![]() |
|
2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs. - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs. (/showthread.php?tid=854) |
RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs. - maicon_28 - 03-01-2019 kürşad sürmeli iyiydi demiyorum ama ona gelene kadar en az 10 kişi sayarım Şu Hüsmani'ye ayar oluyorum. Bir an önce onun gitmesi lazım. RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs. - sy200028 - 04-01-2019 Valla şu ana kadar yapılan transferlere bakıyorum yeni yönetim bayağı bi uğraşıyor bu takımı hiç puan almadan nasıl düşürebiliriz diye...Tahir berkan mahmut bunlar bitmiş okeye dönüyor. Saçma salak işler yapıyoruz uguru kürşatı gönder ayağına top degmemiş adamları takıma doldur bunlar hep iyi olsa form tutana kadar lig biter birileri şu salakları uyarsın doldur boşalt işleri ile işimiz Allaha kalmış demektir tamam devre arası iyi futbolcu bulmak zorda bu kadar da olmaz RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs. - turkuaz_0628 - 04-01-2019 Dauda ve adama ba da gidicek sanırım 4 yabancı alınacağı 2 yerli isim daha alınacağı vs. dolanıyor ortalıkta, yönetimde birisi baksın bozbağ hala devammı ediyor, neyse sabır biraz daha bekleyelim . . . . RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs. - kesap28 - 04-01-2019 Bi arkadas yazmıştı kım giderse gitsin uzulmem dıye olay o herkes gıdebılır zaten kım ne oynuyokı bu kadrodan daha kotusu yok RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs. - kral1234 - 04-01-2019 Gidenlere EyvAllah da umarım muvafakatname ile gidiyorlardır yoksa ilerde başımız çok ağrır yeni giresunspor diye bi takım çıkarmayız inşaAllah RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs. - sokakbaşımeyhane - 04-01-2019 Rusescu demişler de bana inandırıcı gelmedi Gelsede ne olacak o da ayrı mevzu orta saha rezil kim top taşıyacak RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs. - yalavu - 04-01-2019 Abdülkadir öZgen boşa çıkmış düşünülebilir RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs. - ArmanınPeşinde - 04-01-2019 Valla iyi kötü -3'ü Karabük'e de olsa- 8 gol atmış adam var elimizde, hele de şu çöp kadroyla. Daha iyisinin geleceğinin garantisi yok. Bence Dauda kalmalı. RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs. - genoa28 - 04-01-2019 Dauda gidecek gibi zaten hoca son haftalarda kesmeye başlamıştı ilginç tabi Aykut kalır bence, kadro dışı bırakılan İldiz ve Abdülkadir de affedilir herhal Kürşad giderken sakat Reis ve topsuz koşu F.Atik'in takım da kalıyor olması iş bilmezlik Uğur ve Emrenin gitmesi kayıp değil Berkan'ın gelmesi kazanç değil, al birini vur ötekine Bu takıma iki kanat, bir 8 bir 10 numara, bir stoper lazım bunlar en elzemi tabi yoksa takımın tümü değişmeli RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs. - mvsr - 04-01-2019 Devre arası alınacak oyuncu kısıtlı.Borservis ücreti vermek gerekebiliyor.Oda bize gelmez.Transfer sezonunun sonuna kadar böyle ağır aksak ilerler.Son 2-3 güne de alınır birkaç futbolcu. Kalite konusunda her zaman olduğu gibi yine sınıfta kalıyoruz. |