Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
2.LİG Kırmızı Grup | 10. Hafta | Beyoğlu Yeniçarşıspor 2 - 0 Giresunsporumuz - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 2.LİG Kırmızı Grup | 10. Hafta | Beyoğlu Yeniçarşıspor 2 - 0 Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=1195)

Pages: 1 2

2.LİG Kırmızı Grup | 10. Hafta | Beyoğlu Yeniçarşıspor 2 - 0 Giresunsporumuz - turkuaz_0628 - 03-11-2024

03/11/2024 Pazar  14:00 

Artık bu maç ile puana başlamak şart geçen hafta aksaraydan 1 puan son dk kaçtı kaybedecek birşey yok çocuklar varını yoğunu ortaya koymalı çarpı 2 olarak, grup fena değil kafaya oynayan takım sayısı fazla bizimle birlikte yenilecek takım sayısı bir hayli fazla ekstra yapan kalır... Kalınmayacak lig değil diğer gruba nazaran bence prim vs. çalıştırmak lazım bu takımı hepsi erken pes ediyor aralarında ciddi sırıtanlar var evet ama değerini bilip bu ligde direk oynamayı hakettiklerini iyi düşünmeleri lazım bu devran bi anda değişir olmaz işler değil bunlar, kendi pazarlarına da oynamalı lazım en az Giresunspora oynarken, sene sonu şahin'in arkasından bakarlar ...

RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 10. Hafta | Beyoğlu Yeniçarşıspor - Giresunsporumuz - 123456 - 03-11-2024

Şahin olmadan skor bulmamız çok zor bizim. Nispeten dişe göre puan alınabilir bir rakip varken sahada olmasını isteyeceğimiz bir isimdi. Umarım çocuklar reaksiyon verir ve en azından puanla döneriz İstanbul'dan.

RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 10. Hafta | Beyoğlu Yeniçarşıspor - Giresunsporumuz - mvsr - 03-11-2024

Maç 1-0
45+2 kırmızı kartıda gördük.Rakip penaltı aldı ama atamadı.
Geçmiş olsun.

RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 10. Hafta | Beyoğlu Yeniçarşıspor - Giresunsporumuz - heyulaanil28 - 03-11-2024

Maalesef buradan dönmez puan almak zor devamlı kaybettikçe çocukların direnci gidiyor ayağa kalkmak zor ama suç bu çocuklarda değil bu takımı bu duruma getirenlerde.

RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 10. Hafta | Beyoğlu Yeniçarşıspor - Giresunsporumuz - turkuaz_0628 - 03-11-2024

Kaybedecek bir şey yok saldırmaya devam çok iyi de taraftar kitlesi var tribün full nerdeyse ... kartı mehmet keskin nasıl aldı göremedim ama 2. sarı kart diyor bu maçın önemini önemseyememek kötü yeteneksizlik farklı laubalilik farklı umarım beraberlik golü atabiliriz, 1 puan almak lazım ...

RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 10. Hafta | Beyoğlu Yeniçarşıspor - Giresunsporumuz - ArmanınPeşinde - 03-11-2024

Reaksiyon göstermemiz gereken kritik bir maçtı. Bundan sonra direnci tekrar toplayabilmek zor.

...zor.

RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 10. Hafta | Beyoğlu Yeniçarşıspor - Giresunsporumuz - turkuaz_0628 - 03-11-2024

Beyoğlu deyip geçmeyin kalecileri galatasaray alt yapı golü atanlar biri karagümrük altyapı biri fenerbahçe altyapı hatta hull city oynamış 2 sene alt yapısında ve bunun gibi birçok topçuları kadroları en azından bizimkiler gibi vitaminsiz değiller Smile yapacak bir şey yok umutlar haftaya ....

RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 10. Hafta | Beyoğlu Yeniçarşıspor 2 - 0 Giresunsporumuz - 123456 - 03-11-2024

Kaybetme serisi devam ediyor. Grupta kötü takımlar olduğundan kopma olmadı. Şu önümüzdeki 3 maça 4-5 puan sığdırıp reaksiyon verirsek kalma yönünde ümitvar pozisyona gelebiliriz tekrar.

RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 10. Hafta | Beyoğlu Yeniçarşıspor 2 - 0 Giresunsporumuz - semiko - 04-11-2024

ilk defa çıplak gözle izlediğim için baya detaylı yorum yapacağım.
beyoğlu denilen takımda bir cacık yok . 3 lü savunma oynuyorlar kanatlar biraz fazla işliyor o kadar.
alt liglerde bu tarz taktiklere çare pek bulunamadığından iyi oynuyorlar gibi gözüküyor ama hiç bişey yoktu. gol ve kırmızı karta kadar biz daha iyi oynadık bunu tüm içtenlikle söylüyorum. maça gelecek olursak daha öncede yorumlar yapmıştım tv internette izlediğim kadar hoca bence takımı tanımıyor. yani takımın karakterlerini iyi çözemiyor.
sol bek oynattığın adamı sağ stoper oynatamazsın . sol beke koyduğun fatih stoper çıkışlı. mehmet sağ bek oynamıştı geçen sene bu maçta sol stoper olarak oynadı. 6 numara olarak arda cebeciyi oynattı çocukta pozisyon bilgisi ve kesicilik yok sadece bilek var . solda lütfü oynadı keza ondada pozisyon bilgisi yok . maçta herkes ezbere oynuyor. kırmızı kart sonrası santrafor çıktı emre nizam halen sağ açıkta takılıyordu birde uzun top oynamaya çalışıyorduk . tamam muhammet indirebiliyordu geçen seneki gibi kötü değildi ( bu sezon kalite düştüğü için bu şekilde gözüküyor olabilir ) ama takım ne istediğini ne oynadığını bilmiyordu. furkan çocuk maşallahı var hem bilek hem bilgi olarak üst seviyede bence seneye falan o da gider. bizim sağ bek otoban oldu mesela gol ve pozisyonlar genellikle o kanattan geldi. futbolcuları tanımak cidden çok önemli. ikinci yarı bir kaç değişiklikle 5li savunmaya geçtik halen orta kısımdan adamlar arkaya sarkıyor bu çok acı verici. tamam yetenek yok bilgi yok madem kondisyon olsun diyorsun o hiç yok .
arkadaşlarımız cidden ya hiç çalışmamış ya da önemsememiş. ek olarak üst liglerde yayın falan var diye hakemler ne mal olduğu ortaya çıkıyor ama burası tam cehennem. hakem kafasına göre yönetti maçı. penaltı bize göre dışarıdaydı .ilk golde faul vardı bunları hiç görmedi rakip 91 fizikli olduğu için yaka paça milleti indiriyordu hiç takmadı bile ciddi kavga çıktı hakem halen takılıyor.
yani üstünlük kurma maça hakimiyet sıfır . yahu bunu alt ligde yapamazsan üstlerde nasıl yapacaksın. o nedenle ben artık bazı konularda art niyet aramaya başladım .
hocanın yerinde ben olsam mehmeti stoperde harcamam kesici ön libero yaparım . çocuk çok hareketli kesicilik var ama çok sinirli zaten 2. sarıyı o yüzden gördü biraz bu konuda eğitim şart. sağ beke ertuğrulu koyarım .lütfü sol bek oynayabilir defansif olarak iyiydi hücuma çıkarken zorlandı . bu çocuk açık oynadı yahu .
stoperleri arda ve fatih seçerim mecbur.
alperen fiziksel olarak iyi biraz daha git gel yapabilir. furkanda top dağıtır. sol açık şahin sağ açık emre nizam ( bence gayet iyiydi son vuruşları kötü evet ama çok iyi arkaya sarkıyor koşular yapıyor bu ligde bu yaptıkları çok iş görür ) santrafor kim olursa artık emircan veya muhammet.
evet eksiklerimiz var kadro zor kuruyoruz o zamanda formasyon değiştirmekten kaçınmayacağız. gerekirse 5liye geçeceğiz. biz sezon başı boşuna erken açmadık he hocam iki idman yapalım diye değil . alışalım yükleme yapalım diye.
takım çok kötü değil ama kötüye doğru ivme var. bence kurtarılır.
anıl ile talha da maçtaydı çocuklar deplasman tribününden izledi helal olsun dedim . sohbet falan ediyorlardı milletle.
gelde şimdi anılı arama karagümrükte kadroya zor giriyordu burada kral olurdu vallaha.

RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 10. Hafta | Beyoğlu Yeniçarşıspor 2 - 0 Giresunsporumuz - 123456 - 04-11-2024

Hem Anıl hem Talha yanlış yaptı. Talhaya çok takilmamda Anıl Şahin etkisi yapardı açıkçası burada. Mertten de olur mu idi bilemiyorum.

Furkanı geçen senede beğeniyordum. Furkan Alperen ve dediğin gibi hataya müsait ama kesiciligi iyi Mehmet Keskinde kurulabilir orta saha.

Metin hocaya bir şey demek istemiyorum malzeme belli de yani sonuçta en fazla Bölgesel Amatörde hocalık yapmış bir isim. Yeniliğe açık, hoca olmayan eski topçu varsa getireceksin. En azından farklı şeyler deneme konusunda daha açık oluyorlar. Camiayı da tanımış oluyorlar.

Bizim için artık geçen fikstür önemli değil. Öyle böyle 5 puanla buraya geldik. Mersin Erbaa Derince gibi daha hedef maçlar duruyor. Bir şekilde devre sonunda 15i görmek lazım puantajda. Bakalım.