2.LİG Kırmızı Grup | 1.Hafta | Giresunsporumuz 1-0 Nazili Belediyespor
03-09-2024, 11:42,
RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 1.Hafta | Giresunsporumuz 1-0 Nazili Belediyespor
Diyarbakırdan puan almamız şart çünkü 3 hafta üst üste Elazığ Serik vanla oynayacaz zor 3 maç 0 çekebiliriz takımın kırılmaması için Diyarbakır maçı önemli bir eşik. Kadroları Soma maçında iyi değildi. Tff macı yayınlayacakmis buda güzel. Bu arada 3 takımla ilk haftalarda oynamak iyi aslında hazır olma süresi birkaç hafta bulacağı için surpriz yapabiliriz. Enishan Anıl ve Talhanın kalması şu yüzden önemliydi Enishan orta saha oynayacağı için Kasım Alpereni 10 numara veya forvete atabilirdik. Talha bek kanat olduğu icin Ertuğrulu farklı mevkilerde değerlendirebilirdik , Anıl kötü stoper değil iş gorurdu bu ligde üçüde yanlış yere gitti oynamaları zor 1 sene daha sabretseler iyi olurdu onkar için. Erolun kalmasını isterdim ama onun durumu farklı yaşı geldi para kazanmak istiyor geçen yönetim ayıp etti süreçte hakkıdır. Eski yönetim geçen sene Kadiri 1 milyon euroya satıp Savicevici satsaydi 200 300 teklif geldiğinde tahtayı açip takımı bu seneye hazırlayabilirdi geçen sene düşeceğimiz belliydi bizim tahta açılıp Hüsam Caner Hüseyin Mehmet Taş Eynesilden Cengizhan gibi takima abilik yapacak dusuk maliyetli 8 9 adam alınsa hem topçuların gelişimi olumlu olurdu hem bu ligde 2 3 sene rahat yaşardık ama ütopik hayallerle ne Kadiri satmadılar Savicrvic Kuwası tutup paraları ödemediler. Düşen takım son haftaya kadar Faruğu oynatti senin 2.devre bir sene sonraya topçu hazırlaman lazımdı
Reply

Messages In This Thread
RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 1.Hafta | Giresunsporumuz 1-0 Nazili Belediyespor - by Giresun28 - 03-09-2024, 11:42

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)