(15-10-2022, 18:24)kral1234 Wrote: Bircok sebep var beyler. Passolig, stadın uzaklığı, maddi durumlar, trafik, insanların takımdan uzaklaşması. Passolig yenilemesi 70 lira olmuş. En ucuz bilet 150 liraydı. Geçen sene besiktas maçında en uygun bilet 20 liraydı. Örneğin Göreleden şahsi aracıyla maça gelecek adamın en az 300 lirası maça gidiyor. Maç saatinin akşam olduğu da düşünülünce ilçelerden dolmuşla maça gelen sayısı hemen hemen hiç oluyor. Benim maça gitmeme sebebim dalga geçer gibi hem fakir edebiyatı yapıp hem de çeri çöpü takıma doldurmaları.
cumatesi öğleden sonra bir boşluğum oluştu uzun zamandır maça gitmiyorum maça gideyim dedim. bi baktım karagümrük bileti 180 kasımpaşa 250 . la olm siz napıyonuz kendinize gelin.
önceden kasımpaşa maçlarına giderdim 20 lira falandı. hadi olsun 50 lira 75 lira.
sonra ağlarlar maça kimse gelmiyor diye.
o soğukta kalktım gittim esenler erok çorum maçına. ula hepsinden daha fazla sardı. mücadele pozisyon . valla iyi ki de gitmişim dedim.
statta güzel altta otopark var park ediyorsun direk yukarı maça. zaten giresunspor eşofmanıyla gittim millet bakıyor nedir ne değildir diye