24-05-2014, 09:01,
|
|
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ...
ptt 1.lig her zaman sürprizlerle doludur bu ligde geçen yıllarda gösterdi ki oyuncu kalitesi bazen ikinci planda kalıyor genelde mücadele gücüne morale ve seyirci destegine baglı biz içerdeki maçlarımızı kazanalım her zaman ters geldigimiz samsundanda 6 puanı kaptık mı her türlü ligde kalırız
|
|
24-05-2014, 11:19,
|
|
atakan28
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
bozbağın stratejisi fena değil inşallah sapmaz bu hedeflerden..200bin tlye oynayacak türk topçular genelde bütçesi fazla olan takımların tercih etmeyeceği isimler olacaktır ancak güzel bir scout çalışmasıyla o fiyatlara birçok kaliteli isimler alınabilir..bu bütçe doğrultusunda yabancıların önemi bir kat daha artıyor..takıma seviye atlatacak isimler olmalı yabancı tercihinde isabet sağlamama gibi bir lüksümüz gözükmüyor
|
|
24-05-2014, 12:19,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Alt liglerde oyuncu kalitesinin başarı için ilk ölçü olmadığını defalarca gördük.
Bence ucuz oyuncu stratejisi çöpleri toplamamak kaydıyla bizi hedefe götürebilir.O da kümede kalmak.
İnşallah şans yanımızda olur.
|
|
24-05-2014, 15:42,
|
|
quaresma_28
Senior Member

|
Threads: 2
|
|
Bizim Pedriel geçen sene Sivastan gitti boşta kalmış sonra devre arasında bolivyada bir takıma gitmiş sözleşmesi haziranda bitiyo bize gelir mi acaba
|
|
24-05-2014, 22:42,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Başkan bir dizi görüşmelerden sonra Salı günü nihayi kararını açıklayacak ,çok büyük ihtimalle devam çekecek bu durumda kim olsa bırakmaz gibi geliyor ,yanlız herkes Mustafa bozbağ desteklensin sahipsiz bırakılmasın tarzında açıklamalar beyanatlar yapıyor o açıklama yapanlardan bildiklerimiz desteğini maddi manevi görüp bildiklerimizin dışındakiler neyin peşindeler bedava reklam yok bundan sonra herkes elini soksun o taşın altına bi zahmet bir deplasmana götürmek masraf karşılamanın ötesine geçelim artık ,bozbağ bu sene tavan fiyat olarak 200 bin açıkladı gayet makul bu sene 80 bine 100 bine oynayanlar canını dişine taktı gördük yeterki ruh olsun ,transfer yaptık diye abudik gubidik adamlar kaşarlar sokulmasın artık biz zahmet eski futbolcularımızdan mümkünse kimse geri alınmasın ,genç hırslı adam lazm bize he bi oyun kurucu sakin aklı başında oyunu yönlendirecek adam tabikide alınmalı ,defans kurgumuz maşallah iyi orta saha ve forvete yönelmeliyiz ileriye genç frvet lazım ,bu sene ptt ligi çok zorlu olacak çoğu şehir takımı ve kafa kadrosu olan takımlar işimiz zor hedef bu seneki gibi kümede kalmak olsun nasılsa çıkıyoruz  Allah yardımcımız olsun ...
Bu arada bozbağ başkanımız siyasi ağırlıklı geziler yaptı umarım kalıcı gelir adına birşeyler çıkar en kısa vadede 500 bin rakamı var ortada ,ilk baştan oda iyidir arkasından yer tahsisi benzinlik ,düğün salonu ,durak ,stad vs. güzel haberler gelir inşallah ....
Başkentten !
|
|
24-05-2014, 23:32,
|
|
ziza82
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
mustafa başkana helal olsun tavan fiyat 200 bin demiş zamanında büyük kaptan dediğimiz düştüğümüzde ağlayan ama bize transfer tahtası için yardım etmeyen borcu ertelemeyen ömer e onur 350 400 binler verildi o zamanlar yıllık yazık ...
|
|
25-05-2014, 14:38,
|
|
arkadaşlar bizim paf takım ne durumda bilen var mı hiç iyi oyuncu çıkmaz mı 3-4 tane ptt 1.ligde oynayabilecek kapasitede bir daha para verip transfer yapmayız kendi oyuncumuzu oynatırız
|
|
27-05-2014, 18:58,
(This post was last modified: 27-05-2014, 19:10 by kesap28.)
|
|
kesap28
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
burası yeri degıl ama yazmak ıstedım şu anda alanya ankaragucu macını takıp edıyoru aydın cetın bu eslesmede ılk mac 1 gol ıkıncı mac 2 gol olmak uzere takımını fınale tasımaya yakın gıbı duruyor bakalım neler olacak dk66 atıyor adam hala:::  ))
ve mac 3-2 oldu yıne aydın cetın #81 toplam 4 golle takımı fınale tasımak üzere ::::  ) bu arada yesıl gıresun muhtesen basladı 2.maça allah yardımcımız olsun
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... USUL usul GELİYORUZ..
|
|
|