20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
06-02-2018, 00:52,
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
bu hafta toplantı nedeniyle herşeyden uzaktım. zaten metin hocanın istifa haberinide arkadasımdan aldım . çok üzülldüm. istanbula bugün geldim ve babamla resmen tartıştık. onun demesine göre metin hoca bu kadroyu bilerek çıkarttı. yani kadro yetersizdi. zaten kadroyu ilk gördüğümde neden caner yok demiştim. jones konusunu bu hafta bir arkadasla konustuk 4-4-2 gibi oynarsak jones orada oynar diye ama jones bu sefer kanatta idi. izlemedim ama dialiba dan çok iyi oynamamıştır muhtemelen. ama 90+ gol yemekte olmaz kardeşim. metin hoca bu takımı üst seviyeye çıkarttı ama takım formsuzlaşınca da geri çeviremedi. ve istifa etti. bana göre kolay olanı yaptı . madem yönetim hoca aramıyordu neden istifayı kabul etti. neyse hoca konusuna gelirsek zonguldak yöneticisi demesine göre yılmaz vural giresunla anlaştım diye demiş. ben hiç ama hiç istemiyordum. bu taraftar metin diyadini iyi oynattıgı halde istifaya çağırdı yılmaz vuralda neler olur kim bilir. takım umarım kaosa sürüklenmez..
Reply
06-02-2018, 01:48,
Siteler Yılmaz Vural ile anlaşıldığını yazıyor. Yılmaz vural muhtemelen kendini Fener maçına yetiştirecektir. Kaçırmaz o fırsatı. 4 4 2 oynayan bir hoca Yılmaz Vural. Umarım bizde ki 10 numara boşluğunu görür ve çeker 4 4 2 yi.
Reply
06-02-2018, 02:10,
Başkan giresunspora tarafatarin hayal bile edemeyeceği futbolcuları getirmiş sanırım daleden bahsediyor ben bile o kadar kötüsünü hayal edemezdim "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".
Reply
06-02-2018, 02:29,
Yılmaz vural bizim takıma uyar taraftarımız sovmenlere bayılır..yeni bir hava getirir..muhtemelen caniklinin emriyle gelmiştir yoksa bizim yönetim getiremez
Derelili çotanak
Reply
06-02-2018, 03:22,
Sanırım geldi Yılmaz Vural. Kimyası tutarsa çıkarız. Yine umutlandım.
Reply
06-02-2018, 08:43,
hepiniz illaki denk gelmisinizdir is hayatinda aslinda hic bi boku beceremeyen ama sirf yalakalik ve sempatik görünümlü çenesiyle terfi bile alir yada patronun gözdesi olur. hah iste yilmaz vural o tiplerin teknik direktör versiyonu. mesleki olarak hicbir özelliği olmayan ve bu eksigini saklabanlik yaparak kapatan bos beles birisi.
Reply
06-02-2018, 11:24,
Sene başından beri Metin Diyadin'in doğru teknik direktör olmadığı görüşündeydim. İstifa ettiği için mutluyum doğrusu ama bulunacak teknik direktör Diyadin hocadan daha kaliteli olmayacaksa,bu istifanın bir anlamı olmayacak. Ben Yılmaz hocanın takıma ve taraftara uyacağını düşünenlerdenim. Ayrıca ZTK'daki başarı ortadayken,hazır gözler üzerimizdeyken çoğu teknik direktör bu fırsatı kaçırmaz diye düşünüyorum.
Reply
06-02-2018, 11:35, (This post was last modified: 06-02-2018, 13:59 by Okan.)
Ben Y.Vural'in sezon sonuna kadar goturebileceginden supheliyim. Insallah yanilirim.
Reply
06-02-2018, 12:02,
Yönetim eleştirilere karşı tavır alır gibi alın size hoca l@n dedi resmen.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
06-02-2018, 13:12,
Yılmaz Vural mantıklı tercih bence ya tutar burada gibi geliyor
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)