2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
04-06-2016, 23:16,
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
(04-06-2016, 22:40)sokakbaşımeyhane Wrote: Günün en güzel haberi...Ya adam balıkesirdeyken bizle "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" geçti biz başımıza getirdik ilk 2den çıkacak takımı en az 20 puanını şahsi aptalca hatalarından kaybettik...yalnız adamın sağlam lobisi var bizim basın yalvarıyor kalsın diye...ads süper lig şansı kalmamıştır bizimde doğru hamlelerle önümüZ açılabilir

Erkan hocayı her türlü elestiririz ama ilk 2 ayarında takım almadı 2 defa geldi ikisinde de düşme hattında takım aldı ilk 2 herşeye rağmen Erkan hoca soktu belki vedat ve abdül efendi son 3 hafta boş kaleleri gol yapsa bugün süper ligdeydik ilk 2 ayarında ne bir kadromuz var nede vizyonumuz var
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
04-06-2016, 23:25,
"Bi kaç gün önce işyerime alaattin tosun gelmişti , kalacakmısın abi bu sene dediğimde erkan hoca kalırsa kalmam hatta taķımın çoğu kalmaz demişti.O yüzfen bu ayrılık benim için süpriz olmadı."

Tribündergiden alıntı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
05-06-2016, 00:05,
Bu arada sağlam bir forvet bulamazsak kümedeyiz. Yönetim bir zar attı tuttu. Kaldı ki Vedat bu sene tutmasaydı Waldison ve Genç Star Berk kafalarda saç bırakmayacaktı.
Reply
05-06-2016, 00:10,
Gelen hocayı gönderdiğimiz zaman erkan hoca da istifa ederse yine geri döner Big Grin
Reply
05-06-2016, 01:24,
Adanademir gibi bir takımı kaldıramaz bence Erkan hoca. ilk yarı bitmeden gönderirler. Bizimkilerde o dönemde kötü giderse yine Erkan hocayı getirirler. Tabii aralarında ne olduda gitti bilmiyoruz. Ama önceliğini bizden yana kullanmadıysa hayatta anlaşma yapmasınlar derim. Acil G.birliğinden alınacak oyuncular belirlenmeli. Ve takıma 2,3 tane forvet alınmalı. Böyle beklemekle olmuyor işler. Yakında millet sezonu açacak...
Dereli'li
Reply
05-06-2016, 04:02,
Yalnız geçen sene Sözeri ile Bozbağ anlaşamadı diye gitmedimi ben mi yanlış hatırlıyorum
Reply
05-06-2016, 04:08,
Alaattin çok lazım bi adam ya zaten
Reply
05-06-2016, 17:56,
Benim için Erkan Sözeri'nin görüşme yapmadan gitmesinde yanlış bir şey yok. Buradaki yanlış Mustafa Bozbağ ile görüşmeden hiçbir yere gitmem demesi. Hani nerede verdiğin söz ? Ayıp ettin Erkan Sözeri. Takım rezilce puanlar kaybederken bile Erkan Sözeri'nin arkasında duran bir insandım, bir daha kulüpte hiçbir pozisyonda görmek istemiyorum kendisini.
Reply
05-06-2016, 18:44,
(05-06-2016, 17:56)ArmanınPeşinde Wrote: Benim için Erkan Sözeri'nin görüşme yapmadan gitmesinde yanlış bir şey yok. Buradaki yanlış Mustafa Bozbağ ile görüşmeden hiçbir yere gitmem demesi. Hani nerede verdiğin söz ? Ayıp ettin Erkan Sözeri. Takım rezilce puanlar kaybederken bile Erkan Sözeri'nin arkasında duran bir insandım, bir daha kulüpte hiçbir pozisyonda görmek istemiyorum kendisini.

Bozbağ ile görüşüp gorusmedigi konusunda net bi bilgi var mı?
İnadına Giresunspor !!!
Reply
05-06-2016, 19:04, (This post was last modified: 05-06-2016, 19:52 by sokakbaşımeyhane.)
(04-06-2016, 23:16)heyulaanil28 Wrote:
(04-06-2016, 22:40)sokakbaşımeyhane Wrote: Günün en güzel haberi...Ya adam balıkesirdeyken bizle "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" geçti biz başımıza getirdik ilk 2den çıkacak takımı en az 20 puanını şahsi aptalca hatalarından kaybettik...yalnız adamın sağlam lobisi var bizim basın yalvarıyor kalsın diye...ads süper lig şansı kalmamıştır bizimde doğru hamlelerle önümüZ açılabilir

Erkan hocayı her türlü elestiririz ama ilk 2 ayarında takım almadı 2 defa geldi ikisinde de düşme hattında takım aldı ilk 2 herşeye rağmen Erkan hoca soktu belki vedat ve abdül efendi son 3 hafta boş kaleleri gol yapsa bugün süper ligdeydik ilk 2 ayarında ne bir kadromuz var nede vizyonumuz var

son 3 haftaya gelene kadar,1461 deplasmanı gol yiyene kadar oyuncu değiştirmediği için 2 puan gitti,elazığ son 10 dakikada 10 kişi 2 gol atıp gitti ,erciyes  maçıyla son 10 dakikada maç nasıl verilir deyip tarihe geçti,gelenin gidenin vurduğu denizliye karşıyakaya maçları verdi...boluda ki penaltı fiyaskosu hatırlamak dahi istemiyorum...dplasmanda göte bala qaldığımız ikinci yarı tk maç var o da altınordu son saniyede...diğer kaybedilen maçları saymıyorum bile..yani iş son haftalarda değil daha önce bitti..adanaspor çokmu güçlüydü...bunlar bahane değil...
Geleleim anlaşma muhabbetine..neden balık hafızalıyılız anlamıyorum..balkess giresun maçının sonunda ne dedi erkan"giresunspor gibi takımları kusura bakmayın ama yenceksiniz dedi"aklı sıra bizi küçümsedi be vizyonsuz adam madem bu takımı küçümsüyosun ne "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yemeye atladın hemenn teklife...ben cevabı vereyim çünkü takım bulamayacaktı...gelelim ads olayına bakın vizyonsuzluğa"önceliğim giresunspor"demesinin sebebi hazır kulüp varken devam edeyim ads gibi takım piyangodan çıkınca dakikada sattı...biz hala utanmadan kovulsada bize gelse diyoruz...erkan sözeriyi bu kulüpten içeri sokarlarsa yazıklar olsunn...
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)