Devre arası dedikodu kazanı !
13-01-2015, 00:25,
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
Hayır bide takım Erkan hocanın olağanüstü gayreti ve özverisiyle ligde kalsa Bozbağ yine postere kendi boy boy resimlerini koyar. Taraftar desen büyük başkan der takımı üst lige çıkardı ligde bıraktı falan. Şimdi peşinen sorayım, Bozbağ bu takımı ligde bırakmak için ne yapıyor?
Reply
13-01-2015, 00:32,
Su takima iyi bir golcu alinmazsa ve bu sene ligde kalirsak. M. Bozbag ve yonetimi de bunu basari diye onumuze koyarsa hicbir sekilde saygi duymam. İnsan kor sagir olsa gorur bu takimin eksigini. Hala onceligimiz stoper haberleri var yahu.
Reply
13-01-2015, 01:24,
Ya forvete ihtiyacımız varda bu Bozbağ ne etti arkadaş size sahipsiz takımı nerelere getirdi hâlâ yaranamıyor süper lige çıksa niye şampiyonluk kovalamıyor şampiyon olsa neden Şampiyonlar Ligi yok diyecek tipler var arkadaş... çıkarın anın tadını
Reply
13-01-2015, 07:03,
bozbagın takımı nereden alıp nereye getirdigine saygım sonsuz bencede başarılı bir başkandır ama şimdi pahalıdır diye forvet almazsa atıyorum 50 milyarın 100 milyarın hesabını yapıp ucuza kaçarsa büyük hata yapar bizim takıma forvet şart zaten biraz fazla para verip aldıgın oyuncu sana ligde ve kupada maç kazandırıcak kupada iki maç kazandırsa o parayı zaten çıkaracaksın ne yalan söyleyeyim alanyasporun aldıgı forvet tam bizlikti ama nerdee biz yine ya ergüne kalırız yada denenen kırgızlardan birisi oynar
Reply
13-01-2015, 10:02,
(13-01-2015, 01:24)celebi980 Wrote: Ya forvete ihtiyacımız varda bu Bozbağ ne etti arkadaş size  sahipsiz takımı nerelere getirdi hâlâ yaranamıyor süper lige çıksa niye şampiyonluk kovalamıyor şampiyon olsa neden Şampiyonlar Ligi yok diyecek tipler var arkadaş... çıkarın anın tadını

olayı neden kişiselleştiriyorsun? ben giresunspor taraftarıyım ve eğer giresunsporaun aleyhinde bazı hatalar yapılıyorsa ben bunu eleştiririm. peki yanlış bişeyi sen neden körü körüne savunuyorsun onu söyle bakalım? olayı kişiselleştridiğine göre senin savunmanın giresunsporla bi ilgisi yok kişisel sebeplerden savunuyorsun demekki. giresunspor küme düşse umrunda olmayacak. 
Reply
13-01-2015, 10:58,
Özkul forvet alacağız demiş kim doğru söylüyor şimdi?
Reply
13-01-2015, 11:42,
Arkadaşlar Şenol Akın transferi nası olur sizce 1,5 sezonda 21 maça çıkmış. Eski performansını az da olsa yakalayabilirse forvet arkası olarak iş yapabilir. En azından bu ligin oyuncusu, özellikle karabüksporun şampiyon olduğu sezon hücuma katkısı çok fazla. Transfer de geldiğimiz nokta göz önüne alınırsa bi durup düşünülebilir diye düşünüyorum.
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
13-01-2015, 11:42,
(13-01-2015, 10:02)kerasus Wrote:
(13-01-2015, 01:24)celebi980 Wrote: Ya forvete ihtiyacımız varda bu Bozbağ ne etti arkadaş size  sahipsiz takımı nerelere getirdi hâlâ yaranamıyor süper lige çıksa niye şampiyonluk kovalamıyor şampiyon olsa neden Şampiyonlar Ligi yok diyecek tipler var arkadaş... çıkarın anın tadını

olayı neden kişiselleştiriyorsun? ben giresunspor taraftarıyım ve eğer giresunsporaun aleyhinde bazı hatalar yapılıyorsa ben bunu eleştiririm. peki yanlış bişeyi sen neden körü körüne savunuyorsun onu söyle bakalım? olayı kişiselleştridiğine göre senin savunmanın giresunsporla bi ilgisi yok kişisel sebeplerden savunuyorsun demekki. giresunspor küme düşse umrunda olmayacak. 
Sakin ol be kardeşim ben birşeyi kişiselleştirmedim sen fena halde konuyu üzerine almak istemişsin ben garip bir Giresunlu'yum demek istediğim Ptt liginde hala hata yapabilecek bir durumdaysak bu adamın sayesinde batmadıysak bu adamın sayesinde Bozbağ benim babamın oğlu falan değil senin için ne anlam ifade ediyorsa benim içinde aynı anlamı ifade ediyor tamam forvete ihtiyaç var hepimiz görüyoruz kadro kalitesinin artırılması lazım tamam ama tüm bu noktalarda adama hala şahsi yorumlarda bulunuluyor istiyorumki o insanların iyi niyeti karşısında bizde iyi niyetli olalım...
Reply
13-01-2015, 12:29,
Belçika liginde Gent takımında top oynamış yassine el ghanassy ' i alacaktık ama jones yüzünden bu adamdan feraget ettik. Çok derinden gidildi ama olmadı jones'imiz yüzünden...
Giresunspor Yeşil ile Beyazın Destanıdır...
Reply
13-01-2015, 12:46,
(13-01-2015, 10:58)Yaglidereli Wrote: Özkul forvet alacağız demiş kim doğru söylüyor şimdi?

forvet arkasına forvet diyorlar şuan şenol akın yakın gibi birde orduspor 15 kadar paralarını ödemezse adem sağlam ve ufukhan kadroya katılabilir süper ligden 2 oyuncu ile görüşülüyor.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)