ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
13-12-2017, 19:32,
RE: Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip: A.Alanyaspor
Korkiş hüsamdan daha iyi sol bek Big Grin
Reply
13-12-2017, 19:33,
(13-12-2017, 19:32)kral1234 Wrote: Korkiş hüsamdan daha iyi sol bek Big Grin

tam onu yazıcaktım adam sol beke kadar geldi top almaya. brinerr stopere geçti onur önde oynuyor. oğzuhanın mücadelesi beni sevindiriyor. karakteri bozmazsa yıllarca oynar takımda
Reply
13-12-2017, 19:35,
(13-12-2017, 19:26)Semih Karahan Wrote:
(13-12-2017, 19:21)kerasus Wrote: bu nasıl kadro yahu? kaleci bile 4-5 gün sonra maça çıkamıyorsa pes doğrusu. bu kadar abartı yedekle çıkmak kazara bile olsa tur atlamak istemiyorum demektir. bu anlayışla gidersek zaten üst turda tarihi skor yiyebiliriz. zira kupayı istemeyen süper lig takımları bu turda elenir, bi dahaki turlarda daha ciddi takımlar gelecek. yok yok biz bugün elenelin daha hayırlı görünüyor.

burdan bu şekilde elenmek cidden koyar adama. hele mehmet akyüze baksana ya. kupa maçında niye oynarsın kendini göstermek için adam pres yapmıyor koşmuyor

valla çok koyar evet. yani şurdan bide yenilmeden turlamak baya karizma olur bu kadroyla. ama bu kafayla üst turu düşündükçe canı sıkılıyor insanın.
Reply
13-12-2017, 19:35,
Mehmet akyüz boskaleye atsa bitecek tur gelecek..ikinci yarı wagner lige ve fernandes girerse sıkıntılı  bir gol sikistirsak süper olur..400000 tl ve gelecek maç fb gs bjk ts eşleşmesi güzel tribün geliri  yapar
Derelili çotanak
Reply
13-12-2017, 19:37,
Turu geçersek 400 binmi veriyorlar ohaa. Geçersek Gençleri çekelim o zaman Smile
Ilk yarıyı izleyemedim. Ikinci yarıyı izleyecem ayağım uğursuz gelmez insallah.
Reply
13-12-2017, 19:37,
bu arada alanyanın beşiktaş maçı kadrosuyla kıyasladım şimdiki kadroyu. sadece 4 oyuncu farklı. adamlar bile %70 as kadroyla çıkmış.
Reply
13-12-2017, 19:38, (This post was last modified: 13-12-2017, 19:40 by Semih Karahan.)
tekrarlayacağım ama işte oyuncuların durumu bu . millet kendini göstermek için oynar bizimkiler salmış herşeyi. özgür onur mehmet. üzülüyorum ya. stoper ikilimiz değişmese biz daha kötü olabilirdik. şu maçı alsan bir dahaki maç en azından yedek kadronu daha iyi sınarsın. ne kadar fark yiyebilirsin ki. 9-0 tamamda biz de o kadar yemeyiz heralde

al şimdi recebi şimdi yardırsın ya . mehmeti çıkar forvetsiz oynayalım.

bu arada giresunlu olan bahçeşehir koleji uğur dershaneleri ve bahçeşehir üniversitesi sahibi alanya stadına sponsor oluyor . bizim ise baş .
Reply
13-12-2017, 19:42,
Orta sahayı çabuk geçiyorlar dodo muhakkak girmeli ikinci yarı
Reply
13-12-2017, 19:42,
Mehmet akyüz un laubaliligi gıcık etti beni...bos kaleye kaçırmış uzulmuyor bile..sen kimsin lan???yedekler kendini sorgulasin neden yedegim diye
Derelili çotanak
Reply
13-12-2017, 19:43,
(13-12-2017, 19:42)sokakbaşımeyhane Wrote: Mehmet akyüz un laubaliligi gıcık etti beni...bos kaleye kaçırmış uzulmuyor bile..sen kimsin lan???yedekler kendini sorgulasin neden yedegim diye

bende aşırı ayar oldum. forvetsin tur atlayacaksın azıcık pres yap. önündeki adama koşmuyor. la adam niye rahat hareket etsin ya
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)