11-06-2014, 16:50,
(This post was last modified: 11-06-2014, 16:52 by mvsr.)
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ...
Klasik Giresunspor.
Ucuz ucuz topla, ilk devreyi 2 3 galibiyet ile son sıralar da bitir, devre arası, takım kurarken harcamaya kıyamadığın parayı harca, kurtaracak diye futbolcu transfer et.Ya düş ya da biraz uzağında ligi bitir.
Futbolcuların kaliteleri belirli piyasada.Herkes kimin ne olduğunu biliyor.Bir fiyat belirledim onun üstüne çıkmayacağım ile olmaz bu işler.3 4 lira belirlenen fiyatın üzerine illa ki çıkılır, çıkılmalıdır.Atıyorum adam 280 ister biz 200 de diretiriz futbolcu kaçar mantıksız iş olur.
Şampiyon kadrodan anlaşılanlar olacaktır.Dar bir kadro ile lige çıktığımızı düşünürsek iç transfer bizi hiçbir yere taşımaz.Fazladan futbolcu alımı yapacaklardır.Transfer sayımız min. 15-20 arası olacaktır diye düşünüyorum.
Kurulacak cümlenin sayısı oldukça fazla.Bana göre yönetimin en son maddi imkanları bahane etmesi lazım.Bir politika izliyorlar.Bizler de güveniyoruz, haklılık veriyoruz.Sabır edelim, şimdilik susalım bakalım neler göreceğiz.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
11-06-2014, 17:12,
(This post was last modified: 11-06-2014, 17:13 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
ilk yarı düşme potasına gir sonra götü kurataracam diye 100 liralık adamlara 500 lira ver adam akıllı bir transfer politakası uygulanmalı..amatörde millet 100 liraya oynuyor..tamam astronomik rakamlar olmasın ama 10 tane 300 lük al 3 milyon yapar transfer bütçesine 6 milyon dememişmiydin..yani adam 300 verirken senin bıyığının güzelliğine giresunda 200 liraya niye oynasın..salak mı ..
Derelili çotanak
|
|
11-06-2014, 18:42,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Mehmet BİRİNCİ ve ekibi ile devam kararı gayet mantıklı yalnız şu transfer politikasında ucuz olsun hasan Ahmet olsun işini bırakmalıyız ,ptt ligi oynadığımız seneler gibi değil artık o senelerde 2 tane boş ttakım oluyodu şimdi şehir takımları bütçeli takımlar ile dolu 200 limit tamam politika belirledin ama alacağın yardımlarıda ilk etapta futbolcu transferinde kullan kullan ki seyirci çeksin ,ürün satsın sana dönüşü olsun .....
Başkentten !
|
|
11-06-2014, 19:40,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
ankaraspor basıyor parayı iyi transferler yapiyor, aldiklari kırgız oyuncu bile milli oyuncu..
ordu için baya isim geçiyor hatta anlaştiklarida var fena transferler degil..
ulan yaprak kımıldamıyor bilmiyorum ben mi çok heyecan yaptim bu sene ama en azından sallamada olsa 1-2 transfer duyumu - haberi alsakda şurası biraz şenlense
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
11-06-2014, 20:05,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Maalesef diğer takımlar süpermarket se biz pazar tezgahı gibi duruyoruz kulüp olarak. Benim algım bu lanet olsun
Kongresini yapmamış 40 trilyon borçlu Ordu bile aktif durumda.
|
|
11-06-2014, 20:14,
(This post was last modified: 11-06-2014, 20:15 by chotanax.)
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
biz bu ligde 4 ayak üstüne düşecez, öyle geliyor bana. sırasıyla samsun, ads ve buca maddi olarak aşırı kötü durumda ve yönetimsel anlamda koca koca sıkıntıları var. benim en büyük düşme adayım bu üç takım. alanyayı plase olarak ekleyebilirim. 200 binlik adamlarla bu ligin altından kalkılmaz ama o parayı bile veremeyecek takımlar var bunu unutmayalım. kaldı ki 20 bini orta sınıf topçuya verirsin, ben bu yönetimin bu ligin üstünde en az 3-4 futbolcu alacağını düşünüyorum. o kadar da kasmayın. azıcık bahsettiğim rakipleri takip edin, emin olun rahatlarsınız.
ordu da nedimin devam kararıyla yeniden transfere yöneldi ama devre arası başarı gelmezse ikinci yarı çilçil dağılır kadroları. kayseri ankara antalya varken başarı da gelmeyeceğine göre...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
12-06-2014, 01:16,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Skmayn caninizi beyler. Hic kimsenin sans vermedigi balikesir lige cikti ikinci ligden ucuncu ligden topcu alan ordu az akilli oynasaydi lige cikiyordu. Herseyi biraktim biz gecen sene imkansizi basardik. O yuzden ne olacagi belli olmaz. Osman cirak doneminde kaliteli kadro kurduk da ne oldu? Takim kume dusmekten zor kurtuldu.Ben yonetimin maddi politikasini destekliyorum. Gerekirse kume duselim ama borclar sifirlansin. Basari her zaman gelir. Ayrica Samed haricinde hicbir futbolcu bireysel olarak on planda degil. Zaten bizi sampiyon yapan kadrodan bircogu orta sira takimlardan geldi. Kabul etmezlerse kendileri bilir. Dua edelim de yabancilarimiz kaliteli olsun.
|
|
13-06-2014, 10:59,
|
|
Madem para yok kiralama yapabilirler..ts1461den göksu abdullah karmil mustafa tiryaki vs isimler olabilir..hem bonservissiz olur hemde 200000 tl ye oynarlar..
Derelili çotanak
|
|
13-06-2014, 11:08,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
ptt 1.ligde hasan ahmeti transfer etmeyi düşünüyorsan parasızlıktan bahsetmek çok saçma. bu ligde iş yapamayacak adamı transfer ettiğine göre kusura bakmayın sen para sıçıyosun demektir. okadar çok paran varki harcamaya yer arıyosun anlamına gelir. eğer paran yoksa böyle gereksiz transfer yapma lüksünde yoktur. bu ligin değerini bilmek lazım. hazır çıkmışken bu ligde tutunabilmeye bakması lazım bozbağın. ilk senesinde ünye asrın kıyağını yaptı ve sonuç bozbağ başarılı sayıldı takımı ligde tutarak. 2. senesinde mehmet birinci mucizesi ile yine bozbaş başarılı sayıldı. zor şartlarda takımı şampiyon yapan başkan olarak geçti kayıtlara. oysa en başından beri hep çıkmaya karşıydı bozbağ. kısacası bozbağdaki şans kimsede yoktur. ama bu şansı kullanmamakta ısrarcı davranıyor.
|
|
|