Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
13.Hafta | Samsunspor 0 - 2 GİRESUNSPORUMUZ - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 13.Hafta | Samsunspor 0 - 2 GİRESUNSPORUMUZ (/showthread.php?tid=628)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - mvsr - 29-11-2015

Uzun zamandan beri ilk kez keyif aldığım maç oldu -))

RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - kral1234 - 29-11-2015

https://eksisozluk.com/entry/56593793 eksi sözlüğe de yazdım şimdi vedat vedat abi başka bişi demiyorum bugün stoper bile oynadı kaleye geçsin siritmaz o derece bi oyuncu.

RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - Sercan28 - 29-11-2015

Oyuncularımızın hepsini tebrik ediyorum aldıkları para analarınım ak sütü gibi helal olsun .. Söylenecek çok fazla birşey yok sıradan bir rakibi yendik diyorum ben.

Sevindirici bir noktada uzun yıllardır özlemini çektiğimiz forvet sıkıntısını Vedat bu sezonki performansı ile doldurmaya başladı. Bugün 1 gol ve 1 asistle tartışmasız maçın yıldızı oldu. Geçen sezon 32 maçta attığı 6 gole, bu sezon daha 12 maçta ulaşmasıda farkı ortaya koyuyor.

AÇ KAPIYI VEYSEL EFENDİ BASAROĞULLARI GELİYOR !!

RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - turkuaz_0628 - 29-11-2015

Herşey çok iyi çok hasta ordu gelsin sizi kurtarsın demek olmadı, adamlara bi aramızda bir şey yok diyoruz, ilk fırsatta adamlara giydiriyoruz golden sonra samsunada koy çekiyoruz , samsunla aramızda bir şey yok diyoruz, net olmak lazım abi samsunla iyi olsak nolur olmasak nolur koy götüne gitsin...

Maça gelecek olursak murigi böyle giderse seneye üst lige gidebilir, kendisini geliştiriyor. TChami yabancılar içinde en iyisi diyebiliriz rahatlıkla, sonu belirsiz bi yükseliş var adı konmamış, devre arasına bu ayar gidersek yönetim şampiyonluğa transfer yaparmı bekleyip göreceğiz, haftaya passosu olmayanda passo alır stad fuller boluyada çakarız bu gazla , fren patladı gaçın Smile

RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - genoa28 - 29-11-2015

Erkan Sözeri helal olsun be.

Bolu ve 1461 maçlarında büyük aksilikler olmazsa 2 hafta sonra ilk 2'deyiz. Wink

KOYDUK MU...

İyi taştaş geçti bizimkiler Big Grin

RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - sy200028 - 29-11-2015

Çok iyi oynadık Samsun gibi golcü bir takıma karşı nasıl gerekiyorsa öyle mücadele ettik...İnanılmaz bir yükseliş var takımda tam takım olmuşuz....Bu hafta tribüünler dolar taşar...Teşekkürler çocuklar

RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - maicon_28 - 29-11-2015

erkan sözeri bu sene de anton chickulini buldu yani DODO

gayet iyi oynuyor.

Abwo hariç yabancılar iyi form tuttu.

Ek olarak bu kadar beklemiyordum adeta tribün dersi verdik.Samsunda golle coşan bir taraftar olduğunu kanıtladı.

Mesela geçen sene bizim statta onlarda iyi tribün yapmıştı ama biz dağıldıktan sonra.Kırmızı kart 2-0 yenik durum , penaltı kaçırma diyince bizim tribün çökmüştü.

Ama bugün adeta 1. dakikadam 90. dakikaya kadar rezil ettik

RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - Yaglidereli - 29-11-2015

buyrun beyler linç başlasın;

https://twitter.com/Sametkaraca555/status/671043004099141633

İnşallah taraftarımıza birşey olmadan dönerler.

RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - gorelelibey - 29-11-2015

BU MACTA GOL YAZAMADIM COK ÜZGÜNÜM BU SEVINCIMI PAYLASAMADIGIM ICIN CÜNKÜ ÖYLE BIR ZAMANDA MISAFIR GELDIKI MACI BILE ZOR IZLEDIM ÖNCE SU GOL SEVICIMI BIR YASAYAYIM GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL SONRA YORUMDA DEMISTIM BU TAKIM ALTIN ORDU ADANA DEMIR KARSIYAKA MACLARINI TESADÜF KAZANMADI SÖKE SÖKE BILEGININ HAKKI ILE ALDI SAMSUN U DAHA ÖNCEKI YILLARDA SAMSUNDA FARKLI BILE YENDI BU SAMSUN GÖZTEPE MACINDA OYNADIGI GIBI OYNARSA GIRESUN U YENME SANSI YOK COK ARKADAS TAKIMA GÜVENMIYORDU TAKIMA GÜVENC IMI SARSMADIGI ICIN GIRESUNUMA COK TESEKKÜR EDERIM BU GIDISLE DEVREYE LIDER BILE GIREBILIRIZ TÜM GIRESUN VE GIRESUNSPOR A GÖNÜL VERMIS DOSTLARA SELAM OLSUN

RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ - gorelelibey - 29-11-2015

gorelelibey Çevrimiçi
Posting Freak
Yorum Sayısı: 1,028
Konu Sayısı: 0
RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ
BURDA YORUM YAPAN ARKADASLAR FUTBOLDAN ANLAYARAKMI YAZIYOR KUSURA BAKMAYIN 60 YASINDAYIM BÖYLE YORUM OLMAZ TAC ATAMAYIZ CEZA ALANIMIZDAN CIKAMAYIZ ORTA SAHAYI GECEMEYIZ BUNLAR TAKIMI ASAGILAMAKTIR 1970 LERDEN BERI TACETTIN BÜNYAMIN LI KADROLARDAN BERI BU TAKIMA GÖNÜL VERMIS BIRISI OLARAK SIZLERE SORUYORUM EN BASITI SON ÜC MACA BIR BAKIN ADANA DEMIR I BILEGIMIZIN HAKKI ILE YENMEDIKMI ALTIN ORDUYU KEZA YENDIGIMIZ MACTA ALTIN ORDU NUN BIR ATAGI YOK KARSIYAKA MACINDA KI MUHTESEM GOLLER 10 KISI KALMAMIZA RAGMEN KARSIYAKA MACI ICINDE BU SEKILDE KONUSUYORDU ARKADASLAR ONLARA CUMARTESI GÜN GÖRÜSÜRÜZ DEMISTIM SANLI GIRESUN BENI MAHCUP ETMEDI VE 3 LEDI KARSIYAKAYI YINE YAZIYORUM SAMSUN GÖSTEPE KARSISINDA OYNADIGI FUTBOLU OYNASIN GIRESUNU YENME SANSI COK AZ KEZA GIRESUN SAMSUNU SAMSUNDA 4 -0 BILE YENDI UNUTMAYALIM KORKMAYALIM BIZ TOPAL OSMANIN NEFERLERIYIZ TÜM GIRESUN VE GIRESUN SPOR SEVDALILARINA SELAM OLSUN :