Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
7.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Adanaspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 7.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Adanaspor (/showthread.php?tid=840)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: 7.Hafta | Giresunspor'umuz - Adanaspor - sy200028 - 02-10-2018

Bu kadar kaşara bu kadar tost oluyor bu takımla playoff bile hayal önümüzde iki deplasman var bolu istanbul ikisinden bir puan umudum bile yok çünkü sahada mücadeleyi bırak pas atmaktan ve iki pas yapmaktan aciz bir futbolcu topluluğu var hepsi evlere şenlik bu kaşarlarla ligde kalalım yeter diyorum 90 da gol yeme ligin dibine demirlemiş takımlara hayat öpücüğü vermek felsefemiz olmuş artık dün gördük ki dipteki adana bile bizden iyi pas yapıp atağa çıkıyor bizim takımın ortadan atağı yok kanatları azıcık sıkı tuttun mu işimiz bitiyor baslıyoruz şişirmeye ön libero ve defans zaten saatli bomba her zaman gol yemeye hazır bir adama ba yırtınıyor gerisinin zikinde degil tek atağımız 40 metre top şişirmek neyse yazılacak çok şey varda yine yanlış tranfer hamlesi yaptık koşan basan yıpratan aç fizikli dagıtan topcu yerine ununu elemiş eleğini asmış futbolcuları bulup getirmişiz kaç yıldır bu ligdeyiz daha ligin formatını çözememişiz gerisini düşünün artık kalın saglıcakla ruh saglımız bozulacak selametle....

RE: 7.Hafta | Giresunspor'umuz - Adanaspor - cotanak88 - 02-10-2018

işin ilginç tarafı ne biliyormusunuz metin diyadin basın toplantısında aleni yönetimi eleştirmiş neymiş aldığımız oyuncuların çoğu daha önce oynadığı takımlarda sakatlık yaşamış,süre alamamış oyuncularmış, çoğu geç gelmiş kampına katılmamış vs. vs.
Hadi yönetimi anladık ucuzun ucuzunu aramaktan transferde gecikiyor peki sen ne işe yarıyorsun konuştumu mangalda kül bırakmıyorsun masaya yumruğunu koysaydın ya sana emanet edilmedimi bu takım olacakları kestiremedinmi? Şimdi konuşacağına o zaman konuşsaydın ya adını hatırlayamadım istediği oyuncular alınmadığı için görevi bırakan bir hoca vardı bizde bir zamanlar onun kadar yürekli olsaydın çeşke haa bütün suç sendemi tabi değil bütün suç her sene aynı hataları tekrarlayan yönetimde.

RE: 7.Hafta | Giresunspor'umuz - Adanaspor - kerasus - 02-10-2018

Beyler gercekci olmak gerekirse farzedinki seriye bagladik ve ilk yariyi 5-6 puan farkla lider tamamladik. Bozbag devre arasi adama ba olsun aykut olsun en önemli isimleri disiplinsizlik yada herhangi bi bahaneyle yollayip takimi bozar. Yerine de göstermelik bi transfer yapar hic isimizi gormeyecek sekilde.

RE: 7.Hafta | Giresunspor'umuz - Adanaspor - ArmanınPeşinde - 02-10-2018

Açıkçası ben de artık Metin hocanın bırakması gerektiğini düşünüyorum. Teknik direktörlüğüne lafım yok ama artık olmuyor yani. Yalçın Koşukavak boşta şu anda. Güzel bir tercih olabilir.

RE: 7.Hafta | Giresunspor'umuz - Adanaspor - mvsr - 02-10-2018

Ben hoca değişikliğine karşıyım.
Kafa değişmediği sürece de bir faydası olacağına inanmıyorum.Kulübün hedefi doğrultusun da fena gitmiyoruz.Hedef mi ? Kümede kalmak.

RE: 7.Hafta | Giresunspor'umuz - Adanaspor - Semih Karahan - 02-10-2018

diyadin gitti.

RE: 7.Hafta | Giresunspor'umuz - Adanaspor - heyulaanil28 - 02-10-2018

olması gereken oldu mehmet altıparmak veya yalçın koşukavak gibi isimler gelirse iyi olur özellikle mehmet altıparmak bu lige göre oyun oynatıyor.

RE: 7.Hafta | Giresunspor'umuz - Adanaspor - Semih Karahan - 02-10-2018

yalçın hoca gelsin. takımı ona versinler. gerisine karışmasınlar.

RE: 7.Hafta | Giresunspor'umuz - Adanaspor - sokakbaşımeyhane - 02-10-2018

Mehmet altiparmak bence fiyasko olur g.te bala cikti 5 4 luk mac cikardi onu bu ligin hocasi olamaz bence...kemal ozdes olabilir ama gelmez yalcininda antep performansi ve oynattigi oyun fiyasko cikti bizde ne olur bilemem...yucel ildiz olmasin...icimden ibrahim uzulmez gelecek gibibgeliyor

RE: 7.Hafta | Giresunspor'umuz - Adanaspor - kral1234 - 02-10-2018

Twitter’da gündem olmuşuz çok fena Tashak dönüyor yalnız Big Grin