11-02-2018, 17:50,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
RE: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor
Hüsamettin’e şu saatten sonra bu forumda laf söyletmem dostlar.
Yeteneği kısıtlı olsa da mücadele ve istek yönünden hepsine 10 basar.
Adamsın Hüsamettin.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
11-02-2018, 17:53,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
----------Ahmet---------
----Aykut------Çağlar---
Hüsam-------------Caner
------Dodo----Panos-----
Amed-----Recep---Jones
------------Almeida-------
Dialiba, Batuhan, Abdülkerim ve Onur'u bu takımda görmek istemiyorum.
|
|
11-02-2018, 17:56,
|
|
barcali28
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Bu maçta Hocanın tek hatası Onura güvenip onu oynatması oldu. Hüsamettin Abdulkerim Çağlar Caner dörtlüsüyle çıksak durum daha farklı olabilirdi. Ahmad Abadı da takıma monte etmesi lazım. Denizli maçına artık ideal kadro ile çıkması lazım hocanın. En azından sezon sonuna kadar 1-2 değişiklik ile gidelim
GÝRESUNSPORLUYUZ TOPAL OSMAN AGA TORUNUYUZ
ANKARALI ÇOTANAKLAR
|
|
11-02-2018, 17:57,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(11-02-2018, 17:46)maicon_28 Wrote: (11-02-2018, 17:35)ArmanınPeşinde Wrote: Ödemeyin bu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"in parasını. Aç oynasın haysiyetsizler.
aga oyunculara niye kızıyoruz ki
Hani 2-3 ruhsuz oyuncu hariç kızılacak oyuncu yok bence.
Oyun mu bu edit player'dan muhammet reis'in kilosunu 10-15 kg eksiltelim veya Hüsamettin'in orta, driblingini ve oyun bilgisini 20 yapalım. Aynı şekilde futbolcuların speedleri 20 mi olacak, gol vuruşları 20 mi olacak cezalandırırsak..
Tek suçlu yönetim. bende bunu diycektim. onur dediğimiz adam budur arkadaş. bedavada oynatsan, üste para cezasıda versen budur. adamı premier ligden büyük umutlarla transfer etmedik. standart 2. lig topçusu işte. paraya kıyıp daha iyisini almamak için eldekiyle idare ediyoruz. eldekide bu işte. keza abdülkerim ilk devre samsunda ne yapmış? yahu abdül çok iyi olduğu içinmi samsun elinden çıkarmaya çalışıyordu? samsun dediğimizde düşme hattındaki bi takım yani. düşme hattındaki takımın beğenmeyip yollamaya çalıştığı adamı hedefi şampiyonluk olan adam büyük umutlarla transfer ediyor. yahu siz hiç ispanya liginde deportivonun beğenmeyip gönderdiği adamı barcelona yada realin aldığını gördünüzmü? kısaca mantıken bile saçma transfer. m.reis aynı şekilde. bu adamlardan ne bekliyorsunuzki?
özgür berkan falan gönderilmelerine kızmıyorum. zamanında çok emekleri oldu tamam ama eğer hedefimiz şampiyonluk diyorsak, bu oyuncular bu seviyenin oyuncuları değil. taa sene başında teşekkür edip yollayarak daha iyisini getirmen lazımdı. tabi bunuda yaz kampından önce yapmak şartıyla.
|
|
11-02-2018, 18:03,
(This post was last modified: 11-02-2018, 18:11 by bulancak28.)
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
|
|
(11-02-2018, 17:57)kerasus Wrote: (11-02-2018, 17:46)maicon_28 Wrote: (11-02-2018, 17:35)ArmanınPeşinde Wrote: Ödemeyin bu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"in parasını. Aç oynasın haysiyetsizler.
aga oyunculara niye kızıyoruz ki
Hani 2-3 ruhsuz oyuncu hariç kızılacak oyuncu yok bence.
Oyun mu bu edit player'dan muhammet reis'in kilosunu 10-15 kg eksiltelim veya Hüsamettin'in orta, driblingini ve oyun bilgisini 20 yapalım. Aynı şekilde futbolcuların speedleri 20 mi olacak, gol vuruşları 20 mi olacak cezalandırırsak..
Tek suçlu yönetim. bende bunu diycektim. onur dediğimiz adam budur arkadaş. bedavada oynatsan, üste para cezasıda versen budur. adamı premier ligden büyük umutlarla transfer etmedik. standart 2. lig topçusu işte. paraya kıyıp daha iyisini almamak için eldekiyle idare ediyoruz. eldekide bu işte. keza abdülkerim ilk devre samsunda ne yapmış? yahu abdül çok iyi olduğu içinmi samsun elinden çıkarmaya çalışıyordu? samsun dediğimizde düşme hattındaki bi takım yani. düşme hattındaki takımın beğenmeyip yollamaya çalıştığı adamı hedefi şampiyonluk olan adam büyük umutlarla transfer ediyor. yahu siz hiç ispanya liginde deportivonun beğenmeyip gönderdiği adamı barcelona yada realin aldığını gördünüzmü? kısaca mantıken bile saçma transfer. m.reis aynı şekilde. bu adamlardan ne bekliyorsunuzki?
özgür berkan falan gönderilmelerine kızmıyorum. zamanında çok emekleri oldu tamam ama eğer hedefimiz şampiyonluk diyorsak, bu oyuncular bu seviyenin oyuncuları değil. taa sene başında teşekkür edip yollayarak daha iyisini getirmen lazımdı. tabi bunuda yaz kampından önce yapmak şartıyla.
Abi affına sığınarak şunu söylemek isterim, Özgür ve Berkan bu ligde her türlü iş yapacak futbolculardı. Bu sene oynadıkları hiçbir maçı kaybetmedik kupa dahil. Geçen sene bu iki adam fiks oynuyordu hatırlarsanız. Seneyi en az gol yiyen 2.takım olarak kapattık, birincisi zaten şampiyon Sivas. Nitekim diğer oyuncularımız Onur ve Hüsam idi yani düşünün.
Ha, hataları elbette oldu savunmada. Özgür o penaltıyı yaptırmasa belki Eskişehiri eleyip finale çıkacaktık geçen sene. Berkan adamlarını kaçırmasa, daha iyi orta yapabilse belki direk çıkacaktık. Ama öyle böyle, bu adamlar bu takımın mihenk taşlarıydı.
Caner belki Berkan'ın açığını kapattı ama ben şunu her türlü iddia ediyorum bugün Özgür Yılmaz bu takımda olsaydı biz bu puan kayıplarını yaşamazdık.
|
|
11-02-2018, 18:05,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Kadro mühendisliği sadece kağıt üzerinde yazacak olan rakamlardan ibaret olan bir takımdan ancak bu kadar malzeme çıkar.Bir de bu iş güzarlar sezon başlarken biraz borçlanacağız diyordu.Bu takım borçlanılmış halimiz.Düşünün artık.
Kral çıplak.Krala çıplaksın diyecek insanlar aranıyor.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
11-02-2018, 18:16,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(11-02-2018, 18:03)bulancak28 Wrote: Abi affına sığınarak şunu söylemek isterim, Özgür ve Berkan bu ligde her türlü iş yapacak futbolculardı. Bu sene oynadıkları hiçbir maçı kaybetmedik kupa dahil. Geçen sene bu iki adam fiks oynuyordu hatırlarsanız. Seneyi en az gol yiyen 2.takım olarak kapattık. Nitekim diğer oyuncularımız Onur ve Hüsam. Ha, hataları elbette oldu savunmada. Özgür o penaltıyı yaptırmasa belki Eskişehiri eleyip finale çıkacaktık geçen sene. Berkan adamlarını kaçırmasa, daha iyi orta yapabilse belki direk çıkacaktık. Ama öyle böyle, bu adamlar bu takımın mihenk taşlarıydı.
Caner belki Berkan'ın açığını kapattı ama ben şunu her türlü iddia ediyorum bugün Özgür Yılmaz bu takımda olsaydı biz bu puan kayıplarını yaşamazdık.
yok ben bu ligde oynayamazlardan ziyade, şampiyonluk adayı takım seviyesini kastettim. özgür mesela çok ciddi emeği var bu takımda. ama geçen sene, sezon genelinden ziyade süper ligin ucuna gelince şaka gibi hatalar yaptı. keza berkan, bu sene caner olmadığı maçlarda o oynayınca çok sırıttı. geçen seneki gibi ıkını sıkıla bi play off daha yapalım dersen iskeleti bozmadan 2-3 nokta transferle bu iş olurdu zaten. ama yok ben artık şampiyonluk istiyorum diyorsan (ki bozbağ bunu dedi), kadroda değiştirecek çok fazla şey vardı aslında.
bu haftaya dek hoca faktörüyle kadro dezavantajını en az şekilde yaşadık. hoca faktörü diyorum çünkü açık ara ligin en güzel futbolunu oynuyorduk. her an hücuma dönük futbol oynadığımızdan rakibin gol atması ancak kişisel hatalara kalıyordu. ki yediğimiz bütün gollerde o şekilde zaten. ama şimdi biraz daha lig standartlarında diğer takımlar gibiyiz. dolayısıyla kadro sıkıntısını çok fena yüzümüze çarptı eses takımı.
|
|
11-02-2018, 18:20,
|
|
(11-02-2018, 17:48)maicon_28 Wrote: (11-02-2018, 17:38)sokakbaşımeyhane Wrote: Burada abdülkerim gelmeden süper topçu diyenler neyine vuruldu anlamadım samsun çıkışa geçti abdulden sonra bir de bakan araya soktular bu salak icin
abi benle beraber 4-5 demiştik sanırım ama cidden rakipte olduğundan mıdır nedir fena gelmemişti.
Ben birazda özgür gitti bu yüzden solak stoper almamız gerektiği için istedim. Özellikle sol stoperin solak olacak ama böyle solak stoper olmaz olsun 
yanıldık
Şu yasimda düzenli idman yapayım ondan iyi oynamazsam şerefsizim
Derelili çotanak
|
|
11-02-2018, 18:22,
(This post was last modified: 11-02-2018, 18:23 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
Takımda hırs yok...
En basit kanıtı:Ben giresunsporlu futbolcu olsam başta hürriyet p.ci olmak üzere 4 5 tane yavsaga saldirirdim en kötü sahanın dışına atardım..tepki bile yok ibnelerden... bu takimda 1 tane yürekten oynayan adam var oda sarı kart cezalısıydi...
Derelili çotanak
|
|
11-02-2018, 18:28,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
|
|
(11-02-2018, 18:16)kerasus Wrote: (11-02-2018, 18:03)bulancak28 Wrote: Abi affına sığınarak şunu söylemek isterim, Özgür ve Berkan bu ligde her türlü iş yapacak futbolculardı. Bu sene oynadıkları hiçbir maçı kaybetmedik kupa dahil. Geçen sene bu iki adam fiks oynuyordu hatırlarsanız. Seneyi en az gol yiyen 2.takım olarak kapattık. Nitekim diğer oyuncularımız Onur ve Hüsam. Ha, hataları elbette oldu savunmada. Özgür o penaltıyı yaptırmasa belki Eskişehiri eleyip finale çıkacaktık geçen sene. Berkan adamlarını kaçırmasa, daha iyi orta yapabilse belki direk çıkacaktık. Ama öyle böyle, bu adamlar bu takımın mihenk taşlarıydı.
yok ben bu ligde oynayamazlardan ziyade, şampiyonluk adayı takım seviyesini kastettim. özgür mesela çok ciddi emeği var bu takımda. ama geçen sene, sezon genelinden ziyade süper ligin ucuna gelince şaka gibi hatalar yaptı. keza berkan, bu sene caner olmadığı maçlarda o oynayınca çok sırıttı. geçen seneki gibi ıkını sıkıla bi play off daha yapalım dersen iskeleti bozmadan 2-3 nokta transferle bu iş olurdu zaten. ama yok ben artık şampiyonluk istiyorum diyorsan (ki bozbağ bunu dedi), kadroda değiştirecek çok fazla şey vardı aslında.
bu haftaya dek hoca faktörüyle kadro dezavantajını en az şekilde yaşadık. hoca faktörü diyorum çünkü açık ara ligin en güzel futbolunu oynuyorduk. her an hücuma dönük futbol oynadığımızdan rakibin gol atması ancak kişisel hatalara kalıyordu. ki yediğimiz bütün gollerde o şekilde zaten. ama şimdi biraz daha lig standartlarında diğer takımlar gibiyiz. dolayısıyla kadro sıkıntısını çok fena yüzümüze çarptı eses takımı.
Doğru diyorsun da işte, gelen gideni arattı maalesef. Kadro sıkıntımız olduğu doğrudur ama ondan önemlisi bana göre bu takımda ruh kalmamış. Oyuncuların kendine güveni yok, moral 0, taraftar bıkmış. Denizli maçıyla bir moral kazanmamız lazım.
|
|
|