Bence gençlerimiz 2.lig de sürekli forma şansı bulabilecekleri takımlara kiralanmalı ve orada kendilerini geliştirmeleri gerekir. Şuan takımda yeni transferle yeni hava yakaladık açıkçası Cem'in çıkıp yerine Şükrücan'ın girmesi bana pek bir güven vermez. M.Akif olsun Tuncer olsun Şükrü can olsun hepsi çok değerli kardeşlerimizdir ancak biraz daha geliştirmeli, kulübün yokluklarda olmasından dolayı bir anda a takıma yükseldiler. Eğer bu sezon ligde kalırsak ve de küme düşürülmezsek...ki şayet bu yarım sezonda çok iyi geliştirirlerse gelecek sezon bize daha çok faydalarının dokunacağını düşünüyorum.
Açıkçası benim görüşüm şudur A2'de başarı sonra bir alt ligimizde bir takımda kiralanıp pişmesi başarılı olması.. sonra da Giresunspor'umuzda sözleşme imzalayıp futboluna devam etmeli.
Bir de Trabzonspor'un mesela 1461 gibi bir pilot takımı kurabilir miyiz? Yirmisekizspor gibi kulüp ilçelerin birleşimi ile böyle hızla 2.lige yükselecekler şehirdeki genç futbolcularımızı yetiştirip yetiştirip Giresunspor'umuza kazandıracak bir yatırım olabilir mi?
Geçen senemi ne? Parkmetre ücreti Giresunspor'a bağışlanıyordu o devam ediyor mu? Bu sene lig de kalsak da şöyle iki tane sağlam forma sponsoru bulsak, parkmetre, iddaa, otoban , grstore derken kalıcı gelirle ile bir rahata kavuşşak ya