13.Hafta | Samsunspor 0 - 2 GİRESUNSPORUMUZ
30-11-2015, 10:18,
RE: 13.Hafta | Samsunspor 0 - 2 GİRESUNSPORUMUZ
(30-11-2015, 00:25)cotanak88 Wrote: kerasus
3 gol attığımız adana demir deplasmanından daha zor değil. ama yinede geleneği bozmayalım. orta sahayı geçersek iyidir
Yaglidereli
ben yine gol atabileceğimizi düşünmüyorum. orta sahayı ara sıra geçebiliriz.
chotanax
Ceza sahamızdan çıkabilirsek üç puan almış gibi sevinirim
 yirmisekiz
Üç tane pas yaparsak sukur namazi kilin
mvsr
Kaleye bir şut atabilirsek öpünde başınıza koyun
maicon_28
5 kırmızı kart görüp hükmen 3-0 yemilmezsek sevinirim
emre_1466
Ortama uyum sağlayalım 3-0 yeniliriz
 Sercan28
Taç bile atamayız
 chotanax
Sahaya çıkabilirsek dua edelim

BELKİ SİZLER İNANMADINIZ AMA ONLAR İNANDI VE KAZANDI TEBRİKLER ÇOCUKLAR..

Önceki sayfalardada yazdım tekrar ediyorum,bu ibarelerin ilk çıkışları kesinlikle totem değil.Bunlar GİRESUNSPOR umuzun başarısından sonra totem adını almış ibareler,çünkü bu arkadaşlar ne yazıkki böyle bir başarıya inanmamışlardı,BAKINIZ diğer maçlardaki yorumlara.......
Reply
30-11-2015, 11:11,
amma uzattınız beyler ya. sene başından itibaren açıp baksak hemen herkesin olumsuz yorumunu buluruz. ben ilk kez adana demir maçında yazdım, yazdığım da bu "Giresun bu maçtan puan alsın, hatta gol atsın sittin sene düşmez". Ondan sonra totem dedik yazmaya devam ettik 4 maçtır kazanıyoruz daha ne istiyorsunuz anlamadım.
Reply
30-11-2015, 12:37,
(30-11-2015, 10:18)harrison Wrote: Önceki sayfalardada yazdım tekrar ediyorum,bu ibarelerin ilk çıkışları kesinlikle totem değil.Bunlar GİRESUNSPOR umuzun başarısından sonra totem adını almış ibareler,çünkü bu arkadaşlar ne yazıkki böyle bir başarıya inanmamışlardı,BAKINIZ diğer maçlardaki yorumlara.......

hocam sen bi dahisin zaten. hey gidi be sen kaçın kurasısın yutturamazlar sana böyle totem numaralarını. 

yahu arkadaş totem nedir hiçmi duymadınız hayatınızda? hadi 60 yaşındaki dayı bilmez, ona saygı duyarızda siz bari yapmayın. totem dediğin şey zaten yanılmaktan ortaya çıkan bir durumdur. söylediğinin tersi çıktıkça totem haline gelir bi süre sonra. mesela bende kendimce totemim vardır, çok kötü görününce kapatırım izlemem. bide bakmışsın kazanmışız veya skor lehimize dönmüş vs. veya basketbol euroleague maçlarını izlermisin hiç bilmiyorum. oradada rakip takım serbest atış kullanırken totem yaparlar, bu oyuncu çok iyi atıyor vs der atıştan önce. ve kaçırır bazen. ulan arkadaşın dediği gibi sene olmuş ve biz kaç yaşında adamlara totemin noldunu anlatıyoruz yahu şaka gibi valla. 

önceki sayfada biriside hangilariniz doğru söyledi bilmem falan diyor. yahu o yazıları BEYNİNLE tekrar bi oku bakalım. ama üstüne basarak söylüyorum, BEYNİNLE oku lütfen. mesela bitanesi taç bile atamayız demiş. la arkadaş taç atamadığımız maç olurmu hiç? sence bunun gerçek bir yorum olma ihtimali varmı? hadi takıma güvenmiyor diyeceksin ama taç atışı sadece çok mükemmel takımların başarabildiği çok efsane bir başarı değil. futbolda çok çok sıradan bir pozisyon. belliki espiri işte, yani totem. bunun nesini ciddiye alıyorsun? veya biri demişki sahaya çıkarsak başarıdır. la arkadaş sahaya neden çıkmayalım? zaten belli değilmi espirili bir yazı olduğu? yani içlerinde ciddi yazılmış olma ihtimali olan bir tane bile mesaj yok zaten. şunları ayırt edemiyorsan zaten bence ciddi anlama kıtlığı vardır. 

hayır 4 maçlık seri yapmışız takım gümbür gümbür gidiyor. adam galibiyete sevineceğine kutlama yapacağına yok o inanmamışmış, yok o totem yapmışmış bunu eleştiriyor. yahu farzetki ortada totem falan yok. ben bu maçı kaybederiz dedim ve kazandık. ee sonuç? sen takımın galibiyetine değilde benim yanılmama mı seviniyosun? böyle bir günde takımın başarısını değilde bizim totemimizi konuşanlar gelmiş burda giresunsporluluk taslıyorlar. sizin derdiniz takımın başarısı falan değil, egonuzun tatmin olması. başkaları yanılırken sizin yanılmamış olmanız. aferin size büyük insansınız. buralarda harcanıyorsunuz vallahi. 

biraz sert oldu ama bozulan bozulsun. şu zamanda takımın galibiyetine sevinmek değilde başka hesaplar yapanlar bozulsunlar bi zahmet.
Reply
30-11-2015, 12:53,
Sitenin kötü uşakları olduk.Vay be
İbareler gerçek olsa ne yazar ? Çoğu renktaş maçların bitmesinden sonra, birçok kez yanıldığını dile getirdi.Yanlış yaptığını itiraf etti.Bir de o yazılara BAKINIZ.
B.kunu çıkardık en sonunda.Tutmaz artık.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
30-11-2015, 13:16,
Kerasus ben olayı bitirmişim sen neyin derdindesin birader demediğin kalmamış aynı uslüple devammı edelim onumu istiyorsun?
Reply
30-11-2015, 13:43,
tebrikler takıma
\-.-\ Kıbrıslı Çotanak.
Reply
30-11-2015, 14:23, (This post was last modified: 30-11-2015, 14:23 by heyulaanil28.)
şu ligde bulunduğumuz zaman içinde ilk kez 4 te 4 yaptık herhalde yanılmıyorsam bırakın tadını çıkaralım hala kendimizi yiyoruz...
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
30-11-2015, 14:57,
Çok enteresaniz ne zaman galip gelsek tartışmaya başlıyoruz Big Grin
Reply
30-11-2015, 15:53,
Maçın tekrarına baktım.Canlı izlerken pek farkına varamıyorsun heyecan nedeniyle.Hem mükemmel maç olmuş, tam bir derbi niteliğinde, hem de çotanaklar müthişmiş.
Tebrikler.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
30-11-2015, 16:27,
(30-11-2015, 14:23)heyulaanil28 Wrote: şu ligde bulunduğumuz zaman içinde ilk kez 4 te 4 yaptık herhalde yanılmıyorsam bırakın tadını çıkaralım hala kendimizi yiyoruz...
Daha önce ilk çıktığımız sezon sonlarına doğru Mehmet Birinci zamanında 4 maçlık seri yapmıştık. Bir de şikeli sezonda şike ile itham edildiğimiz maçların da içinde bulunduğu 4 maçlık serimiz olmuştı Bahri Kaya zamanında. 3.kez 4 e çıkardık seriyi inşallah bu kez 5 leriz.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)