31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
25-04-2016, 11:51, (This post was last modified: 25-04-2016, 11:52 by cotanak88.)
RE: 31. Hafta | Boluspor - GİRESUNSPOR
(25-04-2016, 11:24)sokakbaşımeyhane Wrote: arkadaşlar ortamı germeye gerek yok...futbolcular ve yöneticiler bizim kadar siklemiyor..boşunuza birbirimizi üzmeyelim...olan bize oluyor..
Yalnız şunu paylaşmadan edemiyeceğim..Aslında yazmayacaktım ama şimdi yazmak görev oldu..
karşıyaka maçından önce takımla aynı otelde kalan arkadaşlarımdam biri yöneticilerle konuşmuş..bir kısmı çıkmak istemiyormuş bir kısmı kararsızmış bir kısmıda çıkmak istermiş..Anlıyacağınız yönetim bile ne yapacağına karar verememiş..
İç sahada oynanan oyunla dışarda oynanan oyun iddaanı tamamen doğruluyor. İçerde mecburen maçlar kazanılıyor dışarda laylaylom tarafsız birisine de iki maçı izletsen anlar zaten durumu bu kadar maç şans ve kader değil. İçerde köpek gibi koşan atak üstüne atak yapan adamlar dışarda iki pas yapamıyor vedat yedek başlıyor kaç maçtır oynamayan bruno oyuna alınıyor daha birçok şey insanı işgillendiriyor.
Reply
25-04-2016, 13:19,
Böyle bir anlayış yok.Vallahi yok.
Bu ortamda taraftara da gerek yok.Boşuna maçlara gidip de sinir stres sahibi olmayın.Zaten d.ş..k geçiyorlar bizler ile heba etmeyin kendinizi.Gidin eşiniz, dostunuz, çocuklarınız ile günün keyfini çıkarın.
Forma, arma muhabbeti çıkmasın demek istediğim o değil.

Soda için iyi gelir.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
25-04-2016, 13:27,
Kesinlikle haklısın bu dediklerinde. Bu ilginç durumu anlamak ve de tüm bu saçmaliklari yapmamak için pek fazla futbol bilgisine de ihtiyaç yok. En basitinden penaltiyi kullanmak için dahi bir birlik ve inanmışlık sağlanamaması olayın özeti aslında. Biri kullanmak için inat etmeyecek diğeri de vedatin özel durumunu anlayışla karşılayacak, en önemlisi de erkan hocaya düşüyor baktın her ikisi de sacmalamis gidip farkli bir oyuncuya mesela dodoya bu hakkı taniyacak. Herkesin farklı planları olunca işler degisiyo tabi. UMUTLANDIRDINIZ UTANDIRMAYIN sloganını canı gönülden paylaşıyorum...
Reply
25-04-2016, 13:57,
(25-04-2016, 11:04)harrison Wrote: Şimdi bu kuş beyinli arkadaş aklı sıra beni skor taraftarı olarak lanse ediyor yazdığı mesajında,özellikle mesajları burada paylaşıyorumki herkes ne yazıldığını görsün üstüne birde benim yazdığım mesajda hiçbir küfür içeren cümle olmamasına rağmen şerefsiz ifadesi kullanıyor.
Soruyorum ? Be KARAKTERSİZ,HAYSİYETSİZ,ONURSUZ,KİŞİLİKSİZ Yaratık.Madem skor taraftarlığından bahsediyorsun yukarıda paylaştığım mesajı ben Samsunspor maç topiğinde 2-0 galibiyetten sonra yazdım,neden cevap vermek için GİRESUNSPOR un dün Boluspora yenilmesini bekledin,Be ÇAPSIZ takım yenildi aklınca şark kurnazlığı yaparak cevap yazdın sormayacaklarmı sandın Skor aleyhimize olunca cevap veren Skor taraftarı olmazmı diye ?
Evet geçen hafta söylediklerimin arkasındayım ve her daimde devam edeceğim senin gibi KİŞİLİKSİZ ler Başarısızlıktan nemalanmayı kendine görev kabul ederek,kişi ve kurumlara saldırarak egoist düşünce ve fikirleri ile yandaş toplama sevdalarında hiç bir zaman başarılı olamayacakdır.Her maç topiğinin ilk sayfalarında yönetime,hocaya,futbolcuya saldırıp takım galip gelince ortalarda gözükmeyen sen kalkıp bana yüreğin varsa geçen hafta yazdıklarının arkasında dur diye yazmışsın.Aklın sıra tek hücreli beyninle.....
Dolayısıyla senin gibi ZAVALLILARA  çokta bir şey yazmaya gerek yok.....
klip ile alakalı ilgili topicte fikrimi yazmıştım zaten. senin gibi maç kazanıp gaza gelerek övmedim. Bu sene bu takım çıkmak istemiyor demiştim ve kazandıktan sonrada kaybettikten sonrada laflarımın arkasında durdum. bu maçtada kaçan penaltıya hiç takılmadım bile. durum 1-1 giderken kapadım. kazanma ihtimalimizde vardı skorla alakası yok. takımın ruhsuz mücadele etmeyen ve skora razı halini görünce kapadım. eğer penaltı gol olsaydıda kazansaydık ben burada yine ruhsuz futboldan bahsedecektim yorum olarak. skora göre değişkenlik göstermiyorum dikkat edersen. 

ha bide neymiş samsun maçında neden cevap vermemişim. onuda diğer mesajımda belirtmiştim zaten. samsun maçı skorunu dahi akşamın 11 de maçkolikten öğrendim. maçı izleme ihtimalim yoktu. basketbol federasyonunda toplantı vardı abdi ipekçi spor salonunda. basketbol il başklanlığı sitesine gir istersen resmimide gör. hatta daha önce birkaç kez konuda bahsettim. eskiden tüm programımı giresunspor maçlarına göre ayarlardım. şimdi ise maç olduğuna bile tesadüf denk gelirsem izliyorum. takım iplemedikten sonra ben neyin umudunu yaşayım? süper lige çıkmayı klüp başkanı istemedikten sonra ben neyin heyecanını yaşayım kendi çapımda? 

madem geçen hafta söylediklerinin arkasındaysan buyur açıkla bu haftaki ruhsuz oyunu? hani sana göre bu takım şampiyonluk için çabalıyormuşya. hani başkan çok istiyormuşya süper ligi. öyleyse bu haftaki ruhsuz oyunu neye bağlıyorsun? 

ayrıca sokakbaşımeyhane gerekli itirafı yapmış. hala sırf kıvırmak için gelipte burda takım çok istekli masalları anlatma.
Reply
25-04-2016, 15:37, (This post was last modified: 25-04-2016, 16:14 by harrison.)
@ kerasus

Geçen hafta söylediklerimin her zaman arkasındayım ; Diyorumki Bozbağ GİRESUNSPOR için içinde bulunduğumuz şartlarda en iyisini yapan vede YAPABİLECEK kişidir.Varsa daha iyisini yapabilecek isim belirt bizde bilelim veya aday olsun destekleyelim.Gelelim dünkü maça;

(24-04-2016, 15:46)harrison Wrote:
(24-04-2016, 14:34)harrison Wrote: Onur Demir Boluya pikniğe gitmiş herhalde adam sahada uyur gezer gibi

Onur ne yazıkki ! uyanamadı maç bitene kadar golü hediye etti,dahada ilginç olanı Erkan hocada Onurun sahada uyur gezer gibi dolaşmasına uyanamadı ve her zamanki gibi 10-11 maçtır galibiyet alamayan ekiplere galibiyeti hatırlatmaya devam etti.Penaltı pozisyonunda ise amatör takım hocalarının yapmayacakları hareketle bugünkü mağlubiyetin baş mimarı oldu.

Şimdi penaltıyı Sen atacaksın ben atacağım kavgası ile bence kaçırılan penaltı vede son dakikada Onurun amatörce yaptığı kişisel hatadan yediğimiz golü, dolayısıyla ortaya çıkan mağlubiyeti başkana mal etmek ne kadar insaflı olur,diyorsunya maçın son bölümlerini izlemedim her yerde bulabilirsin özetlerini izle göreceksin herşeyi.Ben yeri geldiğinde hocayıda başkanıda eleştirebilecek vasıfta birisiyim lakin kafamı kumdan çıkartarak......

Samsunspor maçından sonra cevap yazmama bahanen basit bu arada boluspor maç topıcinin ilk sayfasında mesajın var o zaman niye yazmıyorsun cevap söyleyim çünkü daha maç oynanmamış ve mağlup olmamışız dolayısıyla sana malzeme çıkmamış ondan sonra kalkıp bana skor taraftarı diyorsun bir tarafları ile gülerler adama..
Reply
25-04-2016, 16:11,
Bir sürü taraftar gitti Istanbuldan ordan burdan takım play off a kalacak diye. Yazıklar olsun.
Reply
25-04-2016, 18:53,
Beyler bırakın birbirinizi yemeyi. Protesto edecekseniz takımı hocayı protesto edin. Birbirimizi yemekle bir yerlere varamayız.
Reply
25-04-2016, 20:04,
lan dingil samsun maçından sonra cevap yazdım zaten okuma yazman yoksa ben napayım? bu maçı kişisel hatalardan kaybetmedik, aksine takım kazanmak hiçbir şey ortaya koymadı. süper top oynamışız rakip kaleyi ablukaya almıştık ama kişisel hatadan gol yemişiz gibi sallama. bozbağ kötü insandıor hırsızdır vs demedik. yine kıvırıyosun. bozbağ bu sene çıkmak istemiyor diyorum. eğer aksini iddia ediyorsan şu oynanan futbolun açıklamasını yap ozaman.
Reply
26-04-2016, 08:12,
(25-04-2016, 20:04)kerasus Wrote: lan dingil samsun maçından sonra cevap yazdım zaten okuma yazman yoksa ben napayım? bu maçı kişisel hatalardan kaybetmedik, aksine takım kazanmak hiçbir şey ortaya koymadı. süper top oynamışız rakip kaleyi ablukaya almıştık ama kişisel hatadan gol yemişiz gibi sallama. bozbağ kötü insandıor hırsızdır vs demedik. yine kıvırıyosun. bozbağ bu sene çıkmak istemiyor diyorum. eğer aksini iddia ediyorsan şu oynanan futbolun açıklamasını yap ozaman.

Bizim takım Barcelona ya önüne gelen 7-8 atıyor ama bu hafta hatır şikesi yaptı.sanki karşımızda rakip yok herşeyi biz yönlendiriyoruz yok böyle bir dünya sen bu hafta rakip kadar konsantre olamadın diye kötüsün diye bir şey yok,Özellikle bu ligde takip ediyorsun kimin kimden puan alacağı kimin kimi yeneceğini önceden kestirmek çok zor o yüzden takım çıkmak istemiyor gibi cümle kurmak yanlış.Bozbağ takımı Süper lige çıkartmakla ne kaybedebilir sence varsa bildiğin açıkla öğrenelim madem
Reply
26-04-2016, 09:00,
bozbağın iyi niyetine kimsenin şüphesi yok. onda hemfikiriz zaten. ama malesef vizyonsuzda. bundada herkes hemfikirdir heralde. şimdi desende 5 milyon ver seni direk şampiyonlar ligine alalım desen hayır der. halbuki şampiyonlar şiginde gelecek milyon dolarları gözü görmez, sadece 5 milyon vermemek uğruna reddeder. şimdi süper lig olayıda aynı şekilde. süper lige çıkınca 100 binlik topçularla idare edemez. öyle waldisondu bruno alvesti kazma yabancılarla götüremez ligi. daha fazla yatırım yapması şart. oysa süper lige çıkınca gelecek parayı hesap edemez. adı üstünde işte vizyonsuz yani. bu takım barcelona değil evet. ama oynayabileceğimiz en iyi futbolda bu değil.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)