STSL 19.Hafta | Antalyaspor - Giresunspor | 14 Ocak 2023 C.tesi | 13:30
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
RE: STSL 19.Hafta | Antalyaspor - Giresunspor | 14 Ocak 2023 C.tesi | 13:30
Hakan başkan ADS başkanının arkasına kamufle oldu götürdü bir şekil sohbeti.Diyecek bir şey yok.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
19-01-2023, 00:49
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
perez ilk defa milli olacak adam kesin gider kaldı ki biz de sükse yaptı ekmeğini yiyemezsek ona yanarım .
başkanın düşüncesine eyvallah diyorum . lakin elinde kötü de olsa bir oyuncu var oğulcan. tutarsın elinde bu 1 .
maaş fazla istedi diye kadro dışı bırakmanında anlamı yok kaldı ki stoperimiz yok . kimi oynatacan . sergeni sene sonuna kadar elinde tutarsın bu 2
kirada oyuncuların var çekdar ve erolcan . çekdar süre alamıyor erolcan da çok değil. bunları çekersin takıma rotasyonunda oyuncu olur. sakatlık kırmızı kart problemi olduğunda kulübeye koyacak adam yok . kaldı ki çekdar teknik bir oyuncu son 10dk bile iş yapar . bu da 3
sakatlık problemi çok yaşamıyoruz maşallah . ama bir olsa patates oluruz.
oyuncuların maaşını ödeyecem diyip elinden oyuncu eksiltirsen patlarız. tamam kayseri hiç transfer yapmadı ama elindekileri de göndermedi uzodimma yı hemen çekti geri . kalan oyunculara para ödedi .
bazen cidden merak ediyorum bu gelen paralar nereye gidiyor . sponsorluk yayın geliri vs. madem biz 5 milyon euroluk takımız. yani 100 milyon tl
bunu verebiliriz bence. hakkımızda hayırlısı.

başkana bu zamana kadar çok ters zıt değildim ancak dedikleriyle yaptıkları ciddi manada örtüşmüyor.

murat başkan sahip çıkın destek olun dedi . ben olsam sürümden kazanırdım bilet fiyatlarıyla store fiyatlarını çekerdim aşağı . tamam maaşlara zam geldi biraz aşağıda kaldı ama sonuçta sürümden kazanmakta var taraftar çekmekte var. camia birbirine küs barışmakta lazım .
19-01-2023, 10:04
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
(19-01-2023, 00:45)maicon_28 Wrote: bir de dert yokmuş gibi

28 ocak için perez ve campuzano kolombiya milli takımına çağırılmış

Gs maçı dahil olmak üzere 2 maç kaçıracaklar.
Ulan nereden çıktı bu

başkanın göndermeme hakkı var ama yapacak bir şey yok dedi. mecburen göndereceğiz dedi

bir de oraya kadar gidip süre almazlarsa söverim

napcaz şimdi ? Gs'den 8-10 tane yeriz
bu önümüzdeki 4-5 maça 0 puan yazarım ben
Üstelik Ramon Arias ve Robert Mejiada Adanademir maçında kart sınırındaymış ikisi birden kart görse orta saha ve stoper Allah'a emanet olacak GS maçına hükmen yenilgi ile çıksak daha iyi olur o zaman.
19-01-2023, 10:12
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
(19-01-2023, 00:49)mvsr Wrote: Hakan başkan ADS başkanının arkasına kamufle oldu götürdü bir şekil sohbeti.Diyecek bir şey yok.
Benimde çok bariz dikkatimi çekti. Hatta bir adım daha ileri taşıyayım, Yayına Murat başkanı özellikle çağırmış sanki bana destek ol diye. Artık kendisi de farkında söyleyecekleri klişeleri herkes ezberledi, kimse yemiyor artık. Murat başkanı seviyor ya bizim taraftar, aklı sıra onun arkasına sığınmak istemiş. Ama hesap edemediği şey, Murat başkanı sempatik bulur okadar, fazlası yok. Yani sırf arkasında Murat başkan var diye Giresunspora zarar veren birini de sevemeyiz. Bir cümleye başlasa hemen Murat başkan giriyor araya. Ama okadar çaresiz halde ki, Murat başkan bile bana kalırsa fazlaca itici olmaya başladı. Mesela bilet fiyatlarında indirim isteniyor başkandan. Hemen araya giriyor, yok efendim fiyatı falan boşverin her şartta doldurmanız lazım stadi vs. E madem öyle doldurun demekle doluyorsa kendi stadını niye dolduramadın da indirim yaptın demezler mi? Diyecek olanlar zaten yayına alınmaz çünkü. 

Bu arada çaresizlikten okadar ağır saçmalıyor ki, heralde söyledikleri ne anlama geldiğini dahi idrak edemiyor. Neymiş bu takım içinden 10 numara çıkarırmış. Yani aslında o potansiyeli varmış bu kadronun. E potansiyel varsa niye çıkarmıyor da her maç eziliyoruz bir 10 numara yüzünden? Senin demene göre Hakan hoca ya beceriksiz ya da bilerek sabote ediyor takımı. El insaf yahu, adam 3 senedir senin arkanı toplamaktan işini yapamadı bir türlü. Şimdi bunca rezilliği hocaya atıp çekiliyor. 

Piyerre konusunda da yine eveleyip geveledi. Anladığım kadarıyla şuan yasak mevcut durumda. Yani önüne milyar dolar bile döksen yine transfer yapamaz. Ama tabi bu durumda Benim beceriksizliğim yüzünden yasaklıyız transfer yapamayız demektense destek yok diye ağlamak daha mantıklı. Bir taşta iki kuş misali, Hem suçunu bastırıp birde üstüne mağduru oynayabiliyorsun. Bir de yine Pyerre konusunda, her takımın başına gelebilir ne demek yahu? Hayır efendim doğru yönetilen kurallara uygun hareket eden hiçbir takımın başına gelmez. Sanırsın FİFA kura çekerek birkaç takıma transfer yasağı veriyor kafasına göre, bu sene de şanssızlık işte bize çıkmış Smile Her takımın başına gelir ne mq? Sen sözleşme imzalayıp sonra vazcaydım dersen bunun bir karşılığı olur elbette. Aslında imza yokmuşta sırf formalı fotoğraflara göre Fifa ceza verdi demek çok akla mantıklı gelmiyor. Maksat tepkileri ertelemek sadece.
19-01-2023, 10:39
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
(19-01-2023, 10:39)kerasus Wrote:
(19-01-2023, 00:49)mvsr Wrote: Hakan başkan ADS başkanının arkasına kamufle oldu götürdü bir şekil sohbeti.Diyecek bir şey yok.
Benimde çok bariz dikkatimi çekti. Hatta bir adım daha ileri taşıyayım, Yayına Murat başkanı özellikle çağırmış sanki bana destek ol diye. Artık kendisi de farkında söyleyecekleri klişeleri herkes ezberledi, kimse yemiyor artık. Murat başkanı seviyor ya bizim taraftar, aklı sıra onun arkasına sığınmak istemiş. Ama hesap edemediği şey, Murat başkanı sempatik bulur okadar, fazlası yok. Yani sırf arkasında Murat başkan var diye Giresunspora zarar veren birini de sevemeyiz. Bir cümleye başlasa hemen Murat başkan giriyor araya. Ama okadar çaresiz halde ki, Murat başkan bile bana kalırsa fazlaca itici olmaya başladı. Mesela bilet fiyatlarında indirim isteniyor başkandan. Hemen araya giriyor, yok efendim fiyatı falan boşverin her şartta doldurmanız lazım stadi vs. E madem öyle doldurun demekle doluyorsa kendi stadını niye dolduramadın da indirim yaptın demezler mi? Diyecek olanlar zaten yayına alınmaz çünkü. 

Bu arada çaresizlikten okadar ağır saçmalıyor ki, heralde söyledikleri ne anlama geldiğini dahi idrak edemiyor. Neymiş bu takım içinden 10 numara çıkarırmış. Yani aslında o potansiyeli varmış bu kadronun. E potansiyel varsa niye çıkarmıyor da her maç eziliyoruz bir 10 numara yüzünden? Senin demene göre Hakan hoca ya beceriksiz ya da bilerek sabote ediyor takımı. El insaf yahu, adam 3 senedir senin arkanı toplamaktan işini yapamadı bir türlü. Şimdi bunca rezilliği hocaya atıp çekiliyor. 

Piyerre konusunda da yine eveleyip geveledi. Anladığım kadarıyla şuan yasak mevcut durumda. Yani önüne milyar dolar bile döksen yine transfer yapamaz. Ama tabi bu durumda Benim beceriksizliğim yüzünden yasaklıyız transfer yapamayız demektense destek yok diye ağlamak daha mantıklı. Bir taşta iki kuş misali, Hem suçunu bastırıp birde üstüne mağduru oynayabiliyorsun. Bir de yine Pyerre konusunda, her takımın başına gelebilir ne demek yahu? Hayır efendim doğru yönetilen kurallara uygun hareket eden hiçbir takımın başına gelmez. Sanırsın FİFA kura çekerek birkaç takıma transfer yasağı veriyor kafasına göre, bu sene de şanssızlık işte bize çıkmış Smile Her takımın başına gelir ne mq? Sen sözleşme imzalayıp sonra vazcaydım dersen bunun bir karşılığı olur elbette. Aslında imza yokmuşta sırf formalı fotoğraflara göre Fifa ceza verdi demek çok akla mantıklı gelmiyor. Maksat tepkileri ertelemek sadece.

zaten asıl olay burada .
ortada sorun varsa ve bu sorunu dava eden yok ise olay olmaz. ama dava eden varsa ve bir kısım ikna edici belgeler paylaşırsa onu haklı görürler. 
nitekim öyle de oldu. 
fifa dedi ki evet bu adam sözleşme imzalamış fotosu var . 
ama ben şunu merak ediyorum uluslararası transferlerde fifadan belge gelmeden lisans çıkamıyor. 
ben tff de pyerre nin sanki lisansını gördüm diye hatırlıyorum .
yani fifaya sözleşmeyi gönderiyorsun bir nebze olsa. 
her neyse orta da öyle yada böyle sorun var . her takımın başına gelir dediği de bu sorunu yönetememekten bahsediyor. paşam niye zamanında itiraz etmedi gerekli olan mercilere. oyuncuya güvendi çünkü. oyuncu ben brezilyada tedavi olucam sözleşme fesedelim demiştir belkide bizimkilerde güvenmiştir Big Grin 
özetle kandırıldıkta diyebilirdi bence başkan Big Grin ama kandırılmamış bile kulüp olarak mallığımıza yanalım.
19-01-2023, 10:54
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)