28-01-2012, 14:19,
|
|
faruk28
Senior Member

|
Threads: 9
|
|
RE: Türkiye'de şike operasyonu
Avrupa'dan men konusunda şunu anlamadım mahkeme süreci devam ettiği sürece iddianame'de bulunan klüpler avrupa kupalarına mı katılamayacak? Yoksa Türkiye genel olarak hiç bir kulüp ü avrupa'ya yollayamayacak mı?
|
|
01-02-2012, 19:10,
|
|
faruk28
Senior Member

|
|
|
Şimdiki görüntü Giresunspor'umuzu nasıl etkiler bilmiyorum ama ben öngörüm şu bu sene her hangi ceza vermezler kendi futbolumuzla lig de kalır gelecek sezon ise puanımız kesilir diye düşünüyorum.
|
|
07-02-2012, 13:37,
|
|
faruk28
Senior Member

|
|
|
Anlaşılan şu ki bu sezon herhangi bir ceza işlenmeyecek. İnşALLAH bileğimizin hakkıyla lig de kalacağız.
Gelecek sezona muhtemelen puan kesintisiyle lige başlayabiliriz. O yüzden kalmayı garantilediğimiz zaman
gelecek sezon için çalışmalara başlamalıyız.
|
|
08-02-2012, 01:42,
|
|
ziza82
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
ben bişey söyliyimmi bunlar hiç kimseye ceza veremezler olayı uzattıkça uyuta uyuta yavaşça unutulacak mahkemede kulüpler biraz haklı çıksın bak sen yaygaraya o zaman...
|
|
19-02-2012, 16:22,
|
|
faruk28
Senior Member

|
|
|
Olgun Peker'e Aziz Yıldırım ''Ne anlatıyorsun Mayıs'a kadar burdayız.''demiş.
Aziz Yıldırım'ın Olgun Peker'den daha çok tahliye şansı var.
Herkes çıksa bile Olgun Peker'in çıkacağını zannetmiyorum.
Olan Giresunspor'a olmasa bari.
|
|
19-02-2012, 16:33,
(This post was last modified: 19-02-2012, 16:38 by heyulaanil28.)
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
(19-02-2012, 16:22)faruk28 Wrote: Olgun Peker'e Aziz Yıldırım ''Ne anlatıyorsun Mayıs'a kadar burdayız.''demiş.
Aziz Yıldırım'ın Olgun Peker'den daha çok tahliye şansı var.
Herkes çıksa bile Olgun Peker'in çıkacağını zannetmiyorum.
Olan Giresunspor'a olmasa bari.
aziz nereye yırtıyor iddanameyi okumadın sen herhalde aziz şike,teşvik,haksız kazanç sağlama herşey var olgun peker giresunsporun kongre sürecinde yaşanan süreç,futbolcuları tehdit etmesi,menajerlik sınavın çalınmasından yargılanıyor yırtarsa olgun yırtar idaanameye göre kongre sürecinde ve futbolcuları tehdit etme olayında olgun peker yırtar çünkü futbolcular ifadelerinde şikayetçi olmamış olgun peker yırtamazsa menajerlik sınavında ceza alır sahte diplomayla sınava girmiş bunuda itiraf etmiş ifadesinde tek suçum bu diyerek olgunu herkes suçluyor ama 58 madde değişme sürecine girdiğinde kulüpler birliği meclise bu maddeyi değiştirmeye gittiğinde 58 madde değişmesin diye basına mektup yazan olgun peker eski maddeye göre yargılanmayı göze alan olgun peker olgun ve tayfasını bu süreçten sonra bende savunmuyorum ama aziz yırtar dersen saçma olur nereye yırtıyormuş aziz 58 madde değişmesin yeni derken olgun peker bu madde değişmeye kalktığında 58 madde değişmesin diyen adam iş yırtmaya kalktığında aziz mayısa kadar yatar yırtarsa olgun peker yırtar...
|
|
19-02-2012, 16:42,
|
|
faruk28
Senior Member

|
|
|
Sen vicdana göre, adalete göre çıkar demişsin lakin bu ülke de adalet mi, vicdan mı kaldı?
Olgun Peker soy ismi olsun, ilişkileri olsun hepsi Ergenekon operasyonu yüzünden içerideler.
Ama Aziz Yıldırım için örgüt kurmak deniyor ama Olgun için silahlı örgüt kurmak deniyor.
Yani alıntı yaparken 3-4 silah buluyorlar örgüt kurmuş oluyorlar. Ömer Ülkü'nün tahliye olacağını düşünüyorum yalnız.
Ömer Ülkü bence akılsızlık ve tongaya düştü.
|
|
|