mvsr Wrote:Ah ah işte.O dönemlere gidip çatır çatır yüzlerine vuracak bir babayiğit çıkmıyor şu memlekette.Birazda o yüzden olacak olsun diyorum.Yiyecek arpa kalmıyor çünkü.
Hayırlısı olsun artık diyecek bir cümle yok.Nice kulüpler girdi bu bataklığa bizim gibi parazit yaşayan bir camianın kurtulması mucize olur.
Yüzüne vurmasını falan geçtim de, hala sohbet odalarında konuşturulması ve ben olsaydım şöyle olurdu böyle olurdu diye sallamaya devam etmesi ve bazılarının hala o gittikten sonra hep küme düştük diyerek büyük başkan çekmesi çok kanıma dokunuyor vallahi. Onu kurtarmak için bu takım asla kayyuma kalmamalı diyenlerin sadece birkaç ay sonra yeni sezon ve yeni yönetimde, bıraksın kayyuma kalsın diye çırpınması, bukadar rahatlıkla aklımızla alay edebilmesi kanıma dokunuyor. Doğu komşumuzda olsa şehre adım atamaz. Hatta nerede olursa olsun bütün hemşehrileri boykot eder adam akıllı ticaret yaptırmazlar. N.C kavgasının artık tamamen formalite olduğunu düşünüyorum ben. Danışıklı dövüş ile başını yediler koca klübün.
Kayyım konusuna da değinmiş olalım. Sonuçta kayyım olarakta muhtemelen N.C nin işaret ettiği kişi gelecektir. Klübün kapanmasını isteyen N.C olduğuna göre, onun göreve getirdiği kişinin de ayağa kaldırması mümkün değil.