13. Hafta |Giresunsporumuz-Karşıyaka (Koyduk mu)
12-12-2014, 20:08, (This post was last modified: 12-12-2014, 20:11 by genoa28.)
RE: 13. Hafta |Giresunsporumuz-Karşıyaka
çok da sıkıntı yapmaya gerek yok, bunun dışında intikam için değil ama mutlaka kazanmamız gereken bir maç kazanıp biraz olsun rahatlamak lazım.
Reply
12-12-2014, 23:04,
eee koskoca karşıyakayı 100. yılında kümemi düşürecekler küme düşseler aynı göztepe ptt den nasıl düştü sahasında tavşanlıya yenilip aynı öyle olcaktı heryeri kırıp döküp yakacaklardı ama para işte karşıyaka kurumsall olarak gerçekten büyük takım ama pazar günü onları sahadan sileceğiz...
Reply
13-12-2014, 11:09,
Bu arada başkan yine olağan vizyonlu açıklamalarından birini yapmış. Herkes tarafından bilinen bazı gerçekleri temcit pilavı gibi sürekli sürekli yerel ve ulusal basına servis etmenin ne derece doğru olduğunu burada defalarca kez tartıştık ama geldiğimiz nokta itibariyle hala aynı açıklamalar devam ediyor. Maddi ve manevi anlamda durumu bizden kat be kat daha vahim olan kulüp idarecileri bizim kadar dile getirmiyor durumlarını, yani denildiği üzere kol kırıksa yen içinde kalıyor .. Sonra da bayrampaşaspor başkanı Giresunsporu küçümsemiyoruz diyebiliyor.
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
13-12-2014, 13:56,
Sportif olarak az kıpırdanmaya başladık, şehir takım iyi top oynuyor demeye başladı, süt limana döndük, ağızları açıldı yine.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
13-12-2014, 15:19,
kayseri ve antalya maçlarındaki gibi hatasız oynarsak ve hücüm anlamında da artık bitirici vuruşları yaparsak kazanacağımızı düşünüyorum forvet hattında ben vedat ile başlarım elazığda bile 2 yarı maçı döndüren top tutmamızı sağlayandı ergün ile saç baş yolarız artı vedat 20 yaşında olmasına gelişime açık futbolcu olmasına rağmen ergünün çok önünde sabırlı olmalıyız bence.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
13-12-2014, 18:47, (This post was last modified: 13-12-2014, 18:48 by kral1234.)
altinordu disinda rakiplerimiz puan kaybetti bunu cok iyi degerlendirip farki acmaliyiz. alinacak uc puan siralamada bizi onuncu siraya kadar cikarabilir.
Reply
13-12-2014, 20:58,
(13-12-2014, 18:47)kral1234 Wrote: altinordu disinda rakiplerimiz puan kaybetti bunu cok iyi degerlendirip farki acmaliyiz. alinacak uc puan siralamada bizi onuncu siraya kadar cikarabilir.

tam da bunu yazacaktım, tam kazanma haftası, kazanalım rahatlayalım.

bunun dışında yukarıda arkadaş da belirtmiş, tamam maddi sıkıntılar var biliyoruz ama başkanın da sürekli bu tip açıklamaları gittikçe daha da sıkıntı verici olmaya başladı, bunun dışında herhalde bir iki hafta içinde aday varsa bırakıyorum ya da sezon sonu bırakıyorum açıklamasını da yapabilir
Reply
13-12-2014, 21:59,
İçeride takım üzerinde baskı oluşuyor. Sadece bu sene değil senelerdir böyle. Düşününce içeride kaybettiğimiz o kadar salak maçlar var ki. Seyirciden dolayı mı yoksa başka etken mi var bilemiyorum.
Deplasman havası mı versek stada Big Grin
Reply
14-12-2014, 01:38,
Galip gelirsek takım pskolojik olarak tamamen rahatlar ayni şekilde bizd ve.Rakiplerimizde puan kaybetmişken alacağımız 3 puan ile yukarı tırmana şansımızı değerlendimeliyiz.Karşıyaka ile olan gerginliği sahadaki futbolculara yansıtarak onlarıda baskı altına almamalıyız.Ben ic sahadaki ilk galibiyetimizi alacağımıza inanıyorum
Genç Çotanaklar

Reply
14-12-2014, 14:03,
ksk li oğlanlar gelldimi Giresuna ?
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)