Giresun'dan Haberler
22-12-2013, 15:21,
RE: Giresun'dan Haberler
Giresunspor atkısını Giresuna gelen siyasetçilere (TÜMÜ) Vermeyip bi farklılık yaratsaydık keşke ,biri aldı bacakları üşümüş sanırım sardı biride formayı aldığı gibi tek kelime etmeden yardımcısına uzattı birde geçenlere malum seçim yaklaştı stad projesi tamam yer anlaşması yapıldı filan demişti YALAN HEMDE KOCA bir yalan öyle birşey olmuş olsaydı bu gelişte sinyali verilirdi tek kelimesi dahi geçmedi Smile hayırlı işler uyumaya devam haydi üstüüüzü iyi örtün ....
Başkentten !
Reply
22-12-2013, 16:40,
Belliydi zaten böyle olacağı.
Hayır bir de bizim insanımız bu yalanlara inanıyorya o beni çileden çıkarıyor.
6.000.000.000.000.000
bahsettiği miktar bu Big Grin
göz göre göre yalan
Reply
22-12-2013, 17:30,
Meydandaki kalabalıklara kanmayın sakın. Mesela Giresun merkezdeki mitinge merkezden doğru dürüst adam katılmamıştır, sadece Dereli`den bir sürü bedava araç kalktı aynı şekilde Alucra`dan, Ş. Karahisar`dan.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
22-12-2013, 18:42,
En son sag bek ozcan orduya transfer olunca ve ordu bize sezon basi acilisa gelince ozcan icin soylemistik O FORMA SANA HIC YAKISMIYOR diye...

Simdi cumleyi degistiriyorum; Sen o atkiya yakismiyorsun...

O atkiyi boynuna takanin.... bu arada ayranlari acti mi? Veya neleri acti memlekette toplu olarak?
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
22-12-2013, 19:55,
Eğribel geçidine tünel çalışmaları devam ediyor
Trabzon-Erzincan-Gümüşhane-Tirebolu demiryolu çalışmaları
Bunların olacağına inanan var mı ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
26-12-2013, 00:41,
ayşe teyzesi kombinin düğmesine basıp sıcak suya kavuşacakmış mal gibi alkışlayp çığırıyorlar gelenlerin çoğu köyden kaçı biliyo acaba kombinin ne demek olduğunu?
Reply
26-12-2013, 00:49,
Köy enstitülerinin kapatılmasının zararlarını bir kez daha çekiyor bu ülke.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
26-12-2013, 11:51,
Canikli reisi yine bakan yapmadılar Big Grin
Reply
30-12-2013, 14:57,
Giresunda uludere olayini anmislar.Kurtce pankartlarla falan yurumusler.Birde hdp nin giresun teskilati varmis.Daha yeni haberimiz oluyor.Su konuda Karadenizin en olu sehriyiz anasini satayim.
Reply
31-12-2013, 06:29,
(30-12-2013, 14:57)123456 Wrote: Giresunda uludere olayini anmislar.Kurtce pankartlarla falan yurumusler.Birde hdp nin giresun teskilati varmis.Daha yeni haberimiz oluyor.Su konuda Karadenizin en olu sehriyiz anasini satayim.

aynen katılıyorum, cadde de ve meydanda konuşma yapmışlar karabük gibi şehirde bile yaptırmadılar bunlara konuşma ben Giresunda olduğunu görünce şok oldum artık birşeylerin değişmesi lazım bu şehirde..
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)