21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor
12-02-2018, 09:16, (This post was last modified: 12-02-2018, 09:17 by Slck28.)
RE: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor
(12-02-2018, 00:00)Semih Karahan Wrote:
(11-02-2018, 23:56)Slck28 Wrote: Daha yeni maçın özetini izleme fırsatım oldu onur ve dialiba maçı katletmisler derhal kadro dışı bırakılmalı ikisi de özgürün ahı takımın üstüne çöktü resmen. Dialiba sanki bu takımı içten yıkmaya gönderilmiş bir ajan gibi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" 5 metreden topu anasının amna dikti. Onur desen top oynamayı unutmuş. Bireysel hata ile acaba kaçıncı maçımızı kaybettik ben sayısını unuttum vallahi. Bu arada iyi ki maçı da izlememisim bugün isim vardi eğer izleseydim sinir krizine girerdim. Allah hepimize sabır versin. Bu takımın basindskilere de akıl fikir versin. Bu arada dialibaya bir daha sövecem amna soktuğumun drakulasi sen 13 golü geçen sene nasıl attın siktgmn pici topa vurmakta  aciz mahluk.

özeti bende şimdi izledim. ilk golde abdülkerim semihe ne yapıyorum amuha çaktıgımın malı. buna benzer olayı kupada yaptı penaltı oldu . ya bunlar stoper oluyor ya cıldırıyorum
Maçın kısa özetini yapacak olursak yine hatalarla ve son vuruş eksikliğimiz ile verilen bir maç olmuş. Buna ilaveten hocanın da ahmedi kadroya almasını beklerdim dialibanin fener maçında attığı gole bakarak kadroya almış resmen başka açıklaması yok bunun ama bundan snra o drakulanın ilk 11 yapması çok zor. Ben olsam ona tribünden güzel bir yer beğen derim sene sonuna kadar burdasin.
Reply

Messages In This Thread
RE: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor - by Slck28 - 12-02-2018, 09:16

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)