Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
29-02-2012, 22:45,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
Valla bilmiyorum ben şahsen isimlere takılmıyorum. Tek isteğim artık adam gibi kalıcı gelir ve sponspor sorunları çözülsün. Eski resimlere bakıyorum göğüste abidinoğlu kömür yazıyor o zamanlarda bile sponspor varmış şimdi oda yok. Vallahi rezillik. Çok değil 2 tane kalıcı gelir bulsak bir tanesini alt yapıya harcasak, bir tanesini de a takıma harcasak yeterli.
Reply
01-03-2012, 00:05,
ya sponsor vardı bank asya geçen sene verdiğinin yarısını veririm demiş 60 bin tl falanmış galiba bizimkilerde kabul etmemiş tabi ozaman şike muhabbeti yok nesine sırt reklamı olarak 50 bin tl vermiş kabul etmediler daha iyisini buluruz diye nesine 09-10 sezonunda sırt reklamına 120 bin tl vermişti kamer inşaat 14.haftadamı ne vermişti reklamı sezon sonuna kadar 60 bin tlye anlaştılar göğüs reklamı yalan oldu keşke adam gibi biri çıksada takımı götürse faruk ama zor çok zor bence...
Reply
01-03-2012, 12:56,
konu ile alakasız bişey olacak ama .. bahri kaya bolusporla anlaşınca hemen emre toraman olayının aslından öyle olmadıgını soyunma odasında anlamıştık vs vs şeyler demiş .. http://www.bolusporluyuz.com/icerik/haber.asp?i=12472 burda da acıklaması yer alıyor .. yönetimmmm bu zmana kadar çok uyudun .. adam bizi hala küçümsüyor .. hedefi büyük olan kuluplerde çalışıyomusda bize gelmiş falan da falan
Reply
01-03-2012, 17:13,
Çok değil ya bir 2 milyon liram olsa bu kulübü ne yönetirim biliyor musunuz Smile Gece gece hayalini çok kuruyorum.
Reply
01-03-2012, 18:28,
zaten o hayalle büyümedik mi Big Grin menejerde giresunu şampiyonlar ligi şampiyonu az mı yaptım Big Grin o kadar butceyle .. ama şuan bu takımın basında olsam canla basla oynatırım .. oynamayanı direk keserim
Reply
09-03-2012, 22:24,
Ömer Ülkü tekrar başkan olacak gibi.
Reply
19-03-2012, 17:54,
Olası bir düşüşte şimdiden oyuncularla kalmaları için çalışmalara mutlaka başlanmalı.
Özellikle Volkan, Onur, Mesut, Serdar, Berkay, Eren, Mümkünse Banahene..
Sakaryaspor'dan Levent Demiray'ı takım abiliği ve kaptanlık için transfer etmeli.
Bir de şimdiden Haldun başkan alt yapıya desteklenmeli. Şükrü Can'lar, Tuncer'lerin üzerine daha fazla gidilmeli.
Sayın Belediye başkanımıza gidilip. 3 ayda bir parkmetrelerin gelirlerini Giresunspor'a bağışlanmasını istenmeli.
Ufak tefek de olsa şimdiden Store için çalışmalar yapılmalı. Mümkünse 2.ligin tepe takımlarınından genç yetenek diyebileceğimiz 3-4 sağlam transferler yapılırsa. Sadece o ligde misafir kalırız.
Reply
20-03-2012, 10:41,
(19-03-2012, 17:54)faruk28 Wrote: Olası bir düşüşte şimdiden oyuncularla kalmaları için çalışmalara mutlaka başlanmalı.
Özellikle Volkan, Onur, Mesut, Serdar, Berkay, Eren, Mümkünse Banahene..
Sakaryaspor'dan Levent Demiray'ı takım abiliği ve kaptanlık için transfer etmeli.
Bir de şimdiden Haldun başkan alt yapıya desteklenmeli. Şükrü Can'lar, Tuncer'lerin üzerine daha fazla gidilmeli.
Sayın Belediye başkanımıza gidilip. 3 ayda bir parkmetrelerin gelirlerini Giresunspor'a bağışlanmasını istenmeli.
Ufak tefek de olsa şimdiden Store için çalışmalar yapılmalı. Mümkünse 2.ligin tepe takımlarınından genç yetenek diyebileceğimiz 3-4 sağlam transferler yapılırsa. Sadece o ligde misafir kalırız.

banahene oynayamaz . alt ligde yabancı oynanmıyor .. oynasa bile yaşı yetmiyor .. levent baya yaşlandı .. ama 2.lig tam ona göre . volkan onur kalırsa eger geldğimiz gibi cıkarız . şükrücan ve tuncerlerin üzerine gidersen tersde tepebilir . sonucta bu adamlar 2007 den beri a takımda varlar . düşersek eren 1 dk bile kalmaz bu gidişle .. ali zorlunun da sözleşmesi bu sene bitiyor .. yenilenmesi gerekiyor ..
Reply
20-03-2012, 23:58,
evet düşersek kimse ali zorlu eren tozlu kalır diye beklemesin şükrücan aslında iyi görüntü veriyo ama daha pazarsporda 3.ligde 18 e zor giriyor onur volkan mesut belki ömer de gider 1 dk ka durmaz kimse hayal görmesin ...
Reply
21-03-2012, 00:22,
Ömer hacısaliğoğlu berkay öztuvan murat ocak yunus akman soner şahin ismail aslan cihan gökal cem karahan kalır.Volkan belki ama Onur gider.Mesut iyi oyuncu takım bulur.Serdar 1.5 senelik sözleşme kalırsa çok iyi olur.Ali zorlu ikna edilirse kalır.Adem büyük ihtimal gider.Hasan ahmet kalır.
Yalnız elimizdeki kadronun %75 ini elimizde tutarsak play off oynarız alt ligde.Yoksa sıradsn 2 lig takımı oluruz.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)