26. Hafta | Giresunsporumuz - Göztepe ( 1-0 ) MS
17-03-2014, 05:18,
RE: 26. Hafta | Giresunsporumuz - Göztepe ( 1-0 ) MS ŞAMPİYON GİRESUNNNN ....
iş pendik yönetiminde bitiyor pendik belediye başkanı bu işi çözer hazır seçim zamanı pendik dede çok sayıda giresun lu var bu iş olursa ancak bu şekilde olur başka türlü olacağını sanmıyorum şu seçim hengamesinden yararlanıp bu işi çözebiliriz
arama neredeyse çotanaklar orada
Reply
17-03-2014, 12:42,
Kutu gibi bir stat 2.500 kişilik toplasan 150 kışı bize verirler hadi 250 kişi yaptılr diyelim. biz bu hafta deplasmanda en az
1.000 kişiyi buluruz yetmez acil çözüm bulunması lazım...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
17-03-2014, 18:16,
Sami Yen dursaydı yerinde çok iyi olurdu. Güzel anılarımız var orda Big Grin
Aslında Kadıköy de olur fener bu hafta deplasmanda heralde.
Reply
17-03-2014, 22:30,
bence yalan olur hepsi pendikle canlı yayın konusunda pürüzler varmış ayrıca maç cumartesi olması seyirciyi biraz etkiler örnek kendim malesef gidemicem...
Reply
17-03-2014, 23:11,
(17-03-2014, 22:30)ziza82 Wrote: bence yalan olur hepsi pendikle canlı yayın konusunda pürüzler varmış ayrıca maç cumartesi olması seyirciyi biraz etkiler örnek kendim malesef gidemicem...

Cumartesi olmasının sebebi pazar günü YGS olması. Pazar günü olsa hiç kimse gitmez. Hem gürültü açısından da daha iyi olacaktır.
Reply
18-03-2014, 00:24,
hiçbir takımın stad ve fazla aşırı derecede komple yer vereceğini sanmam pendikte playoff potasında önemli maç onlar için keza bir sonraki deplasman gaziosmanpaşa ordada yer açmazlar adamlar can derdinde düşme hattındalar yer açılcağına sanmıyorum öyle artık deplasmanlarda
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
18-03-2014, 02:06,
Canlı yayının durumu sıkıntı da.Pendikspor play-off için saldırıyor.Hiçbir şekilde taviz de bulunmayacaklar gibi.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
18-03-2014, 12:17,
Giresunspor maçı başka statta oynamak istiyor

Yeşil-beyazlılarda Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, Cumartesi Pendikspor ile oynanacak karşılaşmanın başka bir stadyuma alınması için İstanbul temsilcisinin idarecileriyle temasa geçti.

Pendik Stadı 2500 kapasiteli. Bu sayının 125’i Giresunspor taraftarı için ayrılıyor. Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, maçın başka bir stadyumda oynanması için Pendikspor yönetimi ile anlaşma zemini arıyor. Pendikspor yönetimi bu isteğe sıcak bakarsa TFF’ye başvurulacak ve gerekli iznin alınmasına çalışılacak.

Ben de pek olumlu sonuç çıkacağını düşünmüyorum ama en azında denenmesi güzel olmuş.İnşallah sonuç alınır bu girişimden.
Reply
18-03-2014, 20:55,
Bende kabul göreceğini sanmıyorum kendi evinde deplasman takımı durumuna düşmek istemeyeceklerdir
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
18-03-2014, 22:38,
(18-03-2014, 20:55)sy200028 Wrote: Bende kabul göreceğini sanmıyorum kendi evinde deplasman takımı durumuna düşmek istemeyeceklerdir
İbb olsun ankaraspor olsun zaten her maç deplasmanda oynamıyormu? ha diyeceksin onlar belediye takımı. e buda altı üstü 2500 kişilik stadda oynadığına göre demekki taraftarsız bir takım demektir. taraftardan yana bi beklentisi olmadığına göre bir maç bari para kazanmaya hayır demeyebilirler. kabul ederler etmezler ayrı kendi bilecekleri iş ama yok işte onlarda iddialıymış yok deplasmanda oynamak istemezler gibi düşüncelere katılmıyorum.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)