2025 - 2026 SEZONU
Shabry28 Offline
Senior Member

Threads: 3
RE: 2025 - 2026 SEZONU
Haramiler emellerine ulaştılar.
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
Yesterday, 18:45
Website Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
Düşmemize yanmıyorum beklenen birşeydi ama Ordu sayesinde düşmek koydu emeği geçen herkesin süper ligden düştüğümüz sene Black Ahmet ve tayfasını genel kurulda aklayan o genel kurulda divan başkanı olan Ali Kara nın Black Ahmet plaket takmadığı kalmıştı hepsinin...  Angry
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Yesterday, 20:16
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Beklenen oldu.Emeği geçenler ve bunun olmasını isteyenler gece çok rahat bir uyku çekmiştir.Sağolmasınlar.Mahalle ağzı ile yazayım, şehrimizin kıymetsiz, saygı değmeyen abisi nasıl can verecek bakalım ? Bu şehre düşmanlığı neden anlamış değilim.
Nice kulüpler düştü buraya.Yapacak birşey yok.İstendi ve oldu.Bundan sonra yeniden ayağa kalkabilecek miyiz ? Bunun için bir çaba gösterilecek mi ? Artık sorunumuzun bu olması gerekiyor.Yönetim kurulunun da biran önce değişmesi lazım.Biran önce.
Daha önce yazmıştım.Kurulma düşüncesi varsa, yok 1967, yok FK, yok Yeni, yok bilmem ne spor ben yokum.O takımı asla takip etmeyeceğim ve desteklemeyeceğim.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Today, 08:47
Reply
123456 Online
Posting Freak

Threads: 7
Süper ligden düştüğümüz gün, beklediğimiz sonuçla hiç ara vermeksizin karşı karşıya kalmış durumdayız. Bundan sonra amatör ligler. Borcun ödenmesinin aslında pek mümkün olmadığı konuma evrilmis durumdayız. Kocaelispor buradan döndü çünkü KEV tesisleri vardı. Eskişehirspor dönme çabasında orada daha çok şehir dinamikleri ile yürüdü ve bu süreç ve nihayetinde bizden daha iyi şehir takımı bilincine sahipler. Bizde ne satacak tesis var ne de takımı ayağa kaldıracak şehir kültürü.

Bizde şimdiye kadar yüksek sesle dile getirilmedi yeni takım olayı. Ki getirilmesinde zaten. Giresunspor tekti ve artık ölmek üzere. Ha şehir başka bir takıma yatırım yapacaksa tavsiyem ismini değiştirmemesi. Yeniyolmu çıkacak öyle devam etsin ya da Batlama mı çıkacak aynı ismi korusun. Daha samimi çünkü.

Giresunspora gelirsek bir kahraman çıkıp topçu borçlarını ödemediği sürece profesyonel liglere dönemez. Amatör liglerde boy göstermeye devam ederiz. Zaten Giresunspor adıyla birlikte hangi ligde olursa olsun sahaya çıksın. Bize yakışan budur en azından.
6 hours ago
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Seneye Keşap deplasmanı var beyler Sad
3 hours ago
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)