(26-02-2012, 23:08)faruk28 Wrote: Beyler anlaşılan artık biz bu ligde misafiriz.
Sevgili yönetici abilerimiz.
Rica ediyorum.
Artık şu umurunuzda olmayan şu kulüpcük için ufacık bir kalıcı gelir için çalışın.
Misal ''Giresun doğal suyu''diye reklam yapan büyük bir su şirketi
Ufak bir ricada bulunun bakın şehrimizin adını kullanıyorsunuz gelin takımına sahip çıkın diye.
Nedir mesela şu küçük stat da satılan 50 kuruşluk suları Giresunspor'a bağışlayın 50 kuruş 50 kuruş ufakta olsa katkıdır.
Ben Fatsu markasından zaten başka bir beklentim olamaz çünkü benim Giresun'lu yöneticilerde ya da Fatsu'da böyle insiyatif yok.
Ne olur abi ufak olsun en azından 2.ligde stat da beleşçilerle 7000 kişiyiz elbet 2000 tane satılır ne yapar 10 bin lira gider futbolcularına prim v.s ödeme yaparsın.
Bir de bizim yöneticiler Nesine yarı fiyat veriyor diye sponsor beğenmiyor.. Çok paran var ya beğenmiyor.
Geçen sene 700bin lira veriyordu da şimdi hiç mi vermiyor? 350 bin-400 bin neyine yetmiyor??
En azından kulüp çalışanlarına 3-4 ay maaş vermemezlik yapmazsın. Sana 3-4 ay maaş vermeseler senin umurunda olmaz ama Giresunspor öyle değil mi? Senin cebine Giresunspor'dan cukka gelmese başkan olmazsın değil mi?
Bir de geçen sene Freşa vardı bu sene yok ne oldu ya onlara? hadi ilk yarı Kayyum vardı. Şimdi başkan var neredeler neden stat da reklamları var.
geçen sene en azından parkmetre lerimiz vardı ayda bir 100bin lira bırakıyordu. Diğer sponsorlar ayrıca Ömer Ülkü'de harbi cebinden bir 500bin liradan fazla da para çıkmıştır.
Ama şimdi hiç bir cık yok
Rica ediyorum yöneti abiler
Biz bu ligde artık misafiriz
Borcumuzu düşürelim. Hiç merak etmeyin biz bu takımı 2.ligde de desteklemeye devam ederiz.
ama adam gibi bir yönetim ve şeffaflık gelsin anasını satayım ya
çok çok tebrik ederim .. öyle bir güzel konuya değindin ki .. geçen sene filiz diye bi marka vardı kolumuzun yanında .. o ne oldu .. önde bank asya vardı o ne oldu .. şortta dahi bi ara reklam vardı .. ya para gelsinde nerden gelirse gelsin .. sen sponsorunu bul yap .. adamlar geliyo diyo sponsor olayım yok .. nye düsükmüş .. e tabi düşük olur .. senın transfer yasagın var dye fazla takmıyolar anladın mı yönetim .. olay budur .. dün macı izlerken dayım geldi bi ara baktı ulaa dedi elazığın sponsoru bu mu dedi .. dedim dayı ne oluyo .. olum kolin ya dedi .. büyük inşaat firmasıymış megersem .. arkadada bi elektrik firması .. yani bi işe kalkışıyosan .. arkanda destek olacak .. yoksa sen bir hiçsin ..
şu linke bakarmısınız ?
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=6...D=534#hmac şampiyon oldugumuz sene .. çok tanıdık oyuncu var dimi .. tanıdıklarımızın dışındakilerin hepsi şuan amatörde oynuyor .. bence acı bişey bu .. o şampiyon kadrodan futbolcular amatörde olmamalılar ..