![]() |
3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor (/showthread.php?tid=949) |
RE: 3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor - kral1234 - 28-09-2020 Landeli sktir edelim de del valle şu takımda olmalıydı RE: 3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor - genoa28 - 28-09-2020 Zaten her sene aynı boku yediğimiz için bir türlü toparlaamıyoruz, çöp, kötü, bizim topcu, menajer olayına kurban gidiyor takım Tolga Hayrullah - Ahmet - Sadi - Muhammet Nalepa - Landel Ahmet Ilhan - Traore - Del Valle Rusescu 7-8 transfere taş gibi takım olmak varken bizim iş bilenler takımın anasını s.kti, arka taraf ve beklere kulübede kimi koyarsan koy zaten lig de herkes işi ön taraf da bitiryor,.6 ve 8'e ortalama birer yerli, kanatlara Caner ve ayarında sağ kanat ile forvete Eren yeter de giderdi Bu arada sosyal medya da Giresunun çocuğu Eren yazanlar filan var, maaşlar yatmasın ilk o gider federasyona RE: 3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor - bulancak28 - 28-09-2020 (28-09-2020, 02:09)genoa28 Wrote: Zaten her sene aynı boku yediğimiz için bir türlü toparlaamıyoruz, çöp, kötü, bizim topcu, menajer olayına kurban gidiyor takım Rusescu yerine Balde/Eren'in gelmesi bence daha hayırlı oldu, keza Ahmet İlhan da biraz bitikti. Ama onun haricinde aynı şeyi düşünüyordum. Her sene yapboz gibi takım bozup yeniden yapıyoruz. Son 4 senede 4 kere kadro değişti. Harem otogarı gibi oyuncu gidiyor oyuncu geliyor. Ondan sonra da yok takım alışamadı, yok daha kadro oturmadı diye diye 10 hafta geçiyor. Sene sonunda da borç harç. RE: 3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor - bulancak28 - 28-09-2020 Tuzla deplasmanda menemeni 5'ledi... O puanı nasıl verdik biz ya RE: 3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor - cotanak88 - 29-09-2020 Balıkesirspor - Menemenspor - Bursaspor - Boluspor - Ankaraspor - Adanaspor 6 da 6 yapılabilecek bir fikstürdü Bolu ve Adana yeni takım kurdular bizim gibi Ankaranın durumu da malum önceki haftaları zaten saymıyorum valla böyle bir senede şu kadroyla en kötü play off yapamazsak daha da zor yaparız. RE: 3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor - 123456 - 30-09-2020 Şu ana kadar rahat fikstür ile gidiyoruz. Bolu şu ana kadar oynadığımız takimlar arasında kadro kalitesi en yüksek takım olacak. Onlarda 3 de 0 ile geliyor. Böyle bir durumda içeride puan kaybetmemiz lazım. Ben hocanın şimdilik performansını beğenmedim. Zaten tek bir hoca ile lig bitiren bir takım değiliz. Açıkçası ben öyle bir sene de hatırlamıyorum. Kadro mühendisliğimiz çok kötü. Eren yıl boyu muhtemelen sağ kanatta oynayacak veya Balde kötü performans sergilerse Eren ileri geçip Marko sağ tarafa geçecek. Şansımıza bu sene mühendislik kötü olsa da kalite koyabilecek adamlar var. Özellikle Nalepa ve form tutarsa Traore takımı ileri taşıyabilir. Sahaya Diarra-Uzo-Nalepa-Traore ve Balde ile çıkarız yabancılardan. Serginho veya Marko'da kulübe yapar. Tavares-Mandinda ve Serginho 3 lusune 150 bin Euro'dan 450 bin Euro verene kadar Del Valle'ye 250 veya 270 bin Euro verilip takımda tutulabilirdi. Ki 150 bin Euro'yu en düşük baremden hesepliyorum. Ücretler ne kadar bilemiyoruz. |