Trendyol 1.Lig | 5.Hafta |Giresunsporumuz - Manisa FK
20-09-2023, 11:39,
RE: Trendyol 1.Lig | 5.Hafta |Giresunsporumuz - Manisa FK
(20-09-2023, 08:58)mvsr Wrote: Dikkatimi çeken bir konu daha var.O bozuntu bizi şampiyon yaptı.Bir yıl ligde kaldık ve iki yıl mücadele ettik süper ligde.Kendisi hala boşta.Kimse gel bizim takımın başına demiyor.

Pazar günü whtsp grubunda konusu geçti. Hangi takımlıydı bilmiyorum, arkadaşın biri "bize gelmesini çok istiyorduk ama menejerlik yapıyormuş iyiki gelmemiş" demişti. Nerden böyle bir duyum aldı yada izlenim edindi bilmem. Ama mantıken düşününce okadar vasıfsız kadroyu hiçbir hoca kabul etmezdi zaten normal şartlarda. Ben mütevazi kadroyla takımı şampiyon yapıcam, şampiyon kadroyu parasını vermemek için dağıtıp yeni ve kiralık oyuncuları elime verip uyum sorunu vs gibi bir süre yine bocalatacaksın beni, sene sonu onları da yollayıp daha kötülerini alacaksın, üstüne kendi işbilmezliğin ile transfer cezası alıp transfer yapamayacağını bile bile elimdeki taş gibi stoperi de parasını vermemek için yollayacaksın. ve tüm bu olanlara hiç ses etmediğim gibi üstüne birde her ortamda her şartta savunacağım seni. Valla kim ne derse desin resmen hayatın doğal akışına aykırı dedikleri şey bu olsa gerek. Zaten öyle olmasa, dışardan bakınca çok başarılı bir kariyer görünüyor. Havada kaparlardı türkiye gibi td kıtlığı olan bir ligde.
Reply

Messages In This Thread
RE: Trendyol 1.Lig | 5.Hafta |Giresunsporumuz - Manisa FK - by kerasus - 20-09-2023, 11:39

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)