Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor
23-09-2021, 22:35,
RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor
Bu takım 3lü orta saha oynaması şart. Flavio arkada koşan Erol ve dikine güzel pas aran bir orta saha. Flavio onu uapsa oraya traore olabilir. Pelupessy iyi kapatıyor. Ama sorun şurda şu takım Ka o görmedi. Adamlar birbilerini hiç tanımıyor. Doukara güzel vurdu gitriama maça girdiğinden beri ortada yoktu. Doukara forvet olarak göremezsin o adam kanat. Kanatta serbest nwakeme gibi oynayacak. Sergio bir saatten sonra bitiyor boşa bağlıyor. Devamlılığı çok yok. Orayı yedekleyebiliriz başka oyuncularla. Diabate sonradan girer şok etkisi yaratır. Vs vs. onurcana sabredilebilir. Ama hocanın çok etki altında kaldığını düşünüyorum keza Erol da böyle girdi kadroya ve oyuna.
Reply
23-09-2021, 22:35,
(20-09-2021, 13:02)maicon_28 Wrote: Ben de ilk golümüzü Fb'ye atacağımızı düşünüyorum
Ama maçı farklı yeniliriz. 3-1, 4-1 gibi

Not: Bence iyi bir taktisyen hocayla Fb ve Gs'yi durdurmak kolay. Yani kitleyince oyunu açamıyorlar. 1 puan koparabiliriz
Bjk ve Ts'yi kitlesen bile oyunu açabilirler. Öyle bir farkları var.

Dediğim gibi iyi bir taktisyen hoca olsa, bu maça özel hazırlansa 1 puan cepte olur.

Dediğim gibi oldu, farkı indiren golü attık. 

Fenerbahçe'nin kötü olması bizim iyi oynadığımız şeklinde düşünülmesin. Bugün kim olsa Fb'yi dağıtırdı, ya hafife aldılar. Ya da çok yorgunlar 

6.haftada ilk golümüz attık. Hazırlık maçlarını sayarsak 10 maçta 2 gol attık
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
23-09-2021, 23:14,
Pelupessy denen gereksiz derhal gönderilmeli kadro dışı bırakılmalı birde oyundan çıkarken hava yapıyor...Keleşin yerine iyi bir hoca gelmeli kan değişikliği şart
Onurcan benim gözümde süperlig kalecisi değil
Kayseri maçını ne yapıp edip kazanmalıyız
Derelili çotanak
Reply
23-09-2021, 23:26,
(23-09-2021, 23:14)sokakbaşımeyhane Wrote: Pelupessy denen gereksiz derhal gönderilmeli kadro dışı bırakılmalı birde oyundan çıkarken hava yapıyor...Keleşin yerine iyi bir hoca gelmeli kan değişikliği şart
Onurcan benim gözümde süperlig kalecisi değil
Kayseri maçını ne yapıp edip kazanmalıyız

Şu adamın Erol Can'ın önünde olması akıl alır gibi değil. Yalnızca su sebepten bile hoca yollanmalı. Çok rezil topçu
Reply
24-09-2021, 00:10,
Bünyamin Gezer: Böyle maç bitirilmez. Son 4 dakikayı 3 kere izledim. Uzarmada Novak taç atışını 22 saniyede kullandı, Altay kale vuruşunu 35 saniyede kullandı. 93.59'da maçı bitirdi.
Reply
24-09-2021, 00:25,
(24-09-2021, 00:10)yyh_28 Wrote: Bünyamin Gezer: Böyle maç bitirilmez. Son 4 dakikayı 3 kere izledim. Uzarmada Novak taç atışını 22 saniyede kullandı, Altay kale vuruşunu 35 saniyede kullandı. 93.59'da maçı bitirdi.

Bizim keleşin Hakan da dünyanın en iyi hakemi diyor
Bütün hakem yorumcuları yanlış yaptı diyor keleş dünya starı diyor
Şaka gibi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"
Ya basit soru futbolcu olsanız Giresun sporda Hakan keleşin konuşmasından motivasyonundan etkilenirmisiniz???
Vallahi ben etkilenmem 
Adam aynı tonda konuşuyor standarda bağlamış..Çoğu yabancı tınlamıyordur 
Teknik adam agresif olacak
Derelili çotanak
Reply
24-09-2021, 00:36,
(24-09-2021, 00:25)sokakbaşımeyhane Wrote:
(24-09-2021, 00:10)yyh_28 Wrote: Bünyamin Gezer: Böyle maç bitirilmez. Son 4 dakikayı 3 kere izledim. Uzarmada Novak taç atışını 22 saniyede kullandı, Altay kale vuruşunu 35 saniyede kullandı. 93.59'da maçı bitirdi.

Bizim keleşin Hakan da dünyanın en iyi hakemi diyor
Bütün hakem yorumcuları yanlış yaptı diyor keleş dünya starı diyor
Şaka gibi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"
Ya basit soru futbolcu olsanız Giresun sporda Hakan keleşin konuşmasından motivasyonundan etkilenirmisiniz???
Vallahi ben etkilenmem 
Adam aynı tonda konuşuyor standarda bağlamış..Çoğu yabancı tınlamıyordur 
Teknik adam agresif olacak

1.ligde çoğunluk yerli olduğu için hadi gazanız mübarek olsun, Allah yardımcınız olsun diyerek motivasyon konuşmasını yapıyordu

Şimdi yabancılara ne diyor acaba Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
24-09-2021, 00:55,
Bu işin Hakan Keleş ile olmayacağı aşikar artık, çok geç kalmadan gerekeni yapmak lazım.

Kimse kendini kandırmasın, bu takım 6 haftadır iyi mücadele ediyor ama iyi futbol oynamıyor, iyi mücadele başka iyi futbol başka.
Reply
24-09-2021, 02:56,
Erman toroğlu onurcana verdi veriştirdi. Haklı da adam. Ama geçen sene bizi çoğu maçta ipten alan adam amatör goller yiyor. Ilker Avcıbay denen nargileci ne iş yapıyor bu takımda?
Reply
24-09-2021, 11:03, (This post was last modified: 24-09-2021, 11:04 by cotanak88.)
(24-09-2021, 02:56)kral1234 Wrote: Erman toroğlu onurcana verdi veriştirdi. Haklı da adam. Ama geçen sene bizi çoğu maçta ipten alan adam amatör goller yiyor. Ilker Avcıbay denen nargileci ne iş yapıyor bu takımda?
Şimdi kızgınlıkla Onurcana patlıyoruz ama daha yeni yeni kadroya girdi geçen seneyi hatırlıyorum ilk oynadığı maçlarda da aynen buna benzer inanılmaz hatalar yaptı çok tereddütte kalıyor topa çıkarken ama sonra ne olduysa inanılmaz bir gelişim gösterdi burda İSMAİL GÜNEY faktörü devreye girdi onurcana inanılmaz bir özgüven geldi Onurcan oynadıkça iyiye giden bir kaleci ama kimin hazırladığı da çok önemli.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)