14. HAFTA ŞANLIURFASPOR - GİRESUNSPOR
20-12-2014, 23:48,
RE: 14. HAFTA ŞANLIURFASPOR - GİRESUNSPOR
urfalılar hakem diye ağlıyor özellikle cihat hoca geçen elazığda hakemle kazandık doğruya doğru ama urfanın ilk gol elle atıldı zenke golü elle attı hakeme bakıyor verdimi diye sonra sevinmeye başladı 60 dk veli ergüne bilekten girdi net kırmızı bana göre spiker bile entresan bu pozisyona kart dahi çıkmadı dedi basın toplantısında giresundan giden bir gazeteci sormaz mı senin attığın gol temiz mi diye?
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
21-12-2014, 01:28, (This post was last modified: 21-12-2014, 01:29 by mvsr.)
Alınan bir puan iyidir.
Bugün yenebilirdik de yenilebilirdik de.Urfa kanatları çok iyi kullandı.Yordular resmen topçularımızı.Aynı zaman da 1. ligin üzerinde bir tempo ile oynandı karşılaşma.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
21-12-2014, 13:49,
Valla kim ağlarsa ağlasın kardeşim bizimde canımız çok yandı hakemlerden ne elazığ ne urfa kimse beni ilgilendirmiyor gemisini kurtaran kaptan yapmasın hatayı hakemler birader ,biranönce küme düşmemeye en yakın puanları toplayalım beni o ilgilendiriyor ,devre arasına ordu ve manisa galibiyetleri ile girmek harika olacak + 6 puan devre arasında adam akıılı 1 forvet 2 orta saha aldıkmı canavar canavar Smile
Başkentten !
Reply
21-12-2014, 16:09,
Vay arkadas orduyla manisaya bak costular. Haftaya orduya vurmak sart oldu. Uc puandan baskasi basarisizliktir.
Reply
21-12-2014, 16:27, (This post was last modified: 21-12-2014, 16:29 by heyulaanil28.)
(21-12-2014, 16:09)kral1234 Wrote: Vay arkadas orduyla manisaya bak costular. Haftaya orduya vurmak sart oldu. Uc puandan baskasi basarisizliktir.

3 puanı bırak orduya 3 atmayanı dövüyorlar çelik cocuklu altınordu bile 3 attı.
Reply
21-12-2014, 21:48,
bu hafta g.birliği gs ile karşılaşacak büyük ihtimal giresuna yedek ağırlıklı kadro ile gelecekler inşallah kazanırız fırsatı cizre maçında kaçırdık bu maçı en kötü berabere bitirmemiz lazım...
Reply
22-12-2014, 00:06,
Ordulular havaya girmiş gibi denizli galibiyeti ile sanzımızda tutmuyor Morduya....İnşallah bi salaklık yapıp kendimizi ateşin içinde bulmayız....
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
22-12-2014, 14:14,
Mordu ya dikkat etmek lazim. Sanirim bize karşi istatiksel olarak üstünler.

Nedim türkmen giresunu çok seven biri.

Bence giresun ve ordu birbirine gerekli iki il. Biz kötü duruma düştüğümüzde ordu yanimizda.

İnşallah onlari bu tatli rekabette maglup ederiz..
\-.-\ Kıbrıslı Çotanak.
Reply
22-12-2014, 15:02,
orduya karşı giresunda en son 3 .ligteyken şampiyonluk maçında galip gelmiştik yanlış hatırlamıyorsam...1-0 yenmiştik...bu arada devre arası orta saha forvetin yanına sağlam bir stoper lazım...veyselde cihancanda traş...koçaloğlu olabilir mesala...yada sağlam bir stoper..ama kesinlikle alınmalı...veysel fizik zayıf her maç hata yapıyor bir katkısı yok cihancan tam bir saatli bomba..kaç maç onun yüzünden gitti..
Derelili çotanak
Reply
22-12-2014, 15:25,
(22-12-2014, 15:02)sokakbaşımeyhane Wrote: orduya karşı giresunda en son 3 .ligteyken şampiyonluk maçında galip gelmiştik yanlış hatırlamıyorsam...1-0 yenmiştik...bu arada devre arası orta saha forvetin yanına sağlam bir stoper lazım...veyselde cihancanda traş...koçaloğlu olabilir mesala...yada sağlam bir stoper..ama kesinlikle alınmalı...veysel fizik zayıf her maç hata yapıyor bir katkısı yok cihancan tam bir saatli bomba..kaç maç onun yüzünden gitti..

volkanı bende istiyordum ama artık istemiyorum veysel sağ bek performansı leş ötesi ama stoperde gayet iyi oynadı son urfa maçındaki hatası hariçte stoper oynadığı maçlarda gayette iyi hatasızda oynadı diyebilirim şahsen bir algı var ona göre değerlendiriyoruz belki ben defansa adam almam 2 santrafor 1 orta saha alırım orta sahayıda iyi adam almak lazım adam almak için adam almamak gerek uğur aktaş,rıdvanın üst modeli adam lazım yoksa transfer yapmak için adam almamak lazım seviye atlatacak oyuncu lazım emin buna iyi örnek buca dan devre arası ayrılcak gibi.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)