Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
21-07-2012, 19:30,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
(21-07-2012, 19:26)ryu Wrote: İyi bir hoca akıllı transferler ligde rahat kalırız.2.ligden bu sene 2 takım düşecek bunlardan biri sakarya kesin

Sakarya yı takip etmedim. Daha doğrusu hiçbir şeyi takip etmedim lig bittikten sonra. Son durumları nedir. Sponsor falan diyorlardı.
Reply
21-07-2012, 19:42,
(21-07-2012, 19:30)yirmisekiz Wrote:
(21-07-2012, 19:26)ryu Wrote: İyi bir hoca akıllı transferler ligde rahat kalırız.2.ligden bu sene 2 takım düşecek bunlardan biri sakarya kesin

Sakarya yı takip etmedim. Daha doğrusu hiçbir şeyi takip etmedim lig bittikten sonra. Son durumları nedir. Sponsor falan diyorlardı.

Takımın en önemli isimleri gitti berat beşiktaşa salih kayseriye şaban sivasa saymadığım bikaç isim daha var transfer yasakları devam ediyor altyapı ağırlık lige girecekler.Ayrıca ünyesporunda transfer yasağı var benim bilidiğim
Genç Çotanaklar

Reply
21-07-2012, 20:13,
ünyesporada kimse destek olmuyomuş duyduğuma göre onların sonu pek iyi değil bizim ilk önce şu ademoviçin parasını fifaya verip küme düşmekten kurtulmak ikincisi transfer tahtasını açtırıp 10 isimle anlaşmız gerekiyor..
Reply
21-07-2012, 21:38,
(19-07-2012, 16:02)mvsr Wrote: Bozbağ'ı görev yaptığı dönemler de yaptığı transferlerin başarısı ile anımsarım.Futbolcular bizde top koşturduktan sonra diğer kulüplerin transfer etmek istediği, iş yapan kaliteli isimlerdi.Genç isimleri takıma kazandırıyordu.Tek sıkıntımız o futbolcuları takımda tutamamak oldu.Her sene yeni başdan kadro kurduk.Profesyonellik yerleşmediği için doğaldır.
İsteğim onun bunun maşası olmadan işini layıki ile yapması.
Reply
22-07-2012, 12:39,
Ünye'yi Sakarya'yı boşverelim, övünmek gibi olmasın bizim de transferimiz son 2 sezon başıdır olduğu gibi yine kapalı. Federasyona başvurular varmış yani Ademovic rezilliğinden ayrı bir konu. Tahminim, başka yerden yeni bir borç harç çıkmazsa (bir de böyle bir şerefsizlik var), her ikisi için 1 milyon TL'ye ihtiyaç duyulacak. Kadro kurmak için bile 1 milyon lirayı havaya atmak durumundayız.
Reply
22-07-2012, 13:27,
Şu anda hala başka takımlara imza atmayan bir çok futbolcumuz mevcut bir an önce tahtayı açıp bu futbolcular ile anlaşma yoluna gidilmeli...Öyle yada Böyle Sayın Bozbağıda desteklemek ve arkasında olmak zorundayız.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
22-07-2012, 17:18,
Ademoviç belasından kurtulup biran önce transferi açtırmamız lazım artık.
Genç Çotanaklar

Reply
23-07-2012, 18:29, (This post was last modified: 23-07-2012, 18:34 by sokakbaşımeyhane.)
ademoviç denilen adama bile borç çıkıyor..yazık yazık...topçu al giresunspora yazdır...ne güzel dünya...
Derelili çotanak
Reply
23-07-2012, 20:24,
Hoca için cengiz demir ismi geçiyor
Genç Çotanaklar

Reply
24-07-2012, 16:59,
1haftadan fazladır nete giremiyorum. ilk olarak hayırlı olsun yeni yönetimimiz. şunları söyleyeyim, eğer mustafa bozbağ kitapçı yönetiminde olduğu gibi formunda olursa biz bu sene rahatlıkla ligde kalır, 2. sezonda da tekrar bank asyaya oynarız. tabi bir de şu var, bozbağın sadece formda olması yetmez, bu enkazı kaldırmak için giresunspor tarihinde acilen ihtiyaç duyulan en büyük meblaaya ihtiyacı var. Allah kolaylık versin, işi kolay değil. destek olmaktan başka çare yok.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)