı istifaya çağırdılar. Taraftarın biraz kendini eğitmesi lazım, bu kafayla bu yönetimle süper lige çıksak dahi tutunamayız. Harcarlar..

https://www.youtube.com/watch?v=vzfXj9_DzTw Sad
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)