ZTK 2.Eleme Turundaki Rakip Eyüpspor
29-09-2015, 14:12, (This post was last modified: 29-09-2015, 14:16 by einstein78.)
RE: ZTK 2.Eleme Turundaki Rakip Eyüpspor
http://spor28.com/webs_haber_detay.aspx?hid=5262

Gazeteler seyircisizlikten yakınıyor. İstanbulda oturuyorum. Bayram dolasıyla memleketime gittim. Eyüp maçına gitmek istedim. Passolig olmadığı için bu maça girebileceğimi düşündüm. Maçın başlamasına yarım saat vardı sıraya girdim. Maç başladı ama ben bir kaç adım ancak ilerleyebilmiştim. 4 tane gişe koymuşlar. 2 tanesi Passolig için hizmet veriyor. 2 tanesi normal bilet almak isteyenler için. Önümde 40 veya 50 işi vardı ama yarım saat içinde bu kadar kişiye bilet veremediler. Benim gibi bir sürü insan bilet almadan çekip gitti. Sonra da taraftar yok diye ağlıyorlar. Oraya koysan 15 , 20 tane gişe kimse dışarıda kalmadan hızlı bir şekilde biletlerini alsa böyle birşey olmaz. Çotanak Store gittim. Yeni formalardan Beyaz forma yok. İsim yazdırmak istiyoruz. İsim yazmıyorlar. Sizi orada belediye binasının yanında market gibi bir yere gönderiyorlar. Adamlar isim yazmak için 10 TL alıyor. Bu yazı işlemini neden bizim kulüp yapamıyor anlamadım.
Dereli'li
Reply

Messages In This Thread
RE: ZTK 2.Eleme Turundaki Rakip Eyüpspor - by einstein78 - 29-09-2015, 14:12

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)