Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
24-02-2012, 13:52, (This post was last modified: 24-02-2012, 13:54 by faruk28.)
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
Kulüp çalışanları 4 aydır maaş alamıyormuş. Oyunculara prim borçları varmış. Ben anlayamıyorum geçen haftaki stat gişesi parası? 4000 küsür bilet satılmadı mı nereye gitti para en azından oradan 50 bin lira'da mı kazanamadık? Çalışanlara versenize, futbolculara dağıtamadınız mı?
Zaten kulübün sadece tek geliri stat'dan gelir. O paralar nereye gidiyor? Zaten başkan pinti ondan bir şey beklemiyorum.
Reply
24-02-2012, 23:38,
kayyum zamanında gelen paranın nereye gittiği resmi sitede yazıyodu arşiv haberlere bak görürsün zor yani 50 bin tl dediğin gibi primlere gidebilirdi ama gelir 50 bin tl yoktur şöyle bişey var kayyum gelirlerinde ilk yarıda içeride oynadığımız 8 maçta 98 bin tl gelir gözüküyo bu çok düşük tabi şimdi daha fazla seyirciye oynayıp daha fazla kazanırız...
Reply
25-02-2012, 11:51,
ama ilk basta seyirciyi cekmesi lazım takımın .. kayseri süper ligde macları 1tl ye oynatıyo .. ve sadece para almak icin alıyo yani .. beles sokacak ama yasak ..
Reply
25-02-2012, 20:54,
Kayseri'nin durumu çok farklı oranın halkının umrunda değil Kayserispor ya da Erciyesspor.
Ama Giresun halkı takımını çok seviyor. Ama geçen hafta çok iyi seyirci vardı en azından bir 4bin küsür bilet demek 50bin tl olabilir bence direk ödenebilirdi. Neyse futbolculara 1.500er lira ödenmiş bakalım.
Abi çok mu zor 3,5,10 olsa en az 5000 bilet daha satılır.
O değil de yardım gecesinden gelen paralar nereye gitti ???
Reply
26-02-2012, 23:08,
Beyler anlaşılan artık biz bu ligde misafiriz.
Sevgili yönetici abilerimiz.
Rica ediyorum.
Artık şu umurunuzda olmayan şu kulüpcük için ufacık bir kalıcı gelir için çalışın.
Misal ''Giresun doğal suyu''diye reklam yapan büyük bir su şirketi
Ufak bir ricada bulunun bakın şehrimizin adını kullanıyorsunuz gelin takımına sahip çıkın diye.
Nedir mesela şu küçük stat da satılan 50 kuruşluk suları Giresunspor'a bağışlayın 50 kuruş 50 kuruş ufakta olsa katkıdır.
Ben Fatsu markasından zaten başka bir beklentim olamaz çünkü benim Giresun'lu yöneticilerde ya da Fatsu'da böyle insiyatif yok.
Ne olur abi ufak olsun en azından 2.ligde stat da beleşçilerle 7000 kişiyiz elbet 2000 tane satılır ne yapar 10 bin lira gider futbolcularına prim v.s ödeme yaparsın.
Bir de bizim yöneticiler Nesine yarı fiyat veriyor diye sponsor beğenmiyor.. Çok paran var ya beğenmiyor.
Geçen sene 700bin lira veriyordu da şimdi hiç mi vermiyor? 350 bin-400 bin neyine yetmiyor??
En azından kulüp çalışanlarına 3-4 ay maaş vermemezlik yapmazsın. Sana 3-4 ay maaş vermeseler senin umurunda olmaz ama Giresunspor öyle değil mi? Senin cebine Giresunspor'dan cukka gelmese başkan olmazsın değil mi?

Bir de geçen sene Freşa vardı bu sene yok ne oldu ya onlara? hadi ilk yarı Kayyum vardı. Şimdi başkan var neredeler neden stat da reklamları var.

geçen sene en azından parkmetre lerimiz vardı ayda bir 100bin lira bırakıyordu. Diğer sponsorlar ayrıca Ömer Ülkü'de harbi cebinden bir 500bin liradan fazla da para çıkmıştır.

Ama şimdi hiç bir cık yok

Rica ediyorum yöneti abiler
Biz bu ligde artık misafiriz
Borcumuzu düşürelim. Hiç merak etmeyin biz bu takımı 2.ligde de desteklemeye devam ederiz.
ama adam gibi bir yönetim ve şeffaflık gelsin anasını satayım ya
Reply
27-02-2012, 11:40, (This post was last modified: 27-02-2012, 12:06 by Semih Karahan.)
(26-02-2012, 23:08)faruk28 Wrote: Beyler anlaşılan artık biz bu ligde misafiriz.
Sevgili yönetici abilerimiz.
Rica ediyorum.
Artık şu umurunuzda olmayan şu kulüpcük için ufacık bir kalıcı gelir için çalışın.
Misal ''Giresun doğal suyu''diye reklam yapan büyük bir su şirketi
Ufak bir ricada bulunun bakın şehrimizin adını kullanıyorsunuz gelin takımına sahip çıkın diye.
Nedir mesela şu küçük stat da satılan 50 kuruşluk suları Giresunspor'a bağışlayın 50 kuruş 50 kuruş ufakta olsa katkıdır.
Ben Fatsu markasından zaten başka bir beklentim olamaz çünkü benim Giresun'lu yöneticilerde ya da Fatsu'da böyle insiyatif yok.
Ne olur abi ufak olsun en azından 2.ligde stat da beleşçilerle 7000 kişiyiz elbet 2000 tane satılır ne yapar 10 bin lira gider futbolcularına prim v.s ödeme yaparsın.
Bir de bizim yöneticiler Nesine yarı fiyat veriyor diye sponsor beğenmiyor.. Çok paran var ya beğenmiyor.
Geçen sene 700bin lira veriyordu da şimdi hiç mi vermiyor? 350 bin-400 bin neyine yetmiyor??
En azından kulüp çalışanlarına 3-4 ay maaş vermemezlik yapmazsın. Sana 3-4 ay maaş vermeseler senin umurunda olmaz ama Giresunspor öyle değil mi? Senin cebine Giresunspor'dan cukka gelmese başkan olmazsın değil mi?

Bir de geçen sene Freşa vardı bu sene yok ne oldu ya onlara? hadi ilk yarı Kayyum vardı. Şimdi başkan var neredeler neden stat da reklamları var.

geçen sene en azından parkmetre lerimiz vardı ayda bir 100bin lira bırakıyordu. Diğer sponsorlar ayrıca Ömer Ülkü'de harbi cebinden bir 500bin liradan fazla da para çıkmıştır.

Ama şimdi hiç bir cık yok

Rica ediyorum yöneti abiler
Biz bu ligde artık misafiriz
Borcumuzu düşürelim. Hiç merak etmeyin biz bu takımı 2.ligde de desteklemeye devam ederiz.
ama adam gibi bir yönetim ve şeffaflık gelsin anasını satayım ya

çok çok tebrik ederim .. öyle bir güzel konuya değindin ki .. geçen sene filiz diye bi marka vardı kolumuzun yanında .. o ne oldu .. önde bank asya vardı o ne oldu .. şortta dahi bi ara reklam vardı .. ya para gelsinde nerden gelirse gelsin .. sen sponsorunu bul yap .. adamlar geliyo diyo sponsor olayım yok .. nye düsükmüş .. e tabi düşük olur .. senın transfer yasagın var dye fazla takmıyolar anladın mı yönetim .. olay budur .. dün macı izlerken dayım geldi bi ara baktı ulaa dedi elazığın sponsoru bu mu dedi .. dedim dayı ne oluyo .. olum kolin ya dedi .. büyük inşaat firmasıymış megersem .. arkadada bi elektrik firması .. yani bi işe kalkışıyosan .. arkanda destek olacak .. yoksa sen bir hiçsin ..
şu linke bakarmısınız ? http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=6...D=534#hmac şampiyon oldugumuz sene .. çok tanıdık oyuncu var dimi .. tanıdıklarımızın dışındakilerin hepsi şuan amatörde oynuyor .. bence acı bişey bu .. o şampiyon kadrodan futbolcular amatörde olmamalılar ..
Reply
27-02-2012, 12:47,
Transfer tahtasını kaldırdık gene bir sürü oyuncu aldık borç yaptık küme düşersek takım dağılırsa gene transfer tahtası kapanır mı?
Reply
28-02-2012, 15:28,
beylerrrr çotanaklar.net diye bir site var ya bomba diye bir haber vermiş.
2 hafta içinde kongreye gidip ömer ülkü başkan olacakmış.
Ferhat başkan zaten kaçmaya yer arıyormuş.
ne diyosunuz ?
Reply
28-02-2012, 16:53,
ben sanmıyorum .. vali takımı vermez içerden yeni çıktı diye .. ama bilemicem ..
Reply
28-02-2012, 23:48,
ömer ülkü demiştiki bana vali istanbula git ifade verip gelecekssin demişti diyor yani vali ferhat beye verdi takımı isterse geri alabilir...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)