Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
33. Hafta Giresunspor Samsunspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 33. Hafta Giresunspor Samsunspor (/showthread.php?tid=821)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: 33. Hafta Giresunspor Samsunspor - heyulaanil28 - 28-04-2018

Ankaragücü çıkmasına sevindim ama Rize ninde çıkmasına üzüldüm playofflarda takımım Erkan hocadan dolayı Gaziantep  Big Grin kırsın bu şanssızlığını hoca seneye bize lazım Erkan hocanın yeri bu lig ve Erkan hocada seneye bize lazım

RE: 33. Hafta Giresunspor Samsunspor - sokakbaşımeyhane - 28-04-2018

(28-04-2018, 17:57)heyulaanil28 Wrote: Ankaragücü çıkmasına sevindim ama Rize ninde çıkmasına üzüldüm playofflarda takımım Erkan hocadan dolayı Gaziantep  Big Grin kırsın bu şanssızlığını hoca seneye bize lazım Erkan hocanın yeri bu lig ve Erkan hocada seneye bize lazım
Ya birakin bu erkan işlerini bir yol olmaz 
Proje takımları çıkmasın şehir takımları çıksın

(28-04-2018, 17:59)sokakbaşımeyhane Wrote:
(28-04-2018, 17:57)heyulaanil28 Wrote: Ankaragücü çıkmasına sevindim ama Rize ninde çıkmasına üzüldüm playofflarda takımım Erkan hocadan dolayı Gaziantep  Big Grin kırsın bu şanssızlığını hoca seneye bize lazım Erkan hocanın yeri bu lig ve Erkan hocada seneye bize lazım

Ben hocayı seviyorum kardeşim devamlı mesajlıyoruz belediye takımı olması ayrı Erkan hoca ile dostluğum var yarım kalan işide o bitirecek burada

RE: 33. Hafta Giresunspor Samsunspor - genoa28 - 28-04-2018

(28-04-2018, 18:02)heyulaanil28 Wrote:
(28-04-2018, 17:59)sokakbaşımeyhane Wrote:

Ben hocayı seviyorum kardeşim devamlı mesajlıyoruz belediye takımı olması ayrı Erkan hoca ile dostluğum var yarım kalan işide o bitirecek burada

Bende Erkan Hocayı severim keşke seneye gelebilse..

RE: 33. Hafta Giresunspor Samsunspor - maicon_28 - 28-04-2018

G. Antep FK çıkamaz bence Bolu çıkar. Süper lig penceresinden bakarsam Bolu veya Erzurum'un çıkması en hayırlısı olur. Şehir takımı çıksın, camiası olan bir takım çıksın

Ama olaya bizim açımızdan bakarsak da bizim ligde kalacak o taraftarsız proje takımları, seyir zevki düşecek Sad(

Bu arada Bozbağ, Erkan Sözeri'ye çok kızgındı. Dışarıda arkadaşlığımız devam eder ama sonsuza kadar bir daha çalışmam hocayla demişti 2 kere bıraktığı için.

Stad karıştı şuan Samsun lular tribünde ateş yaktı koltukları söküyorlar emniyette izliyor

RE: 33. Hafta Giresunspor Samsunspor - mvsr - 28-04-2018

Maç sonu Kumyalı oyuncularımızı çağırıp s.ktirin gidin diye tempo mu tuttu ? Ben mi yanlış anladım.

RE: 33. Hafta Giresunspor Samsunspor - kesap28 - 28-04-2018

Bana oyle geldi sanki samsunada soylemiş olabılırler ama lig biter bitmez birkaç istisna gönderın gıtsınler

RE: 33. Hafta Giresunspor Samsunspor - Semih Karahan - 28-04-2018

yıllardır samsun ile oynarız bir kere bile deplasman yasagı gelmedi .. taş attılar vs . bizim aramızda böyle birşey vardı işte. rize geldi tak deplasman yasağı. allah biliyor ya eskişehir düşsün istedim. o kadar itici ki ..

RE: 33. Hafta Giresunspor Samsunspor - chotanax - 28-04-2018

Haftaya falan kalmamış, kesin düşmüş pezevenkler, ikili üçlü averaj hep aleyhlerine.