Devre arası dedikodu kazanı !
15-01-2015, 00:14,
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
bundan sonra ara transfer doneminde tahtamiz kapali olsun amin

ulan yeter be 2 haftadir cektirdiginiz cile
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
15-01-2015, 00:35, (This post was last modified: 15-01-2015, 00:36 by genc28.)
Düşme hattıyla aramızda 4 puan fark var başkan zannediyorki bu takım düşmez zaten çıkma gibi bir hedefide yok ama olurda bu takım bir kazaya uğrar lig sonu son 3 de kalırsa bunun vebali bozbağındır.
Genç Çotanaklar

Reply
15-01-2015, 00:45,
Beyler ben unide okurken bize bi metoddan bahsetmislerdi. Biseyi ogretmek icin gerekirse bin defa hatirlatma yapin. Biz yillarca bu forumda kadro istikrarindan bahseder dururduk ama her sene sil bastan kadro yapilirdi sonunda ilk defa bu sene bu dedigimiz oldu. Simdi de her gordugumuz yere hucumcu oyuncu istegimizi yazalim belki akillanirlar Big Grin
Reply
15-01-2015, 00:55,
Serdar Eylik
Şenol Akın
Adem Sağlam

Bu 3 isimle anlaşılmış yarın birgün açıklayacaklarmış bende bana diyenin yalancısıyım ....
Başkentten !
Reply
15-01-2015, 00:58,
Takım devre arası hazırlık kampından dönecek, lig maçına 8 gün kalmış biz hala transfer yapıcaz geleek adamlar takımla çalışıcak adapte olacaktaa bizde faydalanacağız... Hatırlıyorum da transfer dönemi başladığında nokta transferden falan bahsediliyordu sanırım alacağımız adamlar şuan kendi takımlarında bizim takım içinde çalışıyorlar Big Grin
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
15-01-2015, 03:42,
GOLCÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
Reply
15-01-2015, 11:48,
ne oldu verilen sözlere???hani transfer...erkan sözeri başkanı cavcava benzetmiş..doğru paraya kıyamayan bir başkan...
Derelili çotanak
Reply
15-01-2015, 13:10,
1 saat önce benim aldığım bilgiler adem sağlam,ufukhan bayraktar,şenol akın,serdar eylik tamam dediler artı hoca kırgızlılardan birini beğenmiş bekleyip göreceğiz.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
15-01-2015, 13:45,
(15-01-2015, 13:10)heyulaanil28 Wrote: 1 saat önce benim aldığım bilgiler adem sağlam,ufukhan bayraktar,şenol akın,serdar eylik tamam dediler artı hoca kırgızlılardan birini beğenmiş bekleyip göreceğiz.

Forvet yok mu forvet..
Genç Çotanaklar

Reply
15-01-2015, 13:55,
Ne forveti geleceğin Hakan Şükür'ü bizde
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)