![]() |
|
5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor (/showthread.php?tid=836) |
RE: 5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor - genoa28 - 18-09-2018 mevcut başkan kendiliğinden bırakmaz, Canikli mevcut başkanı desteklediği sürece kimse çıkıp aday olmaz. RE: 5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor - kral1234 - 18-09-2018 Şimdi beinsportsta bünyamin gezer Giresun’un sahası deplasman takımına yarar dedi. Stad zemininden mi bahşediyor acaba ? RE: 5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor - yalavu - 18-09-2018 Gönderdiğimiz Mert örnek Sancaktepe’de Samsunspor’u dağıtmış RE: 5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor - Semih Karahan - 18-09-2018 şu hayri ülgen'e kaç yıldır acayip ayar oluyorum. yalakalık yapıyor bence. yıllardır giresunspor için dikkat ederim yorumlarına hep yerin dibine soktu. yok zemin berbatmış. normalde zemin iyidi maç günü de o kadar kötü değildi. osmanlıspor un zemini olsun diğer zeminler olsun. neler neler dediler. yok deplasman takımı gelince idman yaptırılcak stat yer yokmuş falan. harbi sinir oluyorum ya . oyuncu sakatlıkları olmuşmuş . ulan osmanlı stadında olan sakatlık baska yerde yok . giresun maçı hakkında konuşurken mehmet zeki çelik hakkında konuşuyorlar. adam akıllı vakit ayrılmıyor . RE: 5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor - Semih Karahan - 18-09-2018 (18-09-2018, 19:37)yalavu Wrote: Gönderdiğimiz Mert örnek Sancaktepe’de Samsunspor’u dağıtmış ben dedim gönderilmesin dedim. bu sene mert ile miray kağan'ın önlü arkalı oynadığını düşünürsek çok iyi iş yapabilirdi. RE: 5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor - Semih Karahan - 18-09-2018 (18-09-2018, 17:30)kral1234 Wrote: Şimdi beinsportsta bünyamin gezer Giresun’un sahası deplasman takımına yarar dedi. Stad zemininden mi bahşediyor acaba ? evet . deplasmana gelen genelde beraberliğe oynar ya. onu kasdetti . bein de de az yorum yaptılar
RE: 5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor - yalavu - 18-09-2018 (18-09-2018, 20:35)Semih Karahan Wrote: şu hayri ülgen'e kaç yıldır acayip ayar oluyorum. yalakalık yapıyor bence. yıllardır giresunspor için dikkat ederim yorumlarına hep yerin dibine soktu. yok zemin berbatmış. normalde zemin iyidi maç günü de o kadar kötü değildi. osmanlıspor un zemini olsun diğer zeminler olsun. neler neler dediler. yok deplasman takımı gelince idman yaptırılcak stat yer yokmuş falan. harbi sinir oluyorum ya . oyuncu sakatlıkları olmuşmuş . ulan osmanlı stadında olan sakatlık baska yerde yok . Art niyet olabilir metin hocayı bunlar programa davet ediyor hoca gitmiyor bu nedenlerden biri olabilir hak verdiğim yanı ise yıllardır bu patates tarlasında oynuyoruz idman sahası yıllarca berbattı şimdi nasıl bilmiyorum kış yaklaşıyor bu iyi zamanlar spor salonu keza öyle bir ile yakışmıyor. Osmanlı’da nazik bir şekilde dile getirilen saha zemini bize Şahin bir dille söyleniyor RE: 5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor - Semih Karahan - 18-09-2018 (18-09-2018, 21:07)yalavu Wrote:(18-09-2018, 20:35)Semih Karahan Wrote: şu hayri ülgen'e kaç yıldır acayip ayar oluyorum. yalakalık yapıyor bence. yıllardır giresunspor için dikkat ederim yorumlarına hep yerin dibine soktu. yok zemin berbatmış. normalde zemin iyidi maç günü de o kadar kötü değildi. osmanlıspor un zemini olsun diğer zeminler olsun. neler neler dediler. yok deplasman takımı gelince idman yaptırılcak stat yer yokmuş falan. harbi sinir oluyorum ya . oyuncu sakatlıkları olmuşmuş . ulan osmanlı stadında olan sakatlık baska yerde yok . zaten ayar oluyordum. git gide arttırıyorlar. ha umurlarında mı tabiki değil. ama mecburen izliyoruz işte. bu arada dauda savaş volkan idmanlara başlamış galiba. fotoğraflarını gördüm. ildizin gelmesi lazım. reis yüzünden her geçen gün kaybediyoruz RE: 5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor - maicon_28 - 18-09-2018 hayri ülgen eskiden beri bize çok önem vermiyor. Bir geçen sene ilk 8 haftalık periyotta biraz fazla bahsediliyordu (fazla dediğim normal düzey yani) Birde düşük bütçeyle Erkan Sözeriyle başarı yakaladığımız zamanlar Onun dışında Semih'in dediği gibi yayın süresi bizim maça gelince 45 saniye maçı konuşup kalan süre de alakasız konulara geçiyorlar. Yok Zeki çelik, yok Pote yok yabancı kuralı gibi bambaşka konu açılıp sıradaki maça geçiyorlar
RE: 5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor - stantheman05 - 19-09-2018 (18-09-2018, 21:07)yalavu Wrote:(18-09-2018, 20:35)Semih Karahan Wrote: şu hayri ülgen'e kaç yıldır acayip ayar oluyorum. yalakalık yapıyor bence. yıllardır giresunspor için dikkat ederim yorumlarına hep yerin dibine soktu. yok zemin berbatmış. normalde zemin iyidi maç günü de o kadar kötü değildi. osmanlıspor un zemini olsun diğer zeminler olsun. neler neler dediler. yok deplasman takımı gelince idman yaptırılcak stat yer yokmuş falan. harbi sinir oluyorum ya . oyuncu sakatlıkları olmuşmuş . ulan osmanlı stadında olan sakatlık baska yerde yok . Sezon başında Erkan hocayla birlikte programa katılmışlardı,sebebinin o olduğunu sanmıyorum ama Hayri Ülgen beyefendi nasıl böyle tüm 1.lig takımları ve yönetimleri içinde böyle sevilip sayılıyor onu bilmiyorum. Bence 1.ligi takip eden daha kaliteli yorumcular olsa böyle isimlerin esamesi okunmaz televizyonlarda. |