Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
24-07-2012, 17:46,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
Yeni teknik direktörümüz cengiz demir hayırlı olsun.
Genç Çotanaklar

Reply
24-07-2012, 17:54,
Cengiz hocama ben güveniyorum açıkçası Allah yardımcıları olsun ateşten gömlek giydiler ama Giresun olarak hep beraber olursak şehir olarak bu işin üstesinden geliriz.
Reply
24-07-2012, 18:05,
Cem ve ulaştan sonra erdemde şehre gelerek çalışmalara başladı
Genç Çotanaklar

Reply
24-07-2012, 18:08,
Hoşgeldin Cengiz hocam çok özlemiştik seni. Bu takımın başında sahaya sen çıkınca güveniyor ve inanıyorum...
Football Manager Researcher
Reply
24-07-2012, 22:51,
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/gires...11688.html

transfermarkt'deki kadro doğru mu? geriye kalan elimizde kadro bu mu ?
Reply
25-07-2012, 09:01,
(24-07-2012, 22:51)Giresunspor Maç Görüntüleri Wrote: http://www.transfermarkt.com.tr/tr/gires...11688.html

transfermarkt'deki kadro doğru mu? geriye kalan elimizde kadro bu mu ?
Geçen sezon kadroda olupta bu sezon başka takımlara imza atmayanlarında bizim kadroda göstermiş anlaşılan.
Reply
25-07-2012, 13:03,
Cengiz hoca hayırlı olsun ikinci bir fetih daha yaşatır umarım ,çıktığımız sene kadro diğer takımlara nazaran kalbur üstü idi şimdi ise daha zor allah yardım etsin , bu arada büyük kaptan Mehmet ZENGİN 'inde yardımcı hoca olacağı yazılmış inşallah oda doğrudur hatta forvete ümit teke defansada levent demiray geri gelsin ....
Başkentten !
Reply
25-07-2012, 13:25,
Cengiz hoca fatih kitapçı zamanında mehmet birincinin görevine son verilmesiyle takımı kaleci antrenörü bekir küçükşahal çalıştırırken 2008-2009 sezonunda yine o zaman futbol şube sorumlusu olan mustafa bozbağ tarafından takımın başına getirilmişti,sonuçta alınan mağlubiyetler ve başarısızlıklar sonucu seyircinin tepkisine kulak veren kitapçının istifası ile giresunspordaki ikinci macerası bugünkü içinde bulunduğumuz durum için en belirleyici faktördü.

Daha sonra çalıştığı keçiörengücü ve Siirtspor maceraları (Siirtsporda iki hafta) çokta parlak geçmeyen yeni hocamızın 1,5 sezondur takım çalıştırmıyor olmasıda nasıl bir karar aldığımızın göstergesidir BENCE
Reply
25-07-2012, 14:02,
Cengiz demirin 2. gelişi tam bir felakertti daha sonraları erzincanı küme düşürüşü diğer takımlardaki performnasları hayal kırıklığıydı..Keşke heyacan veren bir isim gelseydi..ama mehmet zengin gelmesi sevindirici..Hayırlı olsun diyelim umarım başarılı olurlar..
Derelili çotanak
Reply
25-07-2012, 14:47, (This post was last modified: 25-07-2012, 14:58 by heyulaanil28.)
Cengiz hoca hayırlı olsun benim anlamadığım Erhan hoca ile niye devam edilmedi adam teklif gelmesi durumunda 2 b çalışırım dedi neyse hayırlısı artık Cengiz hocaya gelecek olursak o ikinci gelişi başarız olsada bizim gözümüzde veya benim gözümde önemli bir isim bu kulubü bank asya çıkaran adam o maçları son dakika gollerini Cengiz hocayla yaşadık Bank Asyada olsak Cengiz hocaya olumsuz bakardım o ligin hocası değil zaten ikinci geldiğinde başarısız oldu bunun nedenide Bank Asya yabancı olması o ligin hocası değil TFF 2 ligde olduğumuz için Cengiz hoca iyi seçim zaten ilk hedef bu sene ligde kalmak 2 takım düşüyor bunun üstesinden kalkacaktırda zaten oğluda kulüpte çalışıyordu bilgi sahibi rahat olur hayırlısı olsun artık ama bu sene hedef ligde kalmak olmalı fazla misafir olmamalıyız bu ligde fikstüre baktım içim cız etti mustafa bozbağ işi zor Allah kolaylık versin takım düzlüğe çıktımı şu kurumsallaşmaya önem verilmeli...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)