Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları (/showthread.php?tid=800)

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - maicon_28 - 23-01-2018

bekamenga Erzurum ile anlaşmış Big Grin

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - mvsr - 23-01-2018

Kaldık saatçilerin eline.
Bu takımın forvetsiz kalmasının sebebi Deyıl’ın gitmesi değil ki.Deyıl varken de ihtiyaç vardı.Başkan forvete ihtiyaç olmadığı düşüncesindeydi sadece.Deyıl’ın yanına alacaktı ucuzundan bir tane forvet susacaktı herkes.Deyıl ilk 11 de bitirecekti sezonu.Ama öyle olmadı.Hesap çarşıya uymadı.
Çek şimdi bir adet Okafor

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - genoa28 - 23-01-2018

başkan saçma sapan konuşmuş yine, Rize-Ankaragücü kollanıyormuş filan, ulan sen kendi işine baksana, 2-3 senedir adam gibi forvet alamayan adam çıkıp önce kendini sonra bizi el aleme rezil ediyor "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - 123456 - 23-01-2018

Bolu maçında hakem puşttu fakat başkan boşa yem atmasın. Bolu maçının sorumlusu kendisi.

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - Slck28 - 23-01-2018

Hala forvet alinmadigina göre adana maçınada forvetsiz çıkıyoruz vay halimize. Adana evinde kolay kolay yenilmiyor bizim golu kim atacak metin diyadin mi ? Hoca bırak git bu takımı sana yazık oluyor harcama kendini burda boşuna seni ıslıklayanlar anlasn kıymetini. Asil isliklanmasi gerekenleri ıslıklasinlar.

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - Slck28 - 23-01-2018

Ulan serdar da gazi şehirle anlaşmış ya. Biz kimi alacaz acaba piyasada adam kaldımı. Bu adamlar harbiden nasıl bir teklif sunuyorda kimse gelmiyor bizim takıma aklım ermiyor yemin ediyorum ya. Bırakın gidin artık ya sokarım mali disiplininize.

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - yalavu - 23-01-2018

Hocanın yerinde olsam 1 dakika beklemem.

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - ArmanınPeşinde - 23-01-2018

Ulan vallahi yıldım.

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - Semih Karahan - 23-01-2018

ulan dedikoduya bile muhtac kaldım. bekamenga dediler bi ara o da gitti erzuruma bide. ligdeki takımların forvetlerine bakıyorum bize gelse kral olacak adamlar yedek oturuyor. ayite . erzurum yunanistandan golcü aldılar onu bekletiyorlar. ulan ya
en kötü ver bi menejer para alsın bi forvet. 2 tane yerine bi tane al

RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - emre_1466 - 23-01-2018

Metin Diyadin in yerinde olsam istifa ederim. İhale ona kalacak bu gidişle.