(02-12-2016, 18:24)mvsr Wrote: Züğürt tesellisi vardır ya bizimkisi de o işte.Geçen yıl play-off a kalamadık kendimizi başarılı saydık.Halbu ki ligi lider bitirebilirdik.Bu yılda play-off oynarsak yine takımı başarılı göreceğiz.Diyeceğiz ki bu şartlarda bunu başardık, helal olsun bize.
Psikolojide ismi nedir bilmiyorum ama toplum yönetimi böyle birşey.'En azından' diye bir cümle başlıyorsa algı manipulasyonudur o.Öğrenilmiş çaresizlik bizimkisi.
Kimse niye forvetsiz bırakıldı bu takım diye sorgulamaz.Koskoca bir devre forvetsiz geçti.Geçen sezonda 10 numara almadılar, başarının kapısından döndük oldu adı.
Söylediklerine harfiyen katılıyorum. Son yıllarda taraftar baskısı ve medya baskısı tamamen bitti yönetim tamamen ele geçirmiş gibi kimse özeleştiri yapmıyor herşey güllük gülistanlık, görüyoruz okafor denen adamı bile defalarca sosyal medyada çok iyi bir oyuncu gibi gösterildi yıkama yağlama yapıldı.ilk ptt 1.lige çıktığımız sezonu hatırlıyorum taraftar kötü oynayınca futbolcuyu eleştirir nağmeler dizerdi daha kötüsü olunca yönetimi istifaya çağırırdı, bugün bakıyorum başkan bozbağ dalga geçer gibi bu ligin en kaliteli forvetini getireceğim deyip taraftarla dalga geçiyor ama kimse tepkisini ortaya koymuyor şu an tek başına iktidar gibi bozbağ yönetimi kimse eleştirmiyor, yanlışlarını da kabul etmiyor tabi bunlar benim görüşüm bilmem katılırmısınız.