12.Hafta l Altınordu 3 -3 Giresunsporumuz
17-11-2017, 20:32,
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
(17-11-2017, 20:28)genc28 Wrote: Ankaragücünde haftaya stoper alihan  ve sağ ben erdem cezalı bu iyi oldu.Altınordu ve ankaragücünden  6 puan almamız lazım mutlaka.

ankaragücü evimizde olmasa hadi neyse 3 puan almasakta olur diyeceğim ama evimizde almak zorundayız. bu baskıyı bizde hissettirmeliyiz rakiplere.
Reply
17-11-2017, 20:34, (This post was last modified: 17-11-2017, 21:00 by cotanak88.)
1.hemen hemen belli gibi bu ankaragücünün sırtı yere gelmez daha ulan bi biz çıkamadık şöyle 2.ligten gelip adamlar elini kolunu sallaya sallaya ilk senesinde şampiyonluğa oynuyor biz senelerdir yok kulübün mali yapısı bozulmasın uefa lisansı gibi şeylerle oyalanıyoruz bu sene bozbağ takımı çıkarırsa başarılı,çıkaramazsa başarısızdır nokta. Eğer bozbağa başarılı dersek malatya alanya akhisar ve bunun gibi 2.3.ligten gelip takımını süper lige çıkaran başkanlara haksızlık etmiş oluruz.
Maça gelirsek bu milli takım araları bize hep ters gelmiştir oyuncularda gevşeme oluyor böyle aralarda hazırlık maçı oynayacak takım bulamamamızda bizim ezikliğimiz. Altınordu evinde sadece rizeye yenilmiş kolay maç olmayacak ama kazanmak istiyorsak altınordunun gençlerinden daha çok koşmamız lazım umarım hoca kafa olarak takımı iyi hazırlamıştır maçın ilk 10-20 dakikası zaten durumumuzu ortaya koyacaktır.
Reply
17-11-2017, 20:58,
ankaragücünün forma sponsoru ankara bsb bld. başka söze gerek varmı artık? geçenlerde tayyipin açıklamalarından sonra zaten belli olmuştu.
Reply
17-11-2017, 21:20,
bugünden yazıyorum, 2.devredeki ankaragücü deplasmanını kazanırız Big Grin

Aylar öncesinden yazıyorum, zamanı gelince uplarım Smile
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
18-11-2017, 02:24,
(17-11-2017, 20:58)kerasus Wrote: ankaragücünün forma sponsoru ankara bsb bld. başka söze gerek varmı artık? geçenlerde tayyipin açıklamalarından sonra zaten belli olmuştu.

Benim anlamadığım nokta tam olarak bu olay. Ankaragücü zamanında Gökçek yüzünden küme düşmedi mi? Yahu küme düşmeyi bırak, adamlar perişan oldu kulüpte para kalmadı, oyuncularının formalarını kaloriferde kurutuyorlardı bir ara, yedek forma olmadığı için. E şimdi niye yine Gökçek'e, hükümete yanaştılar? Adam Ankaraspor'u batırdı, üstüne Ankaragücü'nü batırdı, sonra gittiler uyduruk bir Osmanlıspor yarattılar, şimdi de onu batırıp tekrar Ankaragücü'ne yapıştılar. Yani bu adamlar hiç mi ders almıyor bu durumlardan anlamıyorum ki. Gerçi Gökçek de gitti artık, yeni belediye başkanı ne yapar ne eder bilinmez.

Maça gelecek olursak, Altınordu'ya şansımız tutuyor genellikle. Lige çok iyi başladılar, play off kesin gözüyle bakıyordum ama sonra düşüşe geçtiler. Herhalde genç oyuncular bir anda gelen bu başarıya adapte olamadılar, mental olarak düştüler. Yine de tehlikeli takım, başkanlarını az çok bilir herkes deli bir adamdır, aba altından sopayı göstermiş olabilir bu arada. Korkishko yok, sağa Sinan ileriye Jones, on numaraya Recep geçer yüksek ihtimalle. İnşallah alırız bu maçı, önemli 3 puan
Reply
18-11-2017, 10:56,
Bu sene başında onlar Gökçeke değil Gökçek onlara yanaştı. Hatta klübü alabilmek için çok ciddi çaba sarfetti. Fakat bu sefer ona bırakmadılar klubu. Zaten geçen süreçte doğru ata oynadıkları görülüyor.
Ankaragücü karışık camia şimdilik herşey iyi gidiyor onlar adına. Fakat bir anda tersine dönebilir.
Reply
18-11-2017, 11:17, (This post was last modified: 18-11-2017, 11:18 by sokakbaşımeyhane.)
(18-11-2017, 02:24)bulancak28 Wrote:
(17-11-2017, 20:58)kerasus Wrote: ankaragücünün forma sponsoru ankara bsb bld. başka söze gerek varmı artık? geçenlerde tayyipin açıklamalarından sonra zaten belli olmuştu.

Benim anlamadığım nokta tam olarak bu olay. Ankaragücü zamanında Gökçek yüzünden küme düşmedi mi? Yahu küme düşmeyi bırak, adamlar perişan oldu kulüpte para kalmadı, oyuncularının formalarını kaloriferde kurutuyorlardı bir ara, yedek forma olmadığı için. E şimdi niye yine Gökçek'e, hükümete yanaştılar? Adam Ankaraspor'u batırdı, üstüne Ankaragücü'nü batırdı, sonra gittiler uyduruk bir Osmanlıspor yarattılar, şimdi de onu batırıp tekrar Ankaragücü'ne yapıştılar. Yani bu adamlar hiç mi ders almıyor bu durumlardan anlamıyorum ki. Gerçi Gökçek de gitti artık, yeni belediye başkanı ne yapar ne eder bilinmez.

Maça gelecek olursak, Altınordu'ya şansımız tutuyor genellikle. Lige çok iyi başladılar, play off kesin gözüyle bakıyordum ama sonra düşüşe geçtiler. Herhalde genç oyuncular bir anda gelen bu başarıya adapte olamadılar, mental olarak düştüler. Yine de tehlikeli takım, başkanlarını az çok bilir herkes deli bir adamdır, aba altından sopayı göstermiş olabilir bu arada. Korkishko yok, sağa Sinan ileriye Jones, on numaraya Recep geçer yüksek ihtimalle. İnşallah alırız bu maçı, önemli 3 puan

Sinani kirkishkonun yerine koyar daleyi en ucta koyabilir.. ya da geçen haftanın ıkinci yarısı gibi dizilebilir
Derelili çotanak
Reply
18-11-2017, 12:30,
Bu maç kırılma maçı oldu.Kazanamazsak geriye düşmeye başlıyoruz.Yarışa hile karıştı.Şansızdık, formsuzduk, dün akşam elektrik kesikti çalışamadık, gerçeklerden öte sadece yalan dolan bahaneler olur.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
18-11-2017, 14:03,
Günün güzel haberi: Volkan Okumak rehabilitasyon sürecini atlatmış diye duydum. 20-30 günde takımla çalışsa, belki 16.hafta samsun veya 17.hafta antep maçlarında yavaştan oynamaya başlayabilir..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
18-11-2017, 15:14,
Bu Giresunsporgazete.com sitesi de bir alem İmha planlı tamam diye haber yapmış önde hüsamın olduğu fotoyu koymuş Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)