Türkiye'de şike operasyonu
19-02-2012, 16:51,
RE: Türkiye'de şike operasyonu
iddanameye göre olgun mu aziz mi yırtar dersen olgunun yırtma olayı yüksek 3-4 silah bulunmuş yazahanesinde o silahlarda ruhsatlı deniyor iddanameye göre olgun yatarsa menajerlik sınavından yırtmaz diğer suçlarda aklanır çünkü hem kendi ifadesinde hemde suç örgütünde ismi geçenlerin ifadesi birbirini tutuyor ama azizin olayı farklı aziz,şekip,cemil turan,bülent uygun yemişler haltı çarpaz ifadeleride birbirini tutmuyor savunmaları nasıl olur ama iddanameye göre yırtamazlar ömer ülkü kendi kendini yakmış hemde bizi yakmış sen telefonda ben maçı bağladım telefonlar dinleniyorsa dinlersin dersen alırlar içeri adamı ömer ülkü hem bizi yaktı hem kendini yaktı şikeden yargılandığımız maçlar ömer ülkü yönetimine ait olgun şikeden yargılanmıyor...
Reply
21-02-2012, 02:46,
Bir solukta okudum

http://www.giresungazete.net/haber_detay...erID=20558
Reply
21-02-2012, 13:13,
ömer ülkünün mahkemede kurduğu bazı cümleler

Omer ulku: topal osman'dan baska ceteciyi giresun kabul etmez..

Omer ulku; silahli orgutle suclaniyorum, ben silahsizlanma platformu uyesiyim..

Omer ulku: oyuncularimin ayaklari titriyordu ocalan'in dogum gununde diyarbakir ile oynayicaklar diye..

Omer ulku'den mahkemeye: peygamber makamida oturuyorsunuz..
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
21-02-2012, 13:51, (This post was last modified: 21-02-2012, 13:52 by heyulaanil28.)
bizim geleceğimiz ilgilendiren olay ömer ülkü ve coşkun çalıkın savunmaları etik kurulunun raparuna göre diyarbakır,karşıyaka,kartal maçlarında şike var deniyor ömer ülkü ve coşkun çalıkın bu iddalara ne cevap vereceği önemli olgun peker,hakan karaahmet gibi isimler şikeden yargılanmıyor...
Reply
21-02-2012, 17:21,
Ömer Ülkü ve Çoşkun Çalık tahliye olurlar.
Reply
21-02-2012, 18:42,
örgüt iddiası çöktü diyorlar
örgüt iddiası çöktüyse içerde kimse kalmaz burdan söyleyeyim
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
21-02-2012, 20:36,
Ben de twitter'da denk geldim. Aslı astarı nedir??
Reply
22-02-2012, 01:04,
bi cacık olmaz hiçbişey olmaz tek korkum kartalspor maçından başka zerre kadar bişey yoktur şike falan yapmayız biz olgun peker yüzünden bizide iyce didikliyorlar...
Reply
22-02-2012, 08:55,
kartal maçında neyimiz var? bu Altay başkanının dediğini ben iddianame'de göremedim. :/
Reply
22-02-2012, 14:18,
"GİRESUN GRUBU ÖRGÜTÜNÜN TAMAMEN ORTADAN KALKTIĞINI GÖRDÜK"

Merçil, "Mahkemede büyük şoklar yaşadık. Bizim yargılanmamızın nedenini ve zeminini oluşturan Giresun grubu örgütünün tamamen ortadan kalktığını gördük. Suçlamalara sebep olarak gösterilen müşteki şahıs, mahkemede verdiği ifadede, ne emniyetteki ifadesinde ne de sonraki ifadelerinde böyle suçlamalarda bulunmadığını söyledi. Yargılanan şahıslarla ilgili TCK’daki ağır suçlardan olan yağma, tehdit v.b. suçlardan şikayetçi olmadığını açıkladı. Sonuç itibariyle bu bizi korkuttu ve ürküttü. Benim kendi şahsıma göre Giresun örgüt iddiası çökmüştür. Zaten iddianamede bizi de bu örgüt zemini üzerine inşa etmişlerdi. Şimdi bizim durumumuz ne olacak, bilmiyorum. Bu davada hayatın olağan akışına aykırı şeyler duyuyoruz. Hukukçu olarak yorumda bulunmaktan zorluk çekiyorum. Bahsedilen sabıkalar normal her Karadenizli vatandaşta olabilecek türden sabıkalar. Her Karadenizli vatandaşta silah bulabilirsiniz. Ama önemli olan bu silahların bir suçta kullanıldığının ispat edilmesi" diye konuştu.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)