Devre arası dedikodu kazanı !
14-01-2015, 19:00,
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
Kaçıncı kere yazıyorum bilmiyorum ama
'Transferin son gününe kadar kapalıyız'
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
14-01-2015, 19:51,
Ulan varya altin tepside firsat gelmis elimize ads maci haric ilk haftalarda hep alttaki takimlarla oynuyoruz manisa samsun buca altinordu denizli. Altinordu haric hepsi icerde. Altinordu deplasman bile sayilmaz. Ah su adam gibi transferler olsa
Reply
14-01-2015, 19:55,
Kemal Tokak sakat oldugu icin yollandi
Reply
14-01-2015, 20:05,
(14-01-2015, 12:35)heyulaanil28 Wrote: dün dediğim gibi orduspor bugün oyunculara para ödeyemezse adem sağlam ve ufukhanı alabiliriz bugün.

an itibariyle serbest kalmışlardır bir aksilik çıkmazsa imza haberini görürüz.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
14-01-2015, 20:08,
Ufukhan çok iyi olur alırsak.Ama bu oyuncuları yedirmezler bize
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
14-01-2015, 20:12,
(14-01-2015, 20:08)mvsr Wrote: Ufukhan çok iyi olur alırsak.Ama bu oyuncuları yedirmezler bize

1 hafta önce yönetimden biriyle görüştüm bu oyuncuların serbest kalmalarını bekliyorlardı anlaşıldı bu oyuncularla ha transfer işi bu erkan sekmanda tamamdı son anda göztepe iyi para vermiş adam oraya gitti ama adem ve ufukhan tamam dediler her ne kadar basına erkan hoca orduspordan oyuncu almayıcağım desede bu oyuncuları istiyor ve serbest kalmalarını bekleniyordu hayırlısı bakalım transferde forma giyilmeden hiçbirşeye bitti diyemeyiz.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
14-01-2015, 20:40, (This post was last modified: 14-01-2015, 20:43 by genoa28.)
birkaç sayfa önce arkadaş da yazmış fırsat ayağımıza gelmiş biz resmen elimizin tersi ile itiyoruz, bizim de Bozbağ'ı eleştirmemizin sebebi bu, geçen sene şampiyonluğu paya bölecek olsak en az payı olanlardan biridir Bozbağ, geçen sene de devre arası transferde saçma sapan işler yapmış yine hedefsiz olduğu için transfer tahtasını açtırabilecek durumda iken açtırmamıştı, Mavi Karadeniz'in taraftarı takıma çekmesi, taraftarın muhteşem desteği, futbolcuların takım olması ve Mehmet Hoca'nın desteği ile şampiyonluk geldi deyim yerindeyse mucize gerçekleşti.
Şuna da emin olun bu sene devre arası Bozbağ transfer tahtasının kapalı olmasını isterdi sırf transfer yapmamak için böyle garip bir adam.

Ufukhan ve Adem çok yönlü oyuncular sağ bek, stoper, ön libero okey de şu takıma hala iyi bir 10 numara alamadık, bu arada ben hocanın Şenol Akın'ı istediğini hiç sanmıyorum transfer edilirse de büyük başkan Bozbağ'ın transferi olur o da ucuzluğundan.

Forvet almayacak olmamız aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum resmen ayağımıza sıkıyoruz, bu takım düşerse de kimse hesap vermez kimseye de birşey olmaz işin kötü yanı da bu, olan yine bize olur.

Bozbağ'ın şu hareketlerine irrite oluyorum.

Erkan Hoca küsebilir demiş arkadaşlar haklı da ve ben sene sonu görevi bırakabileceğini de düşünüyorum, Erkan Hoca'nın hedefsiz bir takımı çalıştıracağını sanmıyorum.

Vedat Türk olmak istiyorsa neden sezon devam ederken başvuru yapmamış, hazır bakan da var bi kıyak yapardı şimdi başvuru yapsan ne halta yarayacak o da ayrı bir durum.
Reply
14-01-2015, 21:21,
Ufukhan, alisan ve emrullah ayrilmis ordudan. En azindan ufukhan haberini gorelim yarın da olu toprağını atalim ustumuzden
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
14-01-2015, 23:13,
Saatte 1 bakıyorum foruma transfer yaptık mı diye, bu arada denenmeye gelen oyunculardan biri hazırlık maçında gol atmış..
Reply
14-01-2015, 23:57, (This post was last modified: 15-01-2015, 00:03 by kral1234.)
Eger su haber dogruysa cok cok ozur diliyorum ama bozbag ve erkan hoca bizimle cok beter "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" geciyolar beyler. Jonesin 4-5 haftaya duzelmesi diyo. Ulan zaten bize adamin en lazim oldugu haftalar ilk 4-5 hafta. Sen denizliyi bucayi yenemedikten sonra osmanli macinda jones oynasa nolur oynamasa nolur.

http://www.spor28.com/webs_haber_detay.aspx?hid=2550
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)