Trendyol 1.Lig | 32.Hafta | Giresunsporumuz 2-3 Sakaryaspor
29-04-2024, 01:29,
RE: Trendyol 1.Lig | 32.Hafta | Giresunsporumuz - Sakaryaspor
Bu senenin böyle geçeceği benim için çok belliydi sene başı elde tutulan 2 3 futbolcu koşan genç topçular kimsenin kadrosunu erken kurmaması derken takım çok ezilmedi ama film devrede tahta açılmayınca koptu zaten üstüne 3 topçuda gidince beklenen oldu. Hocaya niye istifa etmiyor diye kızmam bu adam zaten 4 senedir kulüp çalıştırmıyor burda reklamını yapıyor aylık kazancını alıyor şimdi alamasa bile ilerde dosya olarak önümüze gelecek neden istifa etsin ki burda yaptığı hocalık sayesinde alt ligde 1 2 kulüpte bulursa ekstrası . Asıl eleştiri yönetime geçen seneki süreçte ve sene başı olanlarda çok kızmadım eski yönetimin bile isteye hatalarından dolayı ama çok basit teknik taktiğe bakınca bile sen Mehmet Birinciyi yollayıp bu adamı niye getirdin ne farkı var bu adamın yada ne fazlası var neyi fazla yapıyor senin devre arası hangi ligde olursan ol tahtayı açmak zorunda olduğun belliydi niye hazırlık yapmadın 1 sene boyunca açamayacağın belliydi madem niye çıkıp bunu anlatmadın. Takıma gelecek olursak gençler falan ama birçoğu 3.ligden öteye gidemez bu çocukların seneye eğer kaza bela tahtayı açarsak kulübü yaşatırız Erkan , Furkan , Anıl , Talha ,Ertuğrul , Alperen Enishan bunları tutup 10 transfer yeter alt lig için çünkü ordada makas çok açık kafaya oynayan takımlar dışında bütçeler düştü ama tahtanın açılacağını sanmıyorum iş burdan sonra 2 sene içinde Bal a kadar gider
Reply

Messages In This Thread
RE: Trendyol 1.Lig | 32.Hafta | Giresunsporumuz - Sakaryaspor - by Giresun28 - 29-04-2024, 01:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)