![]() |
3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor (/showthread.php?tid=949) |
RE: 3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor - kral1234 - 26-09-2020 4 golümüz var 3ü duran top. Bu duran toplar adına çok sevindirici. Ama akan oyunda daha etkili olmamız gerekiyor. Sergioyu boşuna almışız gibi duruyor. RE: 3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor - turkuaz_0628 - 26-09-2020 Takım oynadıkça çok daha iyi olacak ama kendini belli eden iki isim var dikkat ! hüsam ve hayrullah.... Özelikle en iyi transferler nalepa ve şadi olarak göze batıyor, helder ve sergio, milinkoviç alınmasa olabiirdi aslında yerli bir stoper iş gürürdü, takımın en göze batan tarafı kondisyon evet milli takım arası çok iyi yüklenmek lazım, bursa bu sene eskişehirle düşerler berbatlar da hoca da sıkıntılı burak kapacak ve ali yi çıkardı ekmeğimize yağ sürdü son 15 dk ![]() RE: 3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor - bulancak28 - 27-09-2020 Balde'den ümitliyim ben böyle bir açılacak pir açılacak gibi hissediyorum. Eren'in de yine golle buluşması sevindirici. Nalepa zaten bugünün sahanın en iyisiydi. Takım bence alıştıkça daha iyi işler yapacaktır. Şu ana kadar oynadığımız maçlar pek ölçü değil evet ama ümit vadediyor bu takım. RE: 3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor - genoa28 - 27-09-2020 Maçı ara ara izleyebildim ama geçen haftaya göre daha toparlanmış gözüktük, Bursa zayıf takım tabi ama lig 4-5 takım hariç leş durumda zaten. Bir arkadaş duran toplardan bahsetmiş, zaten iyi top oynayan yok, zamanla biz de toparlarız, duran toplar hem sıkışan hem de önem derecesi yüksek maclarda bizim için artı olacak, duran toplarda ekmek var sıkı çalışmak lazım Transfer de bayağı yanlış hamleler yaptık özellikle yabancı konusunda, hala aynı fikirdeyim birileri güzel cukka indirdi cebe Tavares, Madinda, Milinkovic, Antony külliyen zarar transferler, bir kere kalitesizler, ıkincisi yabancı sınırından dolayı bu oyuncuları kullanamayacaksın, üçüncüsü bunlara verdiğin paranın daha ucuzuna yerli çekme şansın var 6 ve ve 8'e yerli cekememenin sıkıntısını ilerleyen haftalarda hep beraber göreceğiz, yaklaşık 15 senedir yazarız forumlara, ne takım ne yönetim ne de bu şehir bir göt edemedi bizi, bizi hep haklı çıkardılar ne kadar istemesek de RE: 3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor - mcagatayy - 27-09-2020 Son yılların en vasat ligi. Belki de en vasatı olabilir. En azından benim bildiğim 15 senenin en vasatı diyebilirim. Bunu avantaja çevirmek gerekli ama kaç senedir demir attık lige umutlanıp mayısa kalmadan hüsranla bitiyor hep. Ayrıca dünkü maça gelirsek Tolgahan lig için ideal kaleci ne çok çok iyi ne de çok kötü yediğimiz golde açıyı iyi kapatsa veya sağa yatsa topu alacak golde hatası var. Sol bek için Hüsam için bir şey demeye gerek yok yıllardır tanıdığımız Hüsam. Sağ bek Hayrullah savunmada çok yalnız kalıyor Eren geriye hiç koşmadı bu yüzden sadece savunma yapabiliyor ama o da ortalama bir oyuncu. Diarra savunma oyuncusunun yapmayacağı işleri yapıyor topa atlıyor ve topları ıskalıyor ayakta kalmayı ve zamanlamayı öğrenmesi lazım. Sadi savunmanın en iyisi. Mehmet Taş takımlarda olması gereken bir oyuncu yeteneği olmasa da mücadelesi hırsı takımı sahiplenmesi yeter. Nalepa lig için çok üst bir oyuncu yönetim yerinde olsam 3 yıl daha sözleşme yapardım. 3 gol attık 3 golü de onun toplarında bulduk. Traore ayağına hakim fark yaratan bir oyuncu sakatlanmazsa iyi transfer. Caner Hüseyin kanatta iyi geliyor ama adam kafasını kaldırıyor içeriye orta açacak kimseyi bulamıyor. Mirkan Aydın ve Selim Ilgazı ilerde aramıyor değil bende olsam bende arardım. Balde ve Erenin hatta Traore'nin içerde kendini göstermesi lazım o zaman daha da etkili olacaktır. Bir de bekte önemli sol kanat için bizim bekimiz Hüsam. Ama iyi oyuncu Caner. Eren koşmuyor, yardıma gitmiyor dün sahada gol dışında yürüdü biraz da sakatlıktan çıktı 1 senedir top oynamadı ondan kaynaklanıyor olabilir. Ya da ben öyle düşünmek istiyorum. Formunu yakalarsa nerde duracağını bilen bir oyuncu Eren faydası olacaktır ama kanatta oynayacaksa geriye yardım etmesi gerekir. Milli maç arasından sonra onu tam görücez. Balde ise mücadele ediyor boy avantajı var pivot santrafor olarak kullanırsak fayda sağlayacaktır.İnşallah daha iyiye gider diyelim. Helder ise çok kötü. Serginho için alınırken de dediğim gibi çok bir şey beklememek lazım harcanan paraya yazık. Yasin Ozan 3.santrafordan ileriye gidemez bu kadroda. Ayrıca takıma bir stoper, bir yerli ön libero ve 8 numarada oynayabilen oyuncu lazım.Bekte lazım ama sayısal olarak çok fazla olucak. Son olarakta takıma gereksiz oyuncular katıldı onlara verilen paraya cidden acıyorum. YAZIK! RE: 3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor - 123456 - 27-09-2020 Del valle ![]() RE: 3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor - mcagatayy - 27-09-2020 Del Valle show RE: 3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor - kesap28 - 27-09-2020 şu del valle ve landel kalsaydı şu fazlalıklara verdıgımız parayı bunlara gömseydık sery lere sonra şu uzun boylu sırık vardıya forvet bir mac oynadı kırmızı gördü ne guzel acıkladım ![]() RE: 3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor - genc28 - 27-09-2020 28 numara nede güzel yakışmıs kara oğlana keşke tutabilseydik RE: 3.Hafta | Bursaspor - Giresunspor - semiko - 27-09-2020 nalepa duran top için baya iyi dedim. illa bi şekilde çarpar girer dedim 2 haftada goller duran top. hocanın savunmacıları biraz daha duran toplarda aktif kullanması gerek. |