![]() |
|
Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar (/showthread.php?tid=744) |
RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - cotanak88 - 24-05-2017 450 bin giresunlu 12 bin koltuk kapasiteli stadı dolduramazzsa yazıklar olsun istanbuldan ve diğer illerden gelecekleri saymıyorum bile RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - sokakbaşımeyhane - 24-05-2017 (24-05-2017, 23:25)cotanak88 Wrote: 450 bin giresunlu 12 bin koltuk kapasiteli stadı dolduramazzsa yazıklar olsun istanbuldan ve diğer illerden gelecekleri saymıyorum bile Maraton son 20 bilet...bubgece biter yarın kale arkası yuklemeleri başlar... RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - Grsss28 - 25-05-2017 GİRESUN YÜKLEN KALE ARKALARINAA... ŞAMPİYON GİRESUNUM NE İSTERSEN İSTE BENDEN.... RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - cezmik - 25-05-2017 Dostlar, Üç maç mı oynayacağız yoksa iki maç mı? İnşallah tüm maçları oynayıp kazanırız. Ama bu akşam üçüncü maçı oynamamız için bizlerin takıma büyük teşviğine ihtiyaç var. Öncelikle bu sinerjinin sağlanması için "bu maçı alacağız!" dememiz gerek herkes tarafından. İnanmak başarmanın anahtarıdır. İnanacağız ki başaracağız. Malzemecesinden, takım kaptanına kadar, başkanından aşçısına kadar, Bulancaklı'sından Göreleli'sine kadar, Şebinkarahisarlı'sından Alucralı'sına kadar herkesin inanması gerektir. İnandıktan sonra bol bol dua etmeliyiz. Bundan sonra artık futbolculara kalmış. Eğer bu inanmışlık, bu görünmeyen kuvvet futbolculara sirayet etmişse BİZ BU MAÇI KAZANACAĞIZ demektir. İlk düdükten son düdüğe kadar takımın arkasında olmalıyız. Unutmayalım ki, bu maçın telafisi de var. Haydi hayırlısı... RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - kibris - 25-05-2017 Haydi Hayırlısı inşallah. Oyna Giresun Umarım ES ES'i döverik... RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - cotanak88 - 25-05-2017 haydin gocaman tayfa kale arkasına yüklen yüklen
RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - Çotanax - 25-05-2017 SEVE SEVE OLMADI VURA VURA ÇIKACAĞIZ
RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - sokakbaşımeyhane - 25-05-2017 Maratonda 4-5 kişilik yer boşalmış kale arkası a blok yariya kadar dolmak üzere yavaş yavaş dolar akşama dogru rekor bekliyorum RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - cotanak88 - 25-05-2017 üşenmedim saydım kale arkası 1054 kişi var şu an,kapasite 5000 civari olduğunu düşünürsek hala çok az
RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar - sokakbaşımeyhane - 25-05-2017 (25-05-2017, 12:23)cotanak88 Wrote: üşenmedim saydım kale arkası 1054 kişi var şu an,kapasite 5000 civari olduğunu düşünürsek hala çok az Vallahi bende saydım 2500 olur gibi geliyor akşama kadar |