![]() |
|
3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor (/showthread.php?tid=833) |
RE: 3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor - sokakbaşımeyhane - 26-08-2018 Kimse bahsetmemis ama macin en iyilerinden biri husamettindi..Yigidi oldurelim hakkini verelim..hatasiz oynadi 90 dakika savasti..ben dunku husamettine raziyim..kapasitesinin sinirlarini zorluyor... RE: 3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor - Semih Karahan - 26-08-2018 (26-08-2018, 20:37)kerasus Wrote:(26-08-2018, 20:26)Semih Karahan Wrote:(26-08-2018, 20:19)kerasus Wrote: o sene alpaya feda ettiler koca klübü. alpay faciası olmasa güle oynaya çıkarlardı şu dandik ligden. oda muhtemelen siyasi baskıdır. alpay gibi hiçbir özelliği olmayan birine anlamsız yere bukadar şans verilmesi normal şartlarda açıklanamaz. ki kendisi artık milletvekili. siyasiler spora çokça el attılar artık. istanbulda her semt takımını üst liglere çıkartıyorlar ( kadro olarak ) destek veriyorlar. son moda erokspor. kasımpaşa takımı ama esenlere satıldı. RE: 3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor - maicon_28 - 26-08-2018 (26-08-2018, 20:49)sokakbaşımeyhane Wrote: Kimse bahsetmemis ama macin en iyilerinden biri husamettindi..Yigidi oldurelim hakkini verelim..hatasiz oynadi 90 dakika savasti..ben dunku husamettine raziyim..kapasitesinin sinirlarini zorluyor... Şahsen benim hiç dikkatimi çekmedi. Bilmiyorum diğer arkadaşlar ne der ama hayalet gibiydi. Klasik mücadeleci, yetersiz sol bek izlenimi veren maçlarından biriydi bence. RE: 3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor - 123456 - 26-08-2018 Sakırtlak gibi adama yapıştı her pozisyonda. Şu basit penaltı yaptırma huyu olmasa iyi ama herşeyden öte iyi de oynasa kötü de oynasa özverili ve kalpten oynayan bir adam. Zaten ülkede sol bek sorunu var. Yabancı tercihide olmayacağı için oraya Hüsamettin daha çok top oynar bizde. RE: 3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor - maicon_28 - 26-08-2018 (26-08-2018, 22:01)123456 Wrote: Sakırtlak gibi adama yapıştı her pozisyonda. Şu basit penaltı yaptırma huyu olmasa iyi ama herşeyden öte iyi de oynasa kötü de oynasa özverili ve kalpten oynayan bir adam. aslında mal gibi senelerce stopere yabancı alana kadar sol beke brezilyalı birini alsak daha mantıklı tercih olur. Doğuştan teknik oluyorlar zaten. Bana kalsa bütün yabancıları ön tarafa ve orta sahaya alırım o ayrı konuda en azından stopere yabancı almaktansa sol beke yabancı alırım RE: 3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor - chotanax - 26-08-2018 Bu arada Ümraniye maçına nolur gruplar hazirlanmasin, ciddi bir organizasyon olmasın. Ne zaman İstanbul'da hevesle organizasyon yapılsa sonu hezimet oldu. RE: 3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor - kerasus - 26-08-2018 bütün sene gs fb bjk paylaşımlarını gözümüze sokan çift takımlıların nasıl koyu giresunsporlu olduklarını izliycez bir haftalığına. beni tribünlerden koparan yegane sebeptir bu ikiyüzlülük. RE: 3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor - 123456 - 26-08-2018 (26-08-2018, 22:09)maicon_28 Wrote:(26-08-2018, 22:01)123456 Wrote: Sakırtlak gibi adama yapıştı her pozisyonda. Şu basit penaltı yaptırma huyu olmasa iyi ama herşeyden öte iyi de oynasa kötü de oynasa özverili ve kalpten oynayan bir adam. Brezilyalı harhangi bir solbek bu ligde o teknikle sol açık olur
RE: 3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor - yirmisekiz - 26-08-2018 Kerim Avci'yi alsak Panos geri donse
RE: 3.Hafta GİRESUNSPOR'UMUZ - Elazığspor - sokakbaşımeyhane - 26-08-2018 (26-08-2018, 22:49)yirmisekiz Wrote: Kerim Avci'yi alsak Panos takiminda sure alamiyor aslinda tam ilac olur ikiside |