13-01-2015, 12:57,
|
|
Sercan28
Senior Member

|
Threads: 7
|
|
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
(13-01-2015, 12:29)EFE_28 Wrote: Belçika liginde Gent takımında top oynamış yassine el ghanassy ' i alacaktık ama jones yüzünden bu adamdan feraget ettik. Çok derinden gidildi ama olmadı jones'imiz yüzünden...
Eğer şu adamdan Jones yüzünden vazgeçtiysek, bize geçmiş olsun ..
Biz bitti demeden bitmez !
|
|
13-01-2015, 13:12,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
hem vedat hem de jonesun gitmesi gerekirken ikiside kaliyor "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"..
bari birini yollayalim.Vedat gitsin hic degilse onu gondermek daha kolaydir..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
13-01-2015, 15:35,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
Serdar Eylik boşta şu anda bu sene pek iyi değil ama bize geldiği sene de bizde açılmıştı.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
13-01-2015, 15:47,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
Transfer sezonunun son saatine kadar sabırla bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
13-01-2015, 20:44,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
manisa maçına 9 gün kaldı biz 1 oyuncu aldık rakip bugün 4. oyuncusunu aldı.
|
|
13-01-2015, 20:54,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
(13-01-2015, 20:44)kral1234 Wrote: manisa maçına 9 gün kaldı biz 1 oyuncu aldık rakip bugün 4. oyuncusunu aldı.
iki maç üst üste mağlup olsak potaya giriyoruz yönetim hala felan filan yapıyor.
forvet alamıyorsak papaz Gökhan Kaba'yı bari alalım, belki takımın havasını filan bozabilir ama denemek lazım(o'na göre bir anlaşma yapmak lazım gerektiğinde sözleşme feshi gibi), ayrıca takımda ki 3 forvetten de çok daha kaliteli, hem formunun düşük hem de yaşını düşünürsek ucuza kapatılabilinir bir futbolcu, benim anlamadığım Bozbağ bu oyuncuyu nasıl göremedi  , gerçi takımımızda ligin ilk yarısında toplam 5 gol atmış forvet hattı var o da haklı gayet başarılı bir forvet hattı var.
|
|
13-01-2015, 21:19,
|
|
genc28
genççotanaklar

|
Threads: 57
|
|
kerasus yeter renkdaş ne zaman bir tartışma olsa bu forumda baş aktör sensin.Haklısın haksızsın bilemem ama burası yeri değil burası td hiç değil.
Genç Çotanaklar
|
|
13-01-2015, 21:26,
(This post was last modified: 13-01-2015, 21:27 by Çotanax.)
|
|
Çotanax
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
(13-01-2015, 21:04)kerasus Wrote: (13-01-2015, 18:25)celebi980 Wrote: (13-01-2015, 17:19)kerasus Wrote: daha alıntı yapıp mesaj yazmayı dahi beceremeyen birine laf anlatmaya çalışıyoruz bizde burda. adam ilkokul terk demekki. anlayışı kıt, türkçede bilmiyor. tabi herkes kültürlü olacak diye bir kaide yok, cahil olanıda var mal olanıda var. var oğlu var işte. insanlar pekerspor bozbağsporu bırakıp bigün giresunsporu da tutmaya başlarlarsa bu klüp ozaman biyerlere gelebilir belki. sana cevap vermeye değmez de hakaret etmişsin... mal senin gibi birine denir onu belirteyim ayrıca zevk unsurunu hakarete çevirecek kadar aşağılık birinin eğitime ihtiyacı var aslında... benimle bir sorunun varsa yaz özelden daha fazla insanların huzurunu kaçırma istersen...Son olarak mezuniyet diplomanı paylaş görelim bakalım neymiş bu kadar sana özgüven sağlayan
senle ne sıkıntım olsun lan olm? ben bu başlıkta giresunspor dışında hiçbir yorum yapmadım. ama sen kuyruğuna basılmış it gibi saldırmaya başladın durduk yere. köşeye sıkışıncada dansöz gibi kıvırmaya başladın. ama alıntı yapıp cevap yazmayı dahi berecemeyecek kadar malsın. ki bu kesinlikle hakaret değil. hani bi laf vardır, bizim orda göte göt denir. dolayısıyla mal birine mal demek hakaret değildir. bana özgüven sağlayan şey diplomam değil senin yazıların. hani tamam üni okudum ama asla bunun muhabbetini yapmam. fakat senin mesajlarına bakınca harbi çok cahilsin, aramızda resmen sınıf farkı var. yoksa diplomayla adamlık olmaz yani. beni senden üstün kılan şey diplomam değil, adamlığım.
Kerasus şu yazdıklarına dayanarak diyebilirim ki ne okuduysan boşuna okumuşsun.Ne olursa olsun hakaret etmek bir acizlik göstergesidir ve şu an sen benim gözümde aciz ve yobaz bir insansın.Kesinlikle şu hayatta hiç bir şey öğrenemezsin.İnsanların asıl önceliği saygı olmalıdır ve bu sende yok.Yazık hemde çok yazık.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
|
|
13-01-2015, 21:32,
|
|
adebisi28
Member

|
Threads: 7
|
|
Bende seviniyorum başlığa girerken sayfa sayısı artmış, acaba duyum mu var bir hareketlilik mi oldu diye...
|
|
13-01-2015, 21:56,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Adam cok ılımlı bir sekilde baskana bu kadar yuklenmeyin demis, adamin biri yine kogus agaligina baslamis. Yeter artik. Hakaret etmedigin bir kisi kaldı mi? Veya herkes senin gibi düşünmek zorunda mi? Herkes mal, birtek sensin adam.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
|