19.Hafta l Balıkesirspor - Giresunsporumuz
29-01-2017, 16:53,
RE: 19.Hafta l Balıkesirspor - Giresunsporumuz
beyler prim meselesi bence hepsi birleştirildi, 10 ar bin tl verildi.

Yani antep ve altınorduyu yendiğimiz için 7 bin verilcekti, balkesi de yenince bu sayı 10 bin tl ye çıktı diye tahmin ve ümit ediyorum...
Yoksa 17 bin tl verildiyse sıkıntı..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
29-01-2017, 17:17,
(29-01-2017, 16:53)maicon_28 Wrote: beyler prim meselesi bence hepsi birleştirildi, 10 ar bin tl verildi.

Yani antep ve altınorduyu yendiğimiz için 7 bin verilcekti, balkesi de yenince bu sayı 10 bin tl ye çıktı diye tahmin ve ümit ediyorum...
Yoksa 17 bin tl verildiyse sıkıntı..

Başkan 3 de 3 le çok iyi iş yaptık,bu galibiyet sonrası 10 bin tl prim vermeyi kararlaştırdık demiş. Sanırım sadece bu maçlık.
Reply
29-01-2017, 19:28,
Prim sistemi gayet başarılı 10 bin lira sadece balkes deplasmanı olsa gerek diğer 2 maç 7 bin di, 200-300 bin lirada bulunsun bi zahmet, paket prim en güzeli koy 4 maçta en az 10 puan hedef ve 15 er bin lira, neyse helal olsun hakettiler şimdi allah için, bu arada bu hafta haftanın karlısı biziz bolu malatya direk rakipler yenildi yaklaşma imkanı olan balkesi biz yendik Ümraniye denizli hep puan kaybetti, Göztepe yeniyor şu dklarda onlar yenerse es es inde yeneceğini düşünürsek araya kafayı soktuk haydi hayırlısı Smile
Başkentten !
Reply
29-01-2017, 21:15,
BURDA HAFTA ICINDE ARKADASLAR TAKIMDAN COK UMUTSUZ KONUSUYORDU TAKIMI COK KÖTÜ BULUYORLARDI BU TAKIM 3 TE 3 YAPTIURFAYIDA YENECEK ALLAHIN IZNI ILE BEN BU TAKIMA GÜVENIYORUM DEMISTIN YINE GÜVENIYORUM MERSIN SIVAS I YENIYOR SAMSUN MALATYAYI YENIYOR GÖZTEPEYI DIREK KURTARIYOR BOLU DARMA DAGIN OLDU BU TAKIMA DESTEK OLALIM STAD DOLSUN URFA MACINA IZLEYENLERDE BOS TRIBÜNLERE BAKMASINLAR
Reply
29-01-2017, 23:55, (This post was last modified: 30-01-2017, 04:22 by 123456.)
Çıktığımız sene primler sayesinde Ergünden Zlatan,Samedden Ronaldo çıkmıştı. O yüzden futbolcuya gerektiği verilen yapılan primler ile topcunun performansı iki katına çıkar. Ben ona karşı değilim yeter ki abartiya kaçıp ödeyemeyecek duruma gelmeyelim.
Reply
30-01-2017, 11:36,
Tomic kaldı mı şimdi takımda ? Primlerden o da faydalanıyor mu ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
30-01-2017, 12:24,
Son haftalarda aldığı sonuçlarla ligin zirvesine göz kırpan Giresunspor’un Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ’a Salı günü sona erecek transfer sezonu öncesi transfer yapılıp yapılmayacağı sorusuna Bozbağ  ucu açık şekilde cevap vererek, “Bütçemize, takımımıza uygun birini bulursak neden olmasın? Her fırsatta dediğim gibi Giresunspor’da transfer, transferin son gününe kadar bitmez.” ifadelerini kullandı.

Büyük başkana helal olsun borç batağındaki bir takımı bugün şampiyonluk yarışına dahil ediyor ve yok pahasına transferler yapıyor
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
30-01-2017, 13:28,
Özgür Erdoğan "Transfer an meselesi." yazmış.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)