![]() |
24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor (/showthread.php?tid=563) |
24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - genc28 - 12-03-2015 Albimo Alanyaspor - Giresunspor Tarih : 14 Mart Cumartesi 14:00 Stad : Alanya Oba Stadı Yayın : TRT 1 Hakem :Alper Ulusoy Bakalımk takım osmanlı mağlubiyetine reaksiyon gösterebilicekmi ? Erkan hoca kadroda bir değişikliğe gidecekmi ? Bunların hepsi soru işareti ama ben erkan hocanın hocalığınada adaletinede güveniyorum.Takım hedefi yok diyoruzda düşme hattıyla aramızda 9 puan fark var playoff hattıyla ise 6 puan fark var önümüzde ise zorlu bir fikstür var bakalım gelecek haftalar neler gösterecek.Ben bu deplasmandan en az 1 puan alacağımıza inanıyorum hadi hayırlısı. RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 12-03-2015 (12-03-2015, 00:10)ryu Wrote: Albimo Alanyaspor - Giresunspor vallahi adaletli olsa takımını satan her maç yakan eser sahada olmaz...eğer cumartesi yine eser oynarsa alican denen yalaka sahada olursa tam anlamıyla skandal olur... RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - genoa28 - 12-03-2015 Eser ve Alican yedek soyunsun, kalede Eray'ı orta saha da Çağrı ve Birol'un önünde Ziya'yı görelim olmadı Ziya'yı sol kanata kaydırıp Fevziyi oyun kurucu rolünde oynatalım ama Alican ve Eser şu maçta oynamasın. 1 puan çok iyi olur. RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - cotanak88 - 13-03-2015 8 haftada 7 galibiyet alan bir takıma karşı oynayacağız..son haftalardaki durumumuz ortada tatil niyetine gider geliriz. hiç umudum yok RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - körliman tayfa - 13-03-2015 maçtan ziyade kafamda çok soru var jones ne zaman iyileşecek 11 hafta sonra lig bitiyor eray ve eser varken kaleci recep neden alındı bu adam buraya bedavaya gelmemiştir belirli bir ücreti vardır yazık günah degıl mi o paraya RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - genoa28 - 13-03-2015 (13-03-2015, 01:07)körliman tayfa Wrote: maçtan ziyade kafamda çok soru var jones ne zaman iyileşecek 11 hafta sonra lig bitiyor eray ve eser varken kaleci recep neden alındı bu adam buraya bedavaya gelmemiştir belirli bir ücreti vardır yazık günah degıl mi o paraya transfer dönemimde Jones Şubat gibi dönecek deniyordu, transfer dönemi bitti geçen haftalarda Erkan Hoca'nın Jones'un bu sezon yetişmesi zor şeklinde bir açıklaması var, yani Jones bu sezon yok ayrıca devre arası da kandırılmış olduk. Recep ile maç başı anlaşılmışdır büyük ihtimal, aylık dahi olsa fazla bir maliyeti yoktur ama sokağa atacak parası olmayan Bozbağ'ın bu konuda eminim kendince mantıklı bir düşüncesi vardır RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - ArmanınPeşinde - 13-03-2015 Bu maç Eser'i bilemem ama, Alican kesin oynar söylemedi demeyin. RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - kral1234 - 13-03-2015 Alican kesin oynar cagri goturulmedi cunku saatciye gelecek olursak biraz once tesis sahasinda kosuyordu. RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - effulim - 13-03-2015 (13-03-2015, 00:11)cotanak88 Wrote: 8 haftada 7 galibiyet alan bir takıma karşı oynayacağız..son haftalardaki durumumuz ortada tatil niyetine gider geliriz. hiç umudum yok İmza.. RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - maicon_28 - 13-03-2015 en gec kayseri macina yetisir denmisti ama o da olmayacak sanirim |