Devre arası dedikodu kazanı !
09-01-2015, 20:21, (This post was last modified: 09-01-2015, 20:22 by yirmisekiz.)
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
(09-01-2015, 19:10)kerasus Wrote: gbb nin azerisi oyuna girdiği an golü attırmıştı takımına. gol noktasında bizim bütün yabancıları+ergünü topla 3 le çarp yine onun kadar etkili değil. Smile hayır adam çok iyi topçu olduğundan değil, bizimkiler çok çok daha vahim durumda o bakımdan.

Sadece Ergun dan iyidir. Vedat in oynadigi sure boyunca yaptiklarina bakarsak Vedat daha faydali. Abwo nun su formu ile kiyaslanmaz bile. Vasat Turk forvetlerinden farki yok. Cok kotu degil ama o kalitede oyuncu her turlu bulursun. Maliyeti dusuktur ama onuda hesaba katmak gerek.
Reply
09-01-2015, 20:36,
eger jonesin kampa erken katılacagı dogruysa iyi bir jonese asla yok diyemeyiz devre arası zaten iyi oyuncu bulabilmek çok zor kimse iyi oyuncusunu vermez ne yapar eder anlaşır
Reply
09-01-2015, 21:20,
umarım Jones ile yollarımızı ayırabiliriz, bize gol atan forvet lazım, adam ayağı kırılana kadar ligde 1 gol atmış o da penaltıdan, tamam hızlı filan da biz hızlı birini aramıyoruz ki gol atan birini arıyoruz, bize buldum mu atacak adam lazım yoksa ikinci devre de aynı sıkıntıları yaşayacağız ki ikinci devre çok daha zor geçecek, aynı zamanda Jones'un hazır olması Şubat'ı bulacaksa Mart'a kadar da kendine gelmesi olası değil, sırf parasını vermemek için bu adamla yola devam edeceksek hakikaten sıkıntı ama bence büyük ihtimal göndereceğiz.

transferde sanırım sıkıntı yaşıyoruz, transferleri kampma yetiştirebilsek çok iyi olur en azından bu hafta bitirmeliyiz bence.
Reply
09-01-2015, 22:14,
başkan yolda bırakmayız diyor jones için..
Reply
09-01-2015, 23:15,
(09-01-2015, 22:14)ziza82 Wrote: başkan yolda bırakmayız diyor jones için..

para  gitmeyeceğini bilse çoktan kapının önüne koymuştu.
Genç Çotanaklar

Reply
10-01-2015, 00:15,
(09-01-2015, 23:15)ryu Wrote:
(09-01-2015, 22:14)ziza82 Wrote: başkan yolda bırakmayız diyor jones için..

para  gitmeyeceğini bilse çoktan kapının önüne koymuştu.

Aynen katılıyorum Azeri Ayazı nası koydu kapının önüne. Adam demekki karın tokluğuna duruyormus takımda Anton gideken son macın primini ona bıraktı simdide lisansi askıya alındı adamın .. 
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
10-01-2015, 00:39, (This post was last modified: 10-01-2015, 00:45 by maicon_28.)
kampa 3 tane kırgız geliyormuş

hepsi birbirindrn çöp..

biri osmanlidan sharipov

bizden cidden adam olmaz.Özbek ,Kazak veya melez alamiyorsan alma para saçmaya ne gerek var..

özbek kazak ta anca ülkesinde milli olmuşsa alacaksin yoksa ise yaramaz..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
10-01-2015, 00:46,
"Oyuncu denemek acizlerin isidir"

Friedrich Nietzsche
Reply
10-01-2015, 04:16,
Beyler arasira su altas tvdeki gunaydin spor programina denk geliyorum da adamlarin hali acinacak durumda ha. Bizim baskan pinti minti ama en azindan takimi borc batagina batirmamaya calisiyor. Kulube kalici gelir saglamaya calisiyor, bedava forma buldu, store acti, akplisi chplisi fark etmeden gidip gorusuyor, bikac tane dolmus hatti satin aldi. Eger dedigi gibi futbolcu alacagi limiti 200 bin lira ise de helal olsun. Osman cirak doneminde bir futbolcuya 300 bin verildigini biliyorum ben.

Tabi bu pintilik insani deli etmiyor degil. En dandik rakipte bile isim yapmis golcu olunca ergune katlanmak insanin icine oturmuyor degil. Ama Allah baskana yuru ya kulum demis bir kere ilk sene unye kurtardi gecen seneki olanlari aciklayacak kimse yok zaten. Bu sene de erkan hoca bir mucizeye imza atiyor gibi.

Herseye ragmen seviyorum ben bozbagi. Ayagini yorganina gore uzatmaya calisiyor. En onemlisi takimi giresundan yonetiyor, ekibi de mutevazi bu sehri bilen kisiler. Derin giresun ekibini uzaklastirdi takimdan. En onemlisi de bu bence.
Reply
10-01-2015, 11:53, (This post was last modified: 10-01-2015, 12:54 by Sercan28.)
Alanyaspor, geçen sezon manisasporla 1. ligde 19 golle gol kralı olan Slavko Perovic i sırp ligi takımı Rad Beograd dan transfer etti. Sanırım bize de böyle bi adam lazımdı forvet mevkiine.

Birde biz demekki transfer olayında gözü kesin kırgız azeri vs. ye diktik anlasılan. Aslında bu adamları deneyene kadar anton aleks boşta sanırım. Hazır aleks iste lastik gibi adam macbasına bile oynar valla Smile
Biz bitti demeden bitmez !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)