Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
03-01-2012, 15:47,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
giresun süper gencler ( yani paf takım oluyor ) 3 sene önce istanbulda türkiye sampiyonu oldu .. o sampiyonayı cıplak gozle izledim.. o kadrodan simdi takımda yer alan .. mehmet akif eren tozlu ali zorlu tuncer cimenli var.. bence daha fazla olmalı . o takım gaziantep i 5-0 gibi skorla yenmis takım .. finalde 3-1 den 4-3 macı cevirerek almıs bi takımdır .. kucumsenmemeli bence .. genclere sans ve değer verilmeli diye dusunuyorum ..
Reply
30-01-2012, 07:54,
Bence gençlerimiz 2.lig de sürekli forma şansı bulabilecekleri takımlara kiralanmalı ve orada kendilerini geliştirmeleri gerekir. Şuan takımda yeni transferle yeni hava yakaladık açıkçası Cem'in çıkıp yerine Şükrücan'ın girmesi bana pek bir güven vermez. M.Akif olsun Tuncer olsun Şükrü can olsun hepsi çok değerli kardeşlerimizdir ancak biraz daha geliştirmeli, kulübün yokluklarda olmasından dolayı bir anda a takıma yükseldiler. Eğer bu sezon ligde kalırsak ve de küme düşürülmezsek...ki şayet bu yarım sezonda çok iyi geliştirirlerse gelecek sezon bize daha çok faydalarının dokunacağını düşünüyorum.

Açıkçası benim görüşüm şudur A2'de başarı sonra bir alt ligimizde bir takımda kiralanıp pişmesi başarılı olması.. sonra da Giresunspor'umuzda sözleşme imzalayıp futboluna devam etmeli.

Bir de Trabzonspor'un mesela 1461 gibi bir pilot takımı kurabilir miyiz? Yirmisekizspor gibi kulüp ilçelerin birleşimi ile böyle hızla 2.lige yükselecekler şehirdeki genç futbolcularımızı yetiştirip yetiştirip Giresunspor'umuza kazandıracak bir yatırım olabilir mi?

Geçen senemi ne? Parkmetre ücreti Giresunspor'a bağışlanıyordu o devam ediyor mu? Bu sene lig de kalsak da şöyle iki tane sağlam forma sponsoru bulsak, parkmetre, iddaa, otoban , grstore derken kalıcı gelirle ile bir rahata kavuşşak ya Sad
Reply
30-01-2012, 21:53,
şu formaya bir göğüs reklamı bulsunlar artık gerçekten üzülüyorum...
Reply
31-01-2012, 10:45,
Ya abilerim neden Giresun'lu zenginler bir şort ne bilim göğüs reklamı vermekten çekinir ki? Ne güzel başkan bulmuşuz Vali ve Belediye desteği de var? nerden çekiniyorlar? Destek olunsun kesinlikle lig de kalacağımıza inanıyorum.
Reply
01-02-2012, 22:13, (This post was last modified: 01-02-2012, 22:20 by ziza82.)
vali dün akşam tempo tvde söyledi stat ışıklandırması için ihalesi yapılacakmış...
yanlış yazmışım ışıklandırma ihalesi yapıldı...
Reply
01-02-2012, 22:54,
Haydi hayırlısı olsun. Kerim başkan şayet belediye seçimlerine seçilemezse mutlaka Giresunspor'umuzun başkanı olsun.
Reply
15-02-2012, 21:02, (This post was last modified: 15-02-2012, 21:05 by faruk28.)
YAZIKLAR OLSUN BU YÖNETİME !!!
Metin Diyadin ya da Hüseyin Kalpar gelirse iş değişir ama Smile
Reply
15-02-2012, 21:29,
(15-02-2012, 21:02)faruk28 Wrote: YAZIKLAR OLSUN BU YÖNETİME !!!
Metin Diyadin ya da Hüseyin Kalpar gelirse iş değişir ama Smile

ikisi de bk dan daha iyi değil. Hele hk ın bir numarası yok. Samsunu süper lige çıkarması bir şey değiştirmez.
Reply
15-02-2012, 21:30, (This post was last modified: 15-02-2012, 21:31 by faruk28.)
http://yurthaber.mynet.com/detay/giresun...tti/107562
Burada böyle bir şey yazıyor ama inanmıyorum. Bu mynet geçen 3.000 terörist öldürdüğümüzü yazıyordu.
Reply
15-02-2012, 23:22,
zaten samsun 1-2 sezon kendi gençleriyle ligde kaldı geçen sezonda iyi bi yönetim ve 5-6 iyi oyuncu ile amatör takım hocası bile çıkarır rizede ne yaptığını biiyoz 9 maçtır kazanamıyorlardı...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)